הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

   
|!|

השב
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-09-12, 20:23   # 1
Zotlex
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (1)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jul 2011
הודעות: 138

Zotlex לא מחובר  

שאלה| בנושא אתר העלאת קבצים לשרת שלי

שלום לכולם,
ברשותי שרת VPS
יש לי מערכת העלאת קבצים,
הכל מעולה עכשיו עשיתי הגבלה להעלאת קבצים בDA
עד 1.5GB והעלאתי קובץ של 50MB
ואני לא מבין זה מעלה אותו אבל בסוף לפני שהאתר אמור להעביר אותי ללינק להורדה
זה כאילו נתקע ולא עושה כלום

אשמח אם משהו יוכל לענות לי איך אפשר לסדר את זה
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 00:19   # 2
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: חיפה
גיל: 27
הודעות: 3,694
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

העלת את הזמן שהסקריפט יכול לרוץ?
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 00:31   # 3
בניה
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: נחושה
הודעות: 3,434

בניה לא מחובר  

בקישורים הבאים יש רשימה של ערכים שמשפיעים על הגודל קובץ המקסימלי שניתן להעלות לPHP בHTTP
http://www.radinks.com/upload/config.php
http://stackoverflow.com/questions/1...iles-video-mp4

מכיוון שזה VPS, כדאי שפשוט תערוך אותם בPHP.INI

יכולות להיות עוד מגבלות ברמת שרת הHTTP, FIREWALL או עוד דברים אחרים שלא עולים לי כרגע אבל כדאי להתחיל עם הגדרות הPHP

* ועוד משהו כדאי שתחפש הסבר ספציפי לאיך לעשות את זה נכון לשרת שעובד עם DIRECT ADMIN

Last edited by בניה; 10-09-12 at 00:34..
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 00:45   # 4
Kernel
אושיית הוסטינג
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: בקעת אונו
הודעות: 2,429

Kernel לא מחובר  

תעלה את הphp.ini.
מה ההגדרה של max exec time בקובץ?
__________________
אבי
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 00:47   # 5
Zotlex
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (1)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jul 2011
הודעות: 138

Zotlex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori The Man צפה בהודעה
העלת את הזמן שהסקריפט יכול לרוץ?
אםם איפה זה נמצא שאני אוכל לבדוק
נראלי שזו לא הבעיה מכיוון שהקובץ מגיע ל99% ואז כאילו כלום כאילו עשיתי רענן

ציטוט:
נכתב במקור על ידי בניה צפה בהודעה
בקישורים הבאים יש רשימה של ערכים שמשפיעים על הגודל קובץ המקסימלי שניתן להעלות לPHP בHTTP
http://www.radinks.com/upload/config.php
http://stackoverflow.com/questions/1...iles-video-mp4

מכיוון שזה VPS, כדאי שפשוט תערוך אותם בPHP.INI

יכולות להיות עוד מגבלות ברמת שרת הHTTP, FIREWALL או עוד דברים אחרים שלא עולים לי כרגע אבל כדאי להתחיל עם הגדרות הPHP

* ועוד משהו כדאי שתחפש הסבר ספציפי לאיך לעשות את זה נכון לשרת שעובד עם DIRECT ADMIN
אוקיי אז ככה תקן אותי אם אני טועה
אתה מדבר על חלק כזה בקוד PHP שאני מחליט מה גודל הקובץ המקסימאלי?
אם כן אז יש לי בפאנל אפשרות לערוך מה הגודל המקסימאלי לקובץ
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 00:50   # 6
Kernel
אושיית הוסטינג
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: בקעת אונו
הודעות: 2,429

Kernel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Zotlex צפה בהודעה
אםם איפה זה נמצא שאני אוכל לבדוק
נראלי שזו לא הבעיה מכיוון שהקובץ מגיע ל99% ואז כאילו כלום כאילו עשיתי רענן


אוקיי אז ככה תקן אותי אם אני טועה
אתה מדבר על חלק כזה בקוד PHP שאני מחליט מה גודל הקובץ המקסימאלי?
אם כן אז יש לי בפאנל אפשרות לערוך מה הגודל המקסימאלי לקובץ
תריץ php -ini ושם יופיע המיקום של הקןבץ.

לגבי גודל העלאה. יש הגבלה ברמת הקוד וברמת המערכת. בphp.ini מוגדרת רמת המערכת
__________________
אבי
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 01:03   # 7
בניה
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: נחושה
הודעות: 3,434

בניה לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kernel צפה בהודעה
תריץ php -ini ושם יופיע המיקום של הקןבץ.

לגבי גודל העלאה. יש הגבלה ברמת הקוד וברמת המערכת. בphp.ini מוגדרת רמת המערכת
זה יציג לו את המיקום של הINI של הCLI
תריץ PHPINFO בתוך קובץ PHP, פשוט את הקוד הזה:
PHP קוד:
<?php
phpinfo
();
?>
אתה תוכל שם לראות מה הנתיב של הקובץ PHP.INI שהPHP בשרת HTTP שלך משץמש בו, וגם את הערכים הנוכחיים של ההגדרות הנ"ל
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 08:06   # 8
Zotlex
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (1)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jul 2011
הודעות: 138

Zotlex לא מחובר  

חברת האחסון שלי עדכנה את קוב ה PHPINI
וזה עדיין לא עובד
downil.co.il
תראו אולי משהו בסקריפט לא טוב
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 08:42   # 9
בניה
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: נחושה
הודעות: 3,434

בניה לא מחובר  

האם בPHPINFO רואים את כל הערכים מעודכנים?
  Reply With Quote
ישן 10-09-12, 17:27   # 10
Zotlex
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (1)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jul 2011
הודעות: 138

Zotlex לא מחובר  

מוזמנים לראות
upload_max_filesize
http://downil.co.il/somthing.php
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ