הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

סגור את ההודעה
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-02-06, 13:13   # 11
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 30
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי some1
אני אלמד D:

אז ככה

מדריכון פשוט שקולט מהמשתמש מידע ואחר כך אתם יכולים להשתמש בו כרצונכם,


מגדירים לדוגמא משתנה מסוג INT שנקרא I
עושה ככה
PHP קוד:
int i
** INT הוא למספרים שלמים שבין 32 אלף ל -32 אלף אם אני זוכר טוב,
את האופרטורים משוגע כתב לכם כבר ,

אז ככה עכשיו שואלים את המשתמש מה הוא מעונין להקליד לדוגמא:
PHP קוד:
printf("please enter a number"); 
יפה? עכשיו הוא יציג לכם " PLEASE ENTER A NUMBER "

עכשיו כדי לקלוט את המידע את צריכים לעשות

PHP קוד:
scanf("%d",&i); 
ועכשיו כדי להציג את המידע שנקלט והוכנס למשתנה I עושים ככה:

PHP קוד:
printf("you enter %d",i); 
אתה מוזמן לפתוח אשכול חדש עם המדריך (אבל יותר מתומצת....אין בוא כמעט כלום..:\) , אין טעם לשים אותו פה.
ד"א
חבר'ה זה מדריך אחד מתוך סדרה, תקראו קצת בעיון תסתכלו שהולכים להיות עוד כמה.
 
ישן 04-02-06, 13:20   # 12
x-ray
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 32
הודעות: 3,716

x-ray לא מחובר  

יפה מאוד..

ולמי ששאל,דווקא כן משתמשים בסטרינג....בבגרות היה לי תרגיל שאחת האפשרויות לפתרון (היעילה יותר) הייתה עם סטרינג..
__________________
בברכה,
עידן בן אור
 
ישן 04-02-06, 15:03   # 13
matan
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: עפולה
גיל: 29
הודעות: 525
שלח הודעה באמצעות ICO אל matan שלח הודעה באמצעות MSN אל matan

matan לא מחובר  

לא מצליח להתקין את הקומפיילר
מופיעה השגיאה הנ"ל
ציטוט:
קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת ישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows
לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת היישום
יש אולי קומפיילר אחר?
__________________
בברכה,
מתן.

ICQ: 309330595
 
ישן 04-02-06, 15:09   # 14
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 30
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי matan
לא מצליח להתקין את הקומפיילר
מופיעה השגיאה הנ"ל

יש אולי קומפיילר אחר?
אממ..יש אבל צריך למצוא.....
תנסה להפעיל את הקובץ ככה (מקש ימני של העכבר על הקובץ):
מאפיינים -> תאימות -> "הפעל תוכניות זאת במצב תאימות עבור:" -> windows 95
ותלחץ אישור.

אם זה לא יצליח אני יחפש עוד קומפיילר.
 
ישן 04-02-06, 15:14   # 15
ViPeRt
חבר מתקדם
 
ViPeRt's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: איזור המרכז
גיל: 33
הודעות: 632
שלח הודעה באמצעות ICO אל ViPeRt שלח הודעה באמצעות MSN אל ViPeRt

ViPeRt לא מחובר  

מדריך נחמד.
אבל יש עוד הרבה ללמד
__________________
תומר, מתכנת אתרים מקצועי ב PHP

קיצור כתובת אתרים בחינם Katzr.Net




 
ישן 04-02-06, 15:16   # 16
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 30
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ViPeRt
מדריך נחמד.
אבל יש עוד הרבה ללמד
כמובן, זה היה "טעימה" יהיו עוד מדריכים בהמשך...שאני ימצא את הזמן..
 
ישן 04-02-06, 15:18   # 17
matan
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: עפולה
גיל: 29
הודעות: 525
שלח הודעה באמצעות ICO אל matan שלח הודעה באמצעות MSN אל matan

matan לא מחובר  

Unhappy

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
אממ..יש אבל צריך למצוא.....
תנסה להפעיל את הקובץ ככה (מקש ימני של העכבר על הקובץ):
מאפיינים -> תאימות -> "הפעל תוכניות זאת במצב תאימות עבור:" -> windows 95
ותלחץ אישור.

אם זה לא יצליח אני יחפש עוד קומפיילר.
ניסיתי,לא עזר
__________________
בברכה,
מתן.

ICQ: 309330595
 
ישן 10-09-06, 23:55   # 18
Reality
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: נהר
גיל: 30
הודעות: 252

Reality לא מחובר  

מה לא בסדר פה? ם.0

ציטוט:
#include <stdio.h>
void main()
{
int i;
printf("Please Enter A Number");
scanf("%d",&i);
printf("you entered %d",i);
}
 
ישן 11-09-06, 02:05   # 19
RS324
תודה על תרומתך.
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: May 2006
גיל: 99
הודעות: 3,173

RS324 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Reality
מה לא בסדר פה? ם.0
סתם מהסתכלות (אני לא מבין ב C) אבל נראה לי שאתה צריך גם להוסיף

PHP קוד:
#include <conio.h> 
אחרי ה סטיו
 
ישן 11-09-06, 05:55   # 20
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר
 
meshuga's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 30
הודעות: 7,601

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RS324
סתם מהסתכלות (אני לא מבין ב C) אבל נראה לי שאתה צריך גם להוסיף

PHP קוד:
#include <conio.h> 
אחרי ה סטיו
הוא לא צריך כי הוא לא משתמש בשום פונקציה מהספריה הזאת.

למי ששאל, חבוב, הבאת פה חתיכת הקפצה, המדריך ננעל, אתה מוזמן לפתוח אשכול.
 
סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

Tags
מבוא, מדריך c, מדריך למתחילים

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:37.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ