הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מכרז על עיצוב פורום מוכן | שווה להכנס (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=49495)

special-serv 11-07-07 21:27

התיכנות ניראה מסובך...
אתה תתכנת גם? אני יודע שכתוב רק PSD אבל אני לא אמור להיסתבך עם התיכנות

נמרוד 11-07-07 21:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ranker (פרסם 518939)
אל תקשקש, אין דבר כזה.
אפילו אם יש מכירה פומבית החל מ0 ש"ח וההצעה הזוכה שקל חובה למכור, אין כזה דבר לפי איך שמתחשק לך.
אף פעם לא ראיתי דבר כזה.

וואלה שופס? ebay (חיקוי ישראלי?) כל שאר אתרי המכירות הפומביות? מה שהם עושים זה להאריך את המכירה עד שהיא עוברת סכום כלשהוא.

RAS 11-07-07 22:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי פנטגון (פרסם 519111)
וואלה שופס? ebay (חיקוי ישראלי?) כל שאר אתרי המכירות הפומביות? מה שהם עושים זה להאריך את המכירה עד שהיא עוברת סכום כלשהוא.

די עם השטויות, תחשוב קצת, אם הם היו רוצים יותר מ5 אלף והתחילו מ0 שקל אז שיעשו מכירה קבוצתית וזהו, זה הסיכון שלוקחים במכירה פומבית.
אף אתר לא עושה את זה.

~@PegaSooS@~ 11-07-07 22:43

תעשו לי טובה תדברו על זה בפרטי

etaynaaman.com 12-07-07 00:47

250 אחי.

mlnn 12-07-07 00:54

זה כל העיצוב? מה עם כל הדפים הפנימיים?

~@PegaSooS@~ 12-07-07 02:11

את הדפים הפנימיים אני יעצב לפי בקשת הקונה שיקנה את העיצוב

Dedalos | Gold-Host.co.il 12-07-07 03:02

סגנון באמת נראה חדש..
רק שאת הרקע ראיתי כבר לפני שנה בעיצוב שדניאל אטרקטיב סטודיו הכין לפורום של מייפל סטורי..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ranker (פרסם 518939)
אל תקשקש, אין דבר כזה.
אפילו אם יש מכירה פומבית החל מ0 ש"ח וההצעה הזוכה שקל חובה למכור, אין כזה דבר לפי איך שמתחשק לך.
אף פעם לא ראיתי דבר כזה.

שמעתי ממישהו שכל המכרזים האלו אם תציע מחיר שהם לא ירצו למכור את המוצר במחיר הנ"ל הם יציעו ויעלו את המחיר..
זה נשמע הזוי.
חבר שלי הציע על מחשב נייד 2 דקות לפני שהמכרז נגמר 500 שקל ואחרי חצי דקה כבר מישהו הציע 1000.
ומתערב איתכם שזה או מישהו מהמערכת של האתר או פשוט המוכר מציע לעצמו..
קיצור יש דבר כזה..

MMADONA 12-07-07 05:30

העיצוב חמוד לא יותר, ניראה לי אתה אחד לא רציני.

ומה לעזאזל אכפת לנו כמה תגובות קיבלת בישרארט? פה זה הוסטס.

RAS 12-07-07 06:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dedalos (פרסם 519250)
סגנון באמת נראה חדש..
רק שאת הרקע ראיתי כבר לפני שנה בעיצוב שדניאל אטרקטיב סטודיו הכין לפורום של מייפל סטורי..

שמעתי ממישהו שכל המכרזים האלו אם תציע מחיר שהם לא ירצו למכור את המוצר במחיר הנ"ל הם יציעו ויעלו את המחיר..
זה נשמע הזוי.
חבר שלי הציע על מחשב נייד 2 דקות לפני שהמכרז נגמר 500 שקל ואחרי חצי דקה כבר מישהו הציע 1000.
ומתערב איתכם שזה או מישהו מהמערכת של האתר או פשוט המוכר מציע לעצמו..
קיצור יש דבר כזה..

לא נכון, אני אומר שוב, אם הם היו רוצים מחיר מראש הם היו שמים קבוצתית וזהו, זה לקיחת הימור.
חוץ מזה ככה זה במכרזים בסוף שכל אחד מציע יותר, לא מכיר? ב11 לשעות לסיום אף אחד לא מציע בדקה חצי דקה לסיום מציעים.
טוב עזוב את הנושא הוא אמר לא לדבר כי הוא יודע שאני צודק. :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:17.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ