הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

השב
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-05-06, 09:42   # 11
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: חיפה
גיל: 33
הודעות: 3,694
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

לא מת על הפונקציה פעם ניסיתי להשתמש בה
עשתה לי הרבה בעיות
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:45   # 12
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 33
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori The Man
לא מת על הפונקציה פעם ניסיתי להשתמש בה
עשתה לי הרבה בעיות
איזה למשל?
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 09:49   # 13
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: חיפה
גיל: 33
הודעות: 3,694
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי CriSis
איזה למשל?
לא היה מציג לי תנתונים שהתכוונתי אליהם וכאלה דברים
היה מבלבל לפעמים בין המשתנים
לפי דעתי זה טוב למערכות שאין בהם הרבה טבלאות או שלא רוב הקוד כתוב בדף 1 אלה במספר דפים

אבל תודה על ההשקעה
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 12:10   # 14
MasterNir
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 35
הודעות: 122
שלח הודעה באמצעות ICO אל MasterNir שלח הודעה באמצעות MSN אל MasterNir

MasterNir לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
אני ממש לא אוהב להשתמש בזה....אני אוהב "לשלוט" בשם של המשתנים שלי...וככה זה סתם ללא סדר.
בכל מקרה.....אני מניח שהוספת פה להרבה משתמשים.
כנ"ל, מקרים של כפילויות יהיו בעייתיים... חוצמיזה, יותר נוח לקבל תוצאות לתוך מערך, ולתת לו שם משמעותי, לדוגמה: $user['nickname']
וכו'

יש גם את הפונקציה list אם לא יצא לכם להכיר אותה שעושה משהו דומה.
PHP קוד:
list ($var1$var2$var3) = array(=> var1=> var2=> var3); 
אם לא הבנתם מה היא עושה, תגידו ואני אסביר...
__________________
ניר, מתכנת PHP מקצועי עם ידע ויכולות מוכחות.

צור קשר:
MSN Messanger: MasterNir@gmail.com
E-mail: MasterNir@gmail.com
ICQ #: 171963672
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 12:22   # 15
PhS
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
הודעות: 77

PhS לא מחובר  

הכי נח וקל
PHP קוד:
$user=$_POST['user']; 
וככה אין בעיות
אבל בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 14:30   # 16
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 33
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MasterNir
כנ"ל, מקרים של כפילויות יהיו בעייתיים... חוצמיזה, יותר נוח לקבל תוצאות לתוך מערך, ולתת לו שם משמעותי, לדוגמה: $user['nickname']
וכו'

יש גם את הפונקציה list אם לא יצא לכם להכיר אותה שעושה משהו דומה.
PHP קוד:
list ($var1$var2$var3) = array(=> var1=> var2=> var3); 
אם לא הבנתם מה היא עושה, תגידו ואני אסביר...
חחח אני לא הבנתי...

בקשר להודעה של PhS...זה בדיוק הרעיון של הפונקציה...לא לכתוב את זה פשוט...ואם נגיד שלחתה מתופס 70 חלקים...מה אתה תעשה 70 משתנים? לא ברור שלא (אלא אם כן אין לך מה לעשות) אז הפונקציה הזאת תעשה את העבודה של ה70 משתנים בשורה אחת בלבד.
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 15:34   # 17
MasterNir
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 35
הודעות: 122
שלח הודעה באמצעות ICO אל MasterNir שלח הודעה באמצעות MSN אל MasterNir

MasterNir לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי CriSis
חחח אני לא הבנתי...

בקשר להודעה של PhS...זה בדיוק הרעיון של הפונקציה...לא לכתוב את זה פשוט...ואם נגיד שלחתה מתופס 70 חלקים...מה אתה תעשה 70 משתנים? לא ברור שלא (אלא אם כן אין לך מה לעשות) אז הפונקציה הזאת תעשה את העבודה של ה70 משתנים בשורה אחת בלבד.
הופנקציה מקבלת מספר משתנים ($var1, $var2, $var3 במקרה שלנו) מפרקת מערך.
תוכל לקרא עליה ב-www.php.net/list

הרעיון הוא פשוט, תשווה את הפונקציה למערך כל שהוא והיא תפצל את המערך למשתנים שאתה בוחר.
__________________
ניר, מתכנת PHP מקצועי עם ידע ויכולות מוכחות.

צור קשר:
MSN Messanger: MasterNir@gmail.com
E-mail: MasterNir@gmail.com
ICQ #: 171963672
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 15:48   # 18
-VladK-
הוסטסניון
 
-VladK-'s Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 33
הודעות: 2,182

-VladK- לא מחובר  

מגניב! אבל לדעתי זה לא ממש שימושי
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 15:52   # 19
MasterNir
חבר פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Apr 2006
גיל: 35
הודעות: 122
שלח הודעה באמצעות ICO אל MasterNir שלח הודעה באמצעות MSN אל MasterNir

MasterNir לא מחובר  

זה פותר את הבעיה של כפילויות בשמות...
__________________
ניר, מתכנת PHP מקצועי עם ידע ויכולות מוכחות.

צור קשר:
MSN Messanger: MasterNir@gmail.com
E-mail: MasterNir@gmail.com
ICQ #: 171963672
  Reply With Quote
ישן 20-05-06, 17:06   # 20
Morishani
חבר בקהילה
 
Morishani's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 124
שלח הודעה באמצעות MSN אל Morishani

Morishani לא מחובר  

RE

זה מה שזה עושה?
PHP קוד:
foreach ($_POST as $key=>$value)
    $
$key $value
אם כן אז זה בערך כמו register globals, וזה עושה הרבה בעיות מבחינת בטיחות האתר.
ידוע שאפשר להוסיף לpost ולget ערכים בלי סוף גם אם זה לא מטופס באתר.
אם זה מה שזה עושה, אז אני לא ממליץ אבל תודה על הפונקציה
__________________
A Proud member of the skrap team
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

Tags
מדריך למתחילים, מדריך php, פונקציות

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:14.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ