30-09-08, 10:22 | # 11 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
מנסיון אישי של יותר ממחשב אחד אצל כמה בני משפחה וכמובן מהמחשב שלי, אחלה מקום לקנות ממנו.
הבעייה היא שהם טיפשים ברוב הסניפים, עד היום המחשבים הנורמליים היחידים שקיבלתי מהם היו מסניף חיפה. בת"א למשל דוד שלי קנה מחשב, הם נתנו לו לוח אם שלGIGABYTE ואפילו שהוא קנה כרטיס מסך נפרד של NVIDIA הם נתנו לו לוח עם כ.מסך מובנה. כשאני קניתי את שלי החליפו לי את הלוח אם. אבל השירות מצויין. בכ"מ מועבר לפורום דיבורים כי אין קשר לפורום תוכנה אז שים לב להבא. |
30-09-08, 10:22 | # 12 |
הוסטסניון
|
שטויות לדעתי סתם יצא להם רושם רע כאן בפורום.
אני קניתי מהם כל מיני דברים. הכל מצויין אא ועוד משהו השירות דווקא טוב |
30-09-08, 10:57 | # 13 |
הוסטסניון
|
קניתי מהם לפני שנתיים מחשב נייד, לא מתחרט.
|
30-09-08, 11:08 | # 14 |
חבר וותיק
|
קניתי מהם נגן,
עזוב שזה רק נגן, אני מדבר על השירות, הנגן היה לו דפקט בתכונה, שלחתי את אבא שלי עם הנגן אחרי שבוע להחליף אותו.. שלא נדבר על זה שהוא היה צריך לחכות שעה וחצי בתור עד שהוא כמעט הרג מישהו, כי יש כולה בכל הסניף איזה שני עובדים. ובסוף הם אמרו שהם לא יכולים לספק לזה שירות.. בוא נגיד שלא היה לנו כוח וסבלנות לריב איתם, אז פשוט סידרתי את זה בסוף לבד, בפעם השניה שהייתה לי בעיה, פשוט פניתי ישר ליבואן (שד"א טיפל בי מעולה).. בקיצור, גם אם הייתי צריך לשלם עוד (עד +-) 500-600 שקל, לא הייתי קונה שם... ממש לא הייתי עושה את הטעות הזאת עוד פעם... |
30-09-08, 12:46 | # 15 |
חבר בקהילה
|
זה הכל מזל אם תיפול על חלק פגום או לא..החלקים הפגומים שלהם יותר גבוהה מאשר חניות אחרות.
עם מדברים על מחירים גבוהים, תשלם טיפה יותר בחנות אחרת. אם מדברים על מחירים סימליים, תקנה שם. |
30-09-08, 12:59 | # 16 |
חבר וותיק
|
יש בבעלותי 5 מחשבים שלהם,כל המחשבים סופקו עם הציוד במפרט שנקנה,באיכות מצוינת,במחיר נפלא ובשירות מצוין.
רוב מי שמפיץ את השמועות הללו הם מעבדות מחשבים אחרות שפשוט לא מסוגלות להתמודד עם המחירים של אייבורי. רוצו לקנות מהם!
30-09-08, 16:36 | # 18 |
Winner
|
עדיין אפשר להחליף חלקים..
30-09-08, 16:44 | # 19 |
חבר חדש
|
לדעתי, מומלץ לך לבדוק טוב-טוב את ההצעות שלהם, כי אותי כבר ניסו לדפוק שם...
אמרו כולל מערכת הפעלה-לינוקס. או נתנו לי הצעה ללא ספק-גוח. בקיצור,תבדוק הכללל לפניי שאתה קונה. |
30-09-08, 18:09 | # 20 |
חבר וותיק
|
לדעתי רוב החלקים שהם מוכרים פגומים..
גם אני הולך לקנות מחשב בקרוב ולדעתי זה יהיה ב KSP..
איבורי, ksp |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|