|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 911 |
הוסטסניון
|
לידיעתכם:
http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=4654 הינו amosamos המורחק, שעתה חזר לפורום במשתמש זה. |
![]() |
# 912 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
Rothem || LightServ.co.il
תשנו לי את הניק לניק הזה ![]() תודה רבה מנהלים ![]() |
![]() |
# 913 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
# 914 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 915 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עדיין אין את כל הגישות. |
|
![]() |
# 916 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה, נשלחה לו הודעה פרטית שיחזיר לי הסבר למה יש לו 2 משתמשים, במידה והסיבה לא תהיה מספיק טובה מבחינתי, שניהם יושעו. עריכה: המשתמש הסביר לי את המקרה, לאור כך, החוזה נסיון עבר למשתמש הזה והמשתמש הקודם הושעה. תודה על הדיווח. |
|
![]() |
# 918 |
חבר וותיק
|
שלום.
הייתי רוצה לדעת מתיי תוסר ההגבלה שהוטלה עליי... בהודעה שקיבלתי משי כתוב שהגישות הוגבלו לשלושה חודשים. ושלושת החודשים עברו. אם אפשר להסיר את ההגבלה אני אודה לכם. בתודה מראש, אבישי שמחוני.
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה לא הושעת לצמיתות בגלל זה, אתה קיבלת אזהרה על ספאם, בלי קשר לזה שניר מנהל או לא, אתה גלשת לנושא שלא קשור אשכול ועל זה מקבלים אזהרה. למה הושעת לצמיתות? מכיוון, שהמערכת אזהרות, לאחר מספר אזהרות והשעיות זמניות משעה לצמיתות. אני יתן לך עד סוף היום להגיב ולהבין לזה, ואז אני ישעה את המשתמש הזה. ציטוט:
24-08-06 מאז ממש לא עברו 3 חודשים, יש לך עוד חודש+ עד שזה יהיה 3 חודשים. בתאריך ה24-11-06 אתה מוזמן לפנות אליי או לאלמוג בפרטי, או לשים פה הודעה והגישות יחזרו. |
||
![]() |
# 920 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל הכבוד לך, מראה איזה פורום רציני אתם
קיבלתי 5 אזהרות סתמיות, כ פשוט אנשים לא אוהבים לשמוע תאמת לא נורא במילא בקרוב גם אף אחד לא יגלוש פה יותר... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|