![]() |
# 11 | |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כתובת של לקוח בUK שלחתי לך במכתב פרטי. BOTTOM LINE הורדה דרך מ BEASTSERV ל LINODE-UK מתבצעת במהירות קטנה ב 50% בהשוואה להורדה משרתים טיפוסיים שיושבים ב www.datacenterpark.de לאותו LINODE-UK אותה תמונה גם לגבי השוואת הורדה מBEASTSERV ומHETZNER ללקוח בזק 15MBIT כמו שכתבתי, עשיתי בדיקות במקביל מ 3 מקומות, 1 UK ו2 בארץ. תודה |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
I am root
|
ציטוט:
לא קיבלתי שום דבר לפרטי. אין עומסים ברשת כרגע - http://weathermap.ovh.net/ אני לא יכול להתייחס לבדיקה שלך כשאין לי פרטים מדוייקים, מה זה שרת טיפוסי האם ניסית מכל הלינקים שנתתי לך? אני לא רואה גישה ל LINODE ב2 השרתים רק באחד. תנסה גם את www.isra3l.net/100mb.rar למה לא בדקת MULTI THREAD ורק SINGLE THREAD ? תבצע בבקשה TRACEROUTE משם ל 188.165.205.130 Last edited by yonatan; 19-07-10 at 18:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
משום מה www.isra3l.net/100mb.rar עבר את הבדיקות שלי הרבה יותר טוב מ www.securehost.co.il/100mb.rar כנראה בעיה לא ב BACKBONE של OVH אלא בקצוות - בזק שמקושר בצורה שונה ל www.isra3l.net ול www.securehost.co.il, ואולי גם ארכיטקטורה פנימית ב BEASTSERV אם יש לך VPS במחיר סביר שמקושר כמו www.isra3l.net - תן לדעת. לא הבנתי מה טעם לעשות בדיקות MULTI THREAD אם יש אפרות לעשות בדיקות MULTI HOST תוכל להסביר? בינתיים אשמח אם תחווה דעתך לגבי הצהעה מקבילה ל VPS4 שלך https://nordicvps.com/portal/cart.php?a=confproduct&i=6 תודה |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
I am root
|
ציטוט:
אני יכול לעשות לך VPS ב 2 חוות שונות, כנראה הפורום מסנן הודעות של חדשים.. בדיקת THREADS יכולה לתת לך את המקסימום של הקו בוודאות. הצלחתי למשוך GIGE שלם לישראל משם בלי בעיה, בגלל זה אני אומר. שוב , אני בחיים לא אוכל לתת לך חוות דעת על שרת שלא השתמשתי בו בעצמי, זה יהיה פסול בעיני. אם תוכל לספק לי את ה IP של בזק שהשתמשת בו , נוכל לבדוק את הניתובים והחבר'ה בחוות שרתים ישנו ניתוב לאופטימלי ביותר בשבילנו באחריות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
vps, wanted |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|