הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דרוש מתכנת ברמה גבוהה-פרטים בפנים. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11724)

TOSES 04-01-06 20:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
אההה....המתכנת יעשה לכם את כל העבודה (כי הרי בלעדיו אין לכם אתר בעצם, ואז כל מה שציינת שכבר יש לא שווה כלום...נכון?) אבל יהיה רק שותף, ולא יקבל תשלום על העבודה שבעצם מביאה לכם את מה שאתם מתכננים להוציא מהאתר.

*** מעניין למה המתכנת הקודם עזב...אולי כי לא שילמתם לו???

אני יודע שביקשת בלי הערות מיותרות, אבל הייתי חייב!!!!
למה אתה חושב שמגיע לכם לקבל אתר בחינם? למה אנשים חושבים שהמכתנתים/מעצבים הם סוג אוכלוסיה שאפשר ואפילו כדאי לטפס עליה ולנצל אותה?

הושקע המון כסף? לא חשבתם מלכתחילה שגם על הקמת האתר צריך לשלם??? נו באמת!!!

אויי כמה בורות וחוסר ידע בתגובה אחת.
קודם כל חבל שעברית אתה לא יודע לקרוא- ביקשתי בלי תגובות מיותרות.
דבר שני המתכנת עזב את הפרויקט מסיבה אחת - הוא מתגייס לצבא ואם אתה עדיין לא מאמין תשאל בבקשה את חי אם אתה מכיר.
דבר שלישי , אנחנו לא סתם לוקחים מתכנת בתור שותף מפני שהעבודה בהקמת האתר לא מסתיימת כאן. היא ממשיכה לכל אורך תקופת האתר על האינטרנט- בין אם זה תקלות, בין אם זה עדכונים ובין אם זה כל דבר אחר שבעלי האתר האחרים לא מתמצים.
חבל שאתה ככה שופט אותי שהמתכנת לא יקבל תשלום כלל , הרי אם הרצון שלו להצליח בדיוק כמו שלנו הוא יעשה את המקסימום ומכאן שהפרויקט עצמו הוא רווחי ולכן כל בעלי האתר יהנו מהרווח בצורה שווה[כולל המתכנת שהרי הוא שותף לכל דבר].
אל תשכח שלמתכנת אין מה להפסיד- הרי לא השקיע כלום ואולם השותפים האחרים השקיעו מכספם הפרטי.
למעצב כן שילמנו כסף[נדיב במיוחד] מפני שהעבודה שלו היא חד פעמית והרי אין לנו צורך בו יותר.
כאמור, אל תשפוט סתם.
תודה והמשך יום נעים

SITEAM 04-01-06 20:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TOSES
אויי כמה בורות וחוסר ידע בתגובה אחת.
קודם כל חבל שעברית אתה לא יודע לקרוא- ביקשתי בלי תגובות מיותרות.
דבר שני המתכנת עזב את הפרויקט מסיבה אחת - הוא מתגייס לצבא ואם אתה עדיין לא מאמין תשאל בבקשה את חי אם אתה מכיר.
דבר שלישי , אנחנו לא סתם לוקחים מתכנת בתור שותף מפני שהעבודה בהקמת האתר לא מסתיימת כאן. היא ממשיכה לכל אורך תקופת האתר על האינטרנט- בין אם זה תקלות, בין אם זה עדכונים ובין אם זה כל דבר אחר שבעלי האתר האחרים לא מתמצים.
חבל שאתה ככה שופט אותי שהמתכנת לא יקבל תשלום כלל , הרי אם הרצון שלו להצליח בדיוק כמו שלנו הוא יעשה את המקסימום ומכאן שהפרויקט עצמו הוא רווחי ולכן כל בעלי האתר יהנו מהרווח בצורה שווה[כולל המתכנת שהרי הוא שותף לכל דבר].
אל תשכח שלמתכנת אין מה להפסיד- הרי לא השקיע כלום ואולם השותפים האחרים השקיעו מכספם הפרטי.

כאמור, אל תשפוט סתם.
תודה והמשך יום נעים

קודם כל, למה אתה אומר שאני לא יודע לקרוא עברית? הרי כתבתי בפרוש "אני יודע שביקשת ללא הערות מיותרות..."

דבר שני - אני מאמין לך שהוא מתגייס, זו הייתה רק דוגמא להמחשת הרעיון (חוץ מזה שממש לא מעניין אותי למה הוא עזב)

דבר שלישי - למתכנת אין מה להפסיד? אה...וזמן זה לא מצרך? אני מניח שאתה מכיר את המשפט "זמן שווה כסף", נכון?
אתה יודע מה? יש לי מתכנת בשבילך, באיזו שפה או טכנולוגיה שתרצה. אתה מעוניין לחתום על חוזה שאם תוך X זמן האתר לא מכניס את הרווחים הצפויים, אתה תשלם לנו את עלות העבודה ופיצויים?
אם כן, אין לי בעיה לחתום איתך עכשיו חוזה (בהנחה שאתה יישות חוקית, כלומר בגיל המתאים לחתום על חוזים...)

תאמין לי שניסיון החיים שלי אומר שלרוב אתרים לא מצליחים כמו שהבעלים שלהם קיוו, וכמעט תמיד המתכנת מפסיד מכל הנושא הזה.

ועכשיו כשאני חושב על זה יש לי עוד רעיון בשבילך: בוא תשלם למתכנת X כסף שהיא עלות ההקמה, ואז אל תפריש למתכנת את הרווחים מהאתר עד שהסכום יגיע לאותו X. מה דעתך? ככה כולם ירוויחו לא?

TOSES 04-01-06 20:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
קודם כל, למה אתה אומר שאני לא יודע לקרוא עברית? הרי כתבתי בפרוש "אני יודע שביקשת ללא הערות מיותרות..."

דבר שני - אני מאמין לך שהוא מתגייס, זו הייתה רק דוגמא להמחשת הרעיון (חוץ מזה שממש לא מעניין אותי למה הוא עזב)

דבר שלישי - למתכנת אין מה להפסיד? אה...וזמן זה לא מצרך? אני מניח שאתה מכיר את המשפט "זמן שווה כסף", נכון?
אתה יודע מה? יש לי מתכנת בשבילך, באיזו שפה או טכנולוגיה שתרצה. אתה מעוניין לחתום על חוזה שאם תוך X זמן האתר לא מכניס את הרווחים הצפויים, אתה תשלם לנו את עלות העבודה ופיצויים?
אם כן, אין לי בעיה לחתום איתך עכשיו חוזה (בהנחה שאתה יישות חוקית, כלומר בגיל המתאים לחתום על חוזים...)

להמחשת הרעיון ? התבססת על כל ההודעה שלך עם המשפט הזה.

ובנוגע לחוזה - תלוי מה התקופה- במידה והיא שנתית אין לי בעיה.
אבל אם אתה ישראלי מצוי אני מאמין שתרצה לראות תוצאות מיד.

מחכה לתגובה

TAsraf 04-01-06 20:25

חחח קצת מגוחך.
מה שהוא מציע

SITEAM 04-01-06 20:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TOSES
להמחשת הרעיון ? התבססת על כל ההודעה שלך עם המשפט הזה.

ובנוגע לחוזה - תלוי מה התקופה- במידה והיא שנתית אין לי בעיה.
אבל אם אתה ישראלי מצוי אני מאמין שתרצה לראות תוצאות מיד.

מחכה לתגובה

ממש לא, ואני מתנצל על הציניות...קח אותי בקלות :qqb003:

ובחוזה אתה תסכים לנקוב בסכום שהאתר אמור להרוויח? כלומר, לצורך הדוגמא "אם בשנה הראשונה לפעילות האתר, הוא לא יניב רווחים של לפחות 1000 ש"ח, אנו נשלם למתכנת את עלות ההקמה בסך 5000 ש"ח פלוס פיצויים של 30% מערך ההקמה"?

שוב, המספרים הם רק לצורך הדוגמא

TOSES 04-01-06 20:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TAsraf
חחח קצת מגוחך.
מה שהוא מציע

עוד הודעה מיותרת

BoTen 04-01-06 20:29

אני מריח פה מעשה מכוער..
באתי וביקשתי מתכנת, אף אחד לא בא.. ותראו, הדיון של הבנאדם הזה כבר הגיע לעמוד שני..

אחרי הכל אני מציע כסף כאן, אני לא מבקש בחינם.. אין מישו שמעוניין?

TOSES 04-01-06 20:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
ממש לא, ואני מתנצל על הציניות...קח אותי בקלות :qqb003:

ובחוזה אתה תסכים לנקוב בסכום שהאתר אמור להרוויח? כלומר, לצורך הדוגמא "אם בשנה הראשונה לפעילות האתר, הוא לא יניב רווחים של לפחות 1000 ש"ח, אנו נשלם למתכנת את עלות ההקמה בסך 5000 ש"ח פלוס פיצויים של 30% מערך ההקמה"?

שוב, המספרים הם רק לצורך הדוגמא

כן אני אהיה מוכן לחוזה. [כמובן שהמספרים שנקבת לא מציאותיים]

SITEAM 04-01-06 20:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TOSES
כן אני אהיה מוכן לחוזה. [כמובן שהמספרים שנקבת לא מציאותיים]

אז מה זה מציאותי בשבילך?

ציטוט:

אני מריח פה מעשה מכוער..
באתי וביקשתי מתכנת, אף אחד לא בא.. ותראו, הדיון של הבנאדם הזה כבר הגיע לעמוד שני..

כולם פה נגדך כמובן :qqb007:

בוא נשמע בפרטי מה אתה צריך

TOSES 04-01-06 20:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BoTen
אני מריח פה מעשה מכוער..

מי אתה ?:confused:

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ