הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

השב
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-05-06, 05:47   # 1
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 30
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

Thumbs up [מדריך] PHP - הפונקציה EXTRACT

היי.
אוקיי אז ככה ככול הנראה שמתם לב שאני כמעט כל הזמן רק מבקש עזרה וכמעט שלא נותן...
אז החלטתי שנמאס לי להיות נצלן או במילים אחרות אחד שרק מבקש....
אז היום ב-6 בבוקר התעוררתי והיתה לי הרגשה שבא לי לעזור אז הנה אני בא לפה ואני עכשיו מביא לכם פונקציה שנראה לי חוץ ממני אף אחד לא משתמש בא....לפחות בפורום הזה...
הפונקציה נקראת extract() והיא משמשת ל"העפת" האותיות המיותרות...
נראה לכם מבלבל? נראה לכם מיותר? אוקיי אז בואו תסתכלו על זה:
PHP קוד:
<?php
if(isset($_POST['submit'])) {
    require 
'db.php';
    
extract($_POST);
    
$check mysql_query("SELECT aPassword FROM Users WHERE aUsername='$Username'") or die(mysql_error());
}
?>
אוקי בוא נראה מה עשינו פה....בדקנו אם נלחץ הכפתור SUBMIT הבאנו את הקובץ DB אבל אז הופיעה לנו שורה extract($_POST);...מה היא בעצם עושה כאן אתם שואלים? אוקיי השורה הזאת אומרת שאיפה שיש את הביטוי $_POST אז אפשר לא לכתוב אותו כלומר במקום לקחת את השורה: ($_POST['Username']) אנחנו יכולים פשוט לכתוב $Username! פשוט נכון?
למה הפונקציה הזאת טובה חוץ מבגלגל שהיא מאפשרת לי לא להשתמש בחלקים מעצבנים?
תסתכלו טוב על הקוד של לקיחת שורה מהמסד... (SELECT * FROM......) כידוע לכם אסור לשים ($_POST['Username']) בתוך שורת SQL...נגיד ואתם לא רוצים לבזבז משאבי שרת בכך שתעשו משתנה שהערך שלו יהיה ($_POST['Username']) רק על מנת שיהיה ניתן להכניס את הערך של ($_POST['Username']) לשורת הSQL...

אלו היו רק דוגמאות אחדות לשימוש בEXTRACT!....יש עוד מלא דרכים לשימוש בהם...הנה דוגמא אחרונה אבל בSQL...

תסתכלו על השורה הזאת:
PHP קוד:
$userres mysql_fetch_assoc($check); 
השורה הזאת לא זוכר איך בדיוק קוראים לפעולה הזאתי אבל היא מאפשרת לי להוציא שורות מהטבלה במסד הSQL שלי...עכשיו הוצעת השורות אמורות להיראות כך:
$userres['TITLE'];
אבל אם נגדיר את הפונקציה EXTRACT כך:
extract($userres);
הקוד של הוצעת השורה יראה כך:
$TITLE;
יותר נוח...יותר פשוט...וניתן לדחוף אותו לכל מקום מקווה שעכשיו לא תעשו סתם קודים מיותרים
יאלה ביי
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 07:43   # 2
BlueNosE
אין כמו ב127.0.0.1
 
BlueNosE's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: כפ"ס
גיל: 28
הודעות: 4,086

BlueNosE לא מחובר  

צר לי לאכזב אותך
אבל כל הקודים שלי באתר הם עם extract
חוץ מקודים בהם אני צריך לאמת אם המשתנה ריק ואם כן להחזיר שקר
אני משתמש בזה כל הזמן בכל מקום אפשרי...
בכל מקרה, תודה =]
__________________
עומר,
admin [@] rely.co.il

בניית אתרים Rely

סלנג מילון סלנג utter
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 08:10   # 3
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 30
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

חחחחח חפיף...פשוט שמתי לב שאנשים כל הזמן אומרים תכניס למשתנה וזה .... תאמת לפונקציה הזאת יש רק חסרון אחד ויחיד...בקשר לSQL...נגיד ואני מוציא פעמיים מידע...רק שבאחד אני משתמש בנגיד ב$userres = mysql_fetch_assoc($check); ובשני אני משתמש ב$userres1 = mysql_fetch_assoc($check1); ...עכשיו נגיד ובשתי הטבלאות שבמסד יש לי את אותם שמות השורות...לדוגמה TITLE...אז בלי הפונקציה זה יראה כך:
$userres['TITLE']
ו...
$[userres1['TITLE']
ואם אני יפעיל את הפונקציה אז שניהם יראו אותו הדבר והPHP לא ידע במה להשתמש...
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 08:38   # 4
BlueNosE
אין כמו ב127.0.0.1
 
BlueNosE's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: כפ"ס
גיל: 28
הודעות: 4,086

BlueNosE לא מחובר  

הוא יקח את האחרון..
כע, לא טוב לאותו מסד או עם שמות זהים..
__________________
עומר,
admin [@] rely.co.il

בניית אתרים Rely

סלנג מילון סלנג utter
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 08:52   # 5
Rom
Winner
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 1,359

Rom לא מחובר  

מדריך נחמד
אבל אני משתמש מלא בextract
חוץ ממקרים שאני צריך שהשם של המשתנה יהיה שונה מהשם של העמודה במסד/בפוסט
__________________
בברכה, רום.
מתכנת אפליקציות אינטרנט.

אימייל: Rom.As10@gmail.com
מסנג'ר: Rom_as10@hotmail.com
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:06   # 6
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 30
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

אני ממש לא אוהב להשתמש בזה....אני אוהב "לשלוט" בשם של המשתנים שלי...וככה זה סתם ללא סדר.
בכל מקרה.....אני מניח שהוספת פה להרבה משתמשים.
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:32   # 7
PhS
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
הודעות: 77

PhS לא מחובר  

הוספת לי הרבה אבל זה לא שימושי למערכות גדולות שבהן כמו שאמרו פה "לשלוט" בשם של המשתנים
אבל לדברים קטנים זה מצויין
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:38   # 8
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 30
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

שמח לעזור חחח אולי אני יביא עוד איזה הסברים על פונקציות שימושיות ולא מוכרות
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:40   # 9
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 30
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי CriSis
שמח לעזור חחח אולי אני יביא עוד איזה הסברים על פונקציות שימושיות ולא מוכרות
חח...בכיף...
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:42   # 10
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 30
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
חח...בכיף...
השאלה איזה..................
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

Tags
מדריך למתחילים, מדריך php, פונקציות

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:47.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ