הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

סגור את ההודעה
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-09-06, 22:11   # 11
Itay
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 29
הודעות: 564

Itay לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject
לא :| עשיתי טבלה אחת לכל התגובות ... אל תדבר אם אתה לא מבין על מה אתה מדבר.
עשית טבלה לכל תגובה..

ממ ובחלק האחרון, אם יש שגיאה שמוצגת כ-HTML, ההידר לא אמור להשלח לפני זה ואז לא יראו את השגיאה שם?
 
ישן 04-09-06, 22:13   # 12
WebProject
מ.תיכנות
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: אשדוד
הודעות: 3,070
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Itay
עשית טבלה לכל תגובה..

ממ ובחלק האחרון, אם יש שגיאה שמוצגת כ-HTML, ההידר לא אמור להשלח לפני זה ואז לא יראו את השגיאה שם?
איתי... שים לב טוב :|, הכנתי טבלה בשם comments אליה הכנסתי את כל התגובות ! על מה אתה מדבר? :S
 
ישן 04-09-06, 22:18   # 13
Itay
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 29
הודעות: 564

Itay לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject
איתי... שים לב טוב :|, הכנתי טבלה בשם comments אליה הכנסתי את כל התגובות ! על מה אתה מדבר? :S
חח לא טבלה במסד.. הוא דיבר על הטבלה ב-HTML..
בתוך הלולאה עשית טבלה לכל תגובה שם, יכולת פשוט לעשות את הכל בתוך אותה טבלה

עריכה: שים לב שהוא רשם
ציטוט:
בהצגת התגובות עשית שתיהיה טבלה חדשה לכל תגובה
לא בהכנסה שלהם..
 
ישן 04-09-06, 22:18   # 14
Rom
Winner
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 1,359

Rom לא מחובר  

התכוונתי לטבלה <table>
לא לטבלה במסד
__________________
בברכה, רום.
מתכנת אפליקציות אינטרנט.

אימייל: Rom.As10@gmail.com
מסנג'ר: Rom_as10@hotmail.com
 
ישן 04-09-06, 22:45   # 15
RS324
תודה על תרומתך.
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: May 2006
גיל: 96
הודעות: 3,173

RS324 לא מחובר  

טוב אז ככה, את האמת לא קראתי את כל המדריך...רק עברתי עליו בריפרוף
בשביל לראות את הדרך שאתה משתמש בה בשביל להגן מפריצות

להלן :

PHP קוד:
$content mysql_real_escape_string($_POST['content']); 
הכל טוב ויפה אבל תשים לב...

אני מחר רוצה לבוא ולהוסיף מעיין מודול שמאפשר למנהל מערכת לערוך תגובות של משתמשים
אז אני מושך את התגובה עם ה ID (השאר לא ממש חשוב) ומציג אותה
אבל בשביל להציג אותה אני מציג אותה כמו הטופס בדיוק אם INPUT ו TEXTAREA

עכשיו כשאתה מציג את המידע מחדש ב TEXTAREA הוא כבר אחרי ESCAPE מה שאומר
שבתוך ה TEXTAREA אתה תראה את כל התווים של ה ESCAPE מה שיגרום לבלגן בתוכן למי שרואה את הדף


לא מאמין ? אתה מוזמן לנסות... מניסיון


בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה, ניכר כי השקעת הרבה (אפילו תמונות והכל..)
ישר כוח.

ד"א
אני מקווה שזאת לא הדרך שאתה מתכנת בה באמת אלה רק בשביל הדוגמא למתחילים.

יום נעים.
 
ישן 04-09-06, 22:50   # 16
Tomer
Whatever
 
Tomer's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 7,039
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RS324
טוב אז ככה, את האמת לא קראתי את כל המדריך...רק עברתי עליו בריפרוף
בשביל לראות את הדרך שאתה משתמש בה בשביל להגן מפריצות

להלן :

PHP קוד:
$content mysql_real_escape_string($_POST['content']); 
הכל טוב ויפה אבל תשים לב...

אני מחר רוצה לבוא ולהוסיף מעיין מודול שמאפשר למנהל מערכת לערוך תגובות של משתמשים
אז אני מושך את התגובה עם ה ID (השאר לא ממש חשוב) ומציג אותה
אבל בשביל להציג אותה אני מציג אותה כמו הטופס בדיוק אם INPUT ו TEXTAREA

עכשיו כשאתה מציג את המידע מחדש ב TEXTAREA הוא כבר אחרי ESCAPE מה שאומר
שבתוך ה TEXTAREA אתה תראה את כל התווים של ה ESCAPE מה שיגרום לבלגן בתוכן למי שרואה את הדף


לא מאמין ? אתה מוזמן לנסות... מניסיון


בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה, ניכר כי השקעת הרבה (אפילו תמונות והכל..)
ישר כוח.

ד&quot;א
אני מקווה שזאת לא הדרך שאתה מתכנת בה באמת אלה רק בשביל הדוגמא למתחילים.

יום נעים.
אם אני לא טועה, stripslashes בהוצאה מהמסד לצורך עריכה וכד' יסדרו את העניין.
__________________
תומר
 
ישן 04-09-06, 22:57   # 17
RS324
תודה על תרומתך.
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: May 2006
גיל: 96
הודעות: 3,173

RS324 לא מחובר  

האמת היא שלא בדיוק.... ניסיתי גם את זה

ההגדרה של הפונקציה
mysql_real_escape_string

PHP קוד:
mysql_real_escape_string() calls MySQL's library function mysql_real_escape_string, which prepends backslashes to the following characters: \x00, \n, \r, \, '" and \x1a. 
ואחרי stripslasces נשאר לך \r\n בתוך ה TEXTAREA ..... והוא לא קורא את זה כירידת שורה...

כולכם מוזמנים לנסות...
 
ישן 05-09-06, 06:41   # 18
WebProject
מ.תיכנות
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: אשדוד
הודעות: 3,070
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RS324
טוב אז ככה, את האמת לא קראתי את כל המדריך...רק עברתי עליו בריפרוף
בשביל לראות את הדרך שאתה משתמש בה בשביל להגן מפריצות

להלן :

PHP קוד:
$content mysql_real_escape_string($_POST['content']); 
הכל טוב ויפה אבל תשים לב...

אני מחר רוצה לבוא ולהוסיף מעיין מודול שמאפשר למנהל מערכת לערוך תגובות של משתמשים
אז אני מושך את התגובה עם ה ID (השאר לא ממש חשוב) ומציג אותה
אבל בשביל להציג אותה אני מציג אותה כמו הטופס בדיוק אם INPUT ו TEXTAREA

עכשיו כשאתה מציג את המידע מחדש ב TEXTAREA הוא כבר אחרי ESCAPE מה שאומר
שבתוך ה TEXTAREA אתה תראה את כל התווים של ה ESCAPE מה שיגרום לבלגן בתוכן למי שרואה את הדף


לא מאמין ? אתה מוזמן לנסות... מניסיון


בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה, ניכר כי השקעת הרבה (אפילו תמונות והכל..)
ישר כוח.

ד"א
אני מקווה שזאת לא הדרך שאתה מתכנת בה באמת אלה רק בשביל הדוגמא למתחילים.

יום נעים.
זאת בטח לא הדרך בה אני עובד, אם הייתי מדגים איך אני עובד, לא נראה לי שאלה שהמדריך מכוון אליהם, יבינו אותו , בקשר לtextarea אתה בהחלט צודק, אבל, מטרת המדריך אינה שיעתיקו את הקוד, אלא הוא בעצם נותן להם כיוון על איך לעבוד עם Php בשילוב עם מסדי נתונים.

בקשר לתיבת טקסט, ניתן פשוט להחליף את התווים המסוכנים ידנית (str_replace), לא בדקתי עדיין, אתם מוזמנים לנסות
 
ישן 05-09-06, 07:33   # 19
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: חיפה
גיל: 27
הודעות: 3,694
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

כל הכבוד על ההקשעה!!
 
ישן 05-09-06, 11:15   # 20
Nati_Man
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 444

Nati_Man לא מחובר  

תראה קראתי את המדריך ועשיתי אותו טוב, אבל זה נותן לי שגיאה אחת,

PHP קוד:
Fatal errorCall to undefined function: htmlspeichalchars() in /home/natiman/domains/cold-f.net/public_html/nati-il/tg/index.php on line 17 
וזו שורה 17:
PHP קוד:
    $author htmlspeichalchars($row['author']); 

ודרך אגב, אם תוכל לעשות שכל אחד יוכל גם ליפתוח Post, משהו והיה אפשר להגיב לו היה יותר נחמד

בהצלחה, אחלה מדריך.
__________________
בברכה, נתי.


icq: 6006085
msn: nati-moyal@hotmail.com
e-mail: moyal25@012.net.il

Nati_Man - תכנות וקידום אתרים:
-----------------
www.Intek.co.il
חברת איחסון האתרים הגדולה ביותר בישראל!
 
סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

Tags
מדריך למתקדמים, מדריך מומלץ, מדריך php, מדריך sql

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:38.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ