![]() |
ציטוט:
אשמח אם תעיין באשכול הזה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=40434 תראה שיונתן מחק תגובה שלי שבאמת לא הייתה במקום ובצדק, התגובה שלך ממש אותו הדבר ואני מתחיל לחשוב שיונתן הוא המנהל הכי בוגר ונורמאלי פה. (אני לא מכיר את כולם אבל ממי שאני מכיר...). מה אלו התגובות האלו? לדעתי זאת בושה לפורום... ציטוט:
ב)מה זה עניינך איך נשלם על השיווק?! עובדה שפנו אלי יותר מ5 מעצבים שרוצים לעשות זאת. ג)עוד מנהל בוגר.. פשוט לא יאמן |
נכון ניצן , אם תראה ת'הודעה שלי פה תבין
חלאס לחשוב שאתה הכי מלך פה כבר ניר! די לחיות באשלייה . עיצובים ת'אמת ... אתה לא ה-מעצב וגם לא ממש מתקרב לזה אז דיי |
ציטוט:
|
ציטוט:
המכשיר נראה נחמד, רק שלפי מה שזכור לי אסור לנהוג גם אם יש רק טיפת אלכוהול אחת! |
א' לא אמרתי שאני מעצב גראפי שמוכר דברים !
אני עושה דברים לכיף וכן אני לא ה"מעצב" דבר שני..אין לי.. :\ |
ציטוט:
|
אני מעוניין צור קשר!
|
אני לא מבין מה הקשר לזה שאנחנו מנהלים לבין התגובות, קיללתי? אמרתי משהו נגד החוק?, אז לא לא נתתי דוגמא רעה ואפילו חיובית למעצבים שעוברים פה. (ופישר כמוך לא יגיד לי שאני לא בוגר)
------------------------------------------------------------------------ ההכללה של הכי בוגר כאן לא נכונה, כי אין קשר, סליחה שאני לא בוגר בכך שאני אומר שזה מיותר ולא נזקק. ------------------------------------------------------------------------ התגובה שלי הייתה נורא רלוונטית כי אני חושב שמעצבים שיעשו לך תמורה לדבר זה, זה או שהם לא ברמה מספיק טובה וזה הדבר הכי טוב שהם יכולים לקחת, או שמשעמם להם. ------------------------------------------------------------------------ לגביך אור סלומון הנכבד, הגיוני שאתה עושה את זה לכיף ושאני לא מלך, אבל אם אתה כזה מלך אז למה אתה עושה את זה לכיף כאשר לא מלך ולא מעצב, משלב כיף ותשלום הולם בו זמנית? החיים לא תמיד הוגנים, הקש על ה ESC קיצור מהיר... ------------------------------------------------------------------------ חבל שעומדים עכשיו סתם לנעול\להתעסק לך באשכול בגלל שלא לקחת לתשומת לבך את התגובה לכיוון הנכון. מה גם שלא אמרתי שהמכשיר לא טוב\לא יעיל, פשוט הוא לא מתאים כתמורה. ואם כבר אתה כל כך רוצה שיטפלו באשכול, חבל כי פספסו דאבל פוסט שלך באותו יום של פתיחת האשכול. |
די ניצן, לא כולם רובוטים שאומרים בהצלחה ואיזה טובה התמורה וכו',
אם מישהו אומר משהו "רע" תלמדו לקבל את זה, לא להגיד שהוא לא בוגר. |
ציטוט:
ציטוט:
אז תאי משהו "רע" אני מקבל, משהו לא במקום ולא קשור לאשכול אני לא מקבל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ