![]() |
אני אמנם לא מכיר את מאור הרבה זמן אבל ממה שאני קורא פה מהוסטס ושומע מאנשים מבחוץ
מאור בנאדם תותח ובנאדם זהב וכמו כן גם שותפו עמיטל והאנשים העובדים איתו. שמעתי על wisetp ועל מאור בפרט דברים רק טובים. אני מאחל לך שתיהיה לך המשך דרך צלחה בכל אשר תבחר. ולבעלים החדשים של wisetp שיהיה לך בהצלחה בנאדם.! |
תודה רבה אחים שלי =]
|
ציטוט:
מאור, כמה אחים יש לך :P חוויה ממאור... אז ככה.. מאור נכנס אלי לפני 4 חודשים, הציע לי אם הוא יכול להצטרף לסרב אין.. אלוהים יודע איך..אבל הסכמתי אפילו בלי לחשוב.. דבר שלא קורה לי כמעט ובכלל. לאחר החוויה שעברתי עם מאור ולמרות כל המשברים היה לי תענוג לעבוד איתו.. אחד האנשים שיש. אילו ידעתם כמה מאור נתן את הנשמה בשביל שהעסק יהיה כמו שעכשיו הייתם מבינים, הבן אדם נתן תנשמה שלו. היה אפילו כמה ימים שלא ישן בלילה בגלל העסק.. אין מה להגיד על מאור, כמו שאני נותן תנשמה ככה מאור נתן.. לא פחות ממני. אך לכל חוויה יש גם סוף..אבל סוף טוב:) מאור הוא אחד האנשים המדהימים שיצא לי להכיר..כל הכרה איתו זה חוויה מפני עצמה. מקווה שיהיה למאור את כל האושר בהמשך ואת כל הטוב שיצא ממנו. מאור זכור! , אני תמיד לצדך.. תמיד יש לך אותי .. כל מה שצריך תפנה בלי להתבייש בשביל זה יש אותי:) לגבי הצוות: בוויסטפ ישנו צוות שהורכב בבחירה של אחד לאחד.. כל אחד ואחד נותן תנשמה ולא על מנת להרוויח ,אך ורק לקדם את העסק! בהזדמנות שנפלה לי ברגע זה, אני רוצה להודות לכל התומכים שלי ולכל אלה שעזרו לי ויעזרו לי ועוזרים לי גם ברגע זה! כדי שהעסק ימשיך ויפעל כמיטב יכולתו. בנוגע לעסק: כמו שאמרתי,העסק ימשיך לגדול ולהתפתח כמה שיותר מהר וכמה שיותר טוב. כמו שאמרתי,יש לנו את התומכים ואת האנשים שעובדים ונותנים את הנשמה ונותנים שרות ללקוחות מכל הלב. כל לקוח שרוצה להכיר את השותף שנכנס במקום מאור מוזמן ליצור איתו קשר, בן אדם שחבל על הזמן:) את שאר הדברים החדשים שיכנסו בקרוב אתם תשמעו בקרוב מאוד. היה לי כיף להכיר את מאור ודבר שלא ישכח,אז מאור..תן להם בראש;) בברכה, עמיטל-שותפך החביב:) |
ציטוט:
תודה רבה עמיטל על התגובה שלך בחור על הכיפאק אתה =] |
בהצלחה בהמשך הדרך!
|
לא מאור :[[[
שיהיה בהצלחה! תמשיך לשמור על קשר בשעות הקטנות של הלילה :] |
כמה חבל שחברי צוות וויסטפ פורשים לאט לאט.
אני מכיר את מאור דיי מקרוב לדעתי, חבל ביותר.. |
מאור אני מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה.
העיקר שאתה מאמין בעצמך. זה מה שחשוב מכל הסיפור הזה. בוקר טוב:) |
|למהההה?. קטן|
פרישה מהנה אחי :) ישעמם כאן בלעדייך =/ ושיהיה המון המון המון בהצלחה בהמשך הדרך! ואתה יודע שאם אתה צריך ממני משהו -> תתקשר =] |
וואייי מאור! חבל נורא!
שיהיה לך בהצלחה בהמשך! ואם עשיתי לך כל דבר כל דבר רע, סליחה! מקווה לשמור על קשר! כנראה אני אדבר איתך באייסיקיו יותר מאוחר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ