![]() |
ציטוט:
צר לי לבאס אותך אבל אתה לא מתכנת. (בהסתכם בפרטים שציינת בהודעה הראשונה) |
:/
ציטוט:
עריכה: טוב אתה צודק שפת HTML היא לא שפת תיכנות אבל אתה עדיין יכול לבוא אלי לפרטי ולומר לי אתה לא חייב לעשות את זה באשכול בקשת עבודה! זה לא מכובד. למנהלים: אתם מאשרים לי לפתוח אשכול חדש לבקשת עבודה? (ותנעלו את זה בבקשה). |
ציטוט:
אל תחשוב מה אנשים חושבים עלייך. |
ציטוט:
אם הוא רוצה ל"עזור" שיפנה אלי בפרטי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יודע שאתה בן אדם גבר וטוב לב והכל אבל אם אחד בא וחוזר על עצמו מספר פעמים ומנסה להוריד אותך זה עוד לא אומר שהוא צודק.. ואתה זה שדיבר הרבה סתם.. אני מתכנת וHTML זאת אכן שפת תיכנות וזה בולשיט אחד גדול מה שאתה אומר! Html היא שפת צד לקוח ואין כזה דבר שהיא לא שפת תכנות PHP ASP וכו' הן שפות תכנות צד שרת.. אני חושב שזה מיותר להסביר לך את ההבדל אבל אתה טועה בוודעות! וככה לנסות להשפיל ולהוריד אנשים בכך שאתה אומר אתה לא מתכנת זה ממש מגעיל מצדך וזאת בכלל לא הדרך להוכיח שאתה צודק! רוצה להראות שאתה הצודק תן הסבר תנהל וויכוח נורמאלי למה הכל צריך לעשות ככה בריבים?! אהה כן ובקשר לניצן! בן אדם גבר ביותר! אחראי, טוב לב, ומתכנת ממש טוב! מומלץ. |
ציטוט:
יום טוב אילן ובהצלחה. |
ציטוט:
אני אפסיק להגיב מהודעה זאת בנושא הזה, אני כבר רואה לאן הוא הולך להתדרדר.. |
ציטוט:
ואני גם מאוד מקווה שלא כל שאר ה1,357 הודעות שלך הם חסרות טעם ומחשבה כמו אלו שכתבת כאן, יום טוב. ומנהלים, כמו שביקשתי לפני כמה הודעות בבקשה תנעלו תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ