30-09-08, 18:49 | # 21 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם לא הבנת ממה שסיפרתי קנינו מערכת מחשב שלמה כולל מסך וכו'.
01-10-08, 19:35 | # 22 |
חבר וותיק
|
מעדיף את KSP הרבה יותר טובים או ZED גם מעולים
01-10-08, 19:44 | # 23 |
הוסטסניון
|
אל תקשיב לאנשים. כל המחשבים שיש לי בבית ובמשרד של דוד שלי משם, והם לא עשו בעיות חוץ משלי פעם אחת.
העובדה שאנשים אומרים שהם גרועים זה סתם טרנד, אנשים מושפעים אחד מהשני. השמחשב שלי נדפק קיבלתי שירות מצוין. |
01-10-08, 19:50 | # 24 |
הוסטסניון
|
לדעתי יש מצב שזה פשוט עיניין של ליד איזה סניף אתם נמצאים.
כי רוב האנשים שאמרו שהכל טוב באייבורי (כולל אותי). היו ומטופלים בסניף חיפה. |
01-10-08, 19:57 | # 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מדובר כאן על עובדות.. אנשים לא אומרים את זה כי בא להם, או כי הם מרוויחים מזה משהו (לפחות הרוב).. אנשים מדברים כאן על מה שקרה להם.. תראה, וכמו שאמר מי שמעליי, תמיכה זה עניין של סניף, למרות שזה רשת, יכול להיות שבסניף אחד יהיה טוב ובשני לא.. אני אישית כמו שרשמתי מאוד מאוד מאוכזב מהם. גם אם אני אצטרך להוסיף עוד 400-500 שקל, אני אוסיף, ולא אקנה מהם.. רק בשביל השקט הנפשי, ובשביל לקבל שירות כמו בן אדם, וגם לא לחשוב שמרמים אותך.. ד"א עוד סיפור נחמד, חבר שלי קנה מהם מחשב (לא קשור שבגלל שהם לא מבינים במחשבים אז דפקו להם חרא מפרט במלא כסף), הוא שילם על ווינדוס חוקי, באחד מהימים אחר כך, התברר שהתקינו לו ווינדוס לא חוקי בכלל.. בקיצור, אתה לא יודע על מה תיפול, יכול להיות שיהיה טוב, יכול להיות שלא, אם חשוב לך איכות והשקט הנפשי, תתרחק משם.. ערב מעולה שיהיה לכולם |
|
01-10-08, 20:24 | # 26 |
חבר וותיק
|
אני לפני כחודשיים התלבטתי אם לקנות באייבורי מחשב נייד,הלכתי ודיברתי עם הפקיד שם וראיתי שהם דוחפים לי דברים בלי שאני רוצה ומוסיפים תשלום נוסף על דברים שאני בכלל לא ביקשתי שיביאו לי..
אז בסוף הפעלתי קשרים וקניתי מהיבואן היחידי בארץ למחשבים ניידים..(CMS). לא ממליץ על אייבורי למרות המחירים שלהם .. יש מספיק מקומות אחרים.. |
01-10-08, 20:45 | # 27 |
חבר וותיק
|
הבעיה לא בשרות שלהם..
אכן יש להם שירות מצויין.. הבעיה בחלקים שלהם רובם קורסים במאמץ וזה מה שהוציא להם את השם הרע..
01-10-08, 21:41 | # 28 |
חבר וותיק
|
אני אכן מסכים איתך בשירות אין בעיה אכן החלקים הם הבעייתים.
01-10-08, 22:12 | # 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
אישית אני ראיתי כמה מקרים של שירות לא משהו בכלל.
ובכל זאת, בתור אחד שיודע מה הוא אמור לקבל אני אקנה מהם,ואריב איתם אם צריך.
01-10-08, 23:57 | # 30 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפותח האשכול תתרשם ממה שהאנשים רשמו פה ותחליט את ההחלטות שלך. ציטוט:
זה לא משנה על איזה סניף אתה נופל הכל צריך ליהיות אחיד, זה כמו שיהיה לך סניף של מקדונלד עם מק רויאל ובסניף השני לא יהיה לך מק רויאל.. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שאמרתי הכל צריך ליהיות אחיד.
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 02-10-08 at 00:03.. |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
איבורי, ksp |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|