![]() |
חחח שנייה לא הבנתי למה כולם לא רושמים ביקורת עכשו אלא מחכים לצאת מימנו ואז לירשום
בעיקרון אם לקוח שלי היה רושם עליי ביקורת רעה לא הייתי סוגר לו תשירות אפילו אם לא יודע מה היה רושם אולי אולי מקסימום לחודש אחרי הייתי אומר לו שאני א מעוניין לימכור לו |
ציטוט:
ע'לק חילק מירסים לעובדים שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :D :D :D |
ציטוט:
כולך מתלהב מעצמך .. לפחות לי אין שגיאות כתיב .. "מפכינת" ? ותגיד לי , למה לך יש רקע כלשהוא ? למה לפני שהתחלת את לינוקס סרב היה לך איזשהוא טאקט בניהול עסק ? תסתכל על עצמך אחר כך תבוא בתלונות לאחרים . |
אי לא מסכים עם הביקורות הרעות כי סך הכל ליאור מנסה לתת הכל ללקוחותיו ושיהיה להם רק טוב והצלחה, אז נכון השרת לא עובד מדי פעם, ויש התקפות אבל זה קורה בכל מקום, אין מה לעשות, ליאור ואבי מטפלים בדברים כשצריך, במקום ישר לצחוק תזכרו שגם הוא בן אדם,
לסיכום הביקורת שלי היא טובה!!! |
ציטוט:
לאבא שלי עד היום יש יותר שגיאות כתיב ממני ,זה עוצר אותו מלעשות עסקים ,ואתה יודע שאבא שלי לא מוכר בחנות נעלים... ציטוט:
מצא את ההבדלים: בנתים החברה שלי קימת פחות משנה ושלך יותר משנה... החברה שלי בעלת 4 שרתים יעודים פרטים ושלך? בעלת 2 שרתים בהשכרה לחברה שלי יש תשם מספר 1 בארץ בשרתי CZ ולך? אתה לא יודע פקודה בלינוקס... בקצור עזוב אני עדין מרחם עליך ויודע שלא אתה אשם. |
בחיים שלי אני לא חזר אליהם ליאור רמאי, זה מה שהוא
תמיכה ושירות מגעילים כל פעם דוחה שמתקשרים אליו לאח"כ ואח"כ לא ממליץ בכלל חברה מגעילה! |
יאיר, לא יפה שאתה עוקץ את ליאור בגלל ריב אישי שיש לכם.
כל הבעיות נובעות כרגע בגלל בעיות שלא קשורות לליאור, פשוט "דופקים" אותו. ליאור, אם אתה צריך עזרה, אני תמיד כאן :) |
אני יודע שממזמן מזמן לפני שנה בערך קניתי מהם רסיילר Ssh והיו איתו מלא בעיות ולא ענו בכלל לטלפונים
אבל עבר מלא זמן יכול ליהיות שהשתנה שם הכל |
ציטוט:
אני זוכר גם שהיית איזה תקופה שיאיר היה רייסלר שלהם. |
חבר'ס להרגיע רוחות, אנא תנו ביקורת בונה ולא בעיות שהיו בעבר או ריבים שיש כיום.
יום טוב, בן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ