![]() |
# 81 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 82 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מלבד לקוחות שמשלמים תוספת על גיבוי כל שעה-שעתיים במקרה של בעיה כזאת, פשוט מריצים את שרת הגיבוי במקום.. בעקרון אתם צודקים שצריך להיות גיבוי כלשהו, אבל אין, זה המצב שנוצר כרגע אני בטוח שהם עושים את כל המאמצים האפשריים לשחזר את ההארדיסק.. |
|
![]() |
# 83 |
Permanently Banned
|
מה יהיה הסוף איתכם? עכשיו ריסלרים שלכם לא מצליחיחם לפתוח חשבונות ואתם שמים פס עליהם.
|
![]() |
# 84 |
Permanently Banned
|
LIVEFOOTY,מאז שבאת יש לך רק תלונות אולי מספיק?
|
![]() |
# 85 |
Permanently Banned
|
לא לא מספיק. כל יום שהשרת שלהם לא עובד אני מפסיד כסף. תתעסק בעניינים שלך אל תתערב
|
![]() |
# 86 |
חבר על
|
אני האמת,זה קרה לי באותו יום שהייתי צריך לעבור
זה הוריד לי קצת את הביטחון לעבור לחברת לום . אבל אתמול בלילה שאלתי את אבי,האם כל גיבוי עובר לשרת אחר והתשובה הייתה כן. אז למה אתם סתם צועקים ? ![]() דרך אגב,אני קצת חדש ולא מבין כלכך בתחום הזה לא קיימות הגנות לשרתים במקרה של נפילת חשמל??
חבר וותיק
|
טוב אז ככה.
לי כבר נמאס מהאנשים בהוסטס שלא מבינים מה שאומרים להם! כל הלקוחות של הריסיילרים שלנו!אתם לא מקבלים מאיתנו ולא תשובה אחת.למה?כי אנחנו לא מחוייבית לתמוך בלקוחות של לקוחות שלנו!די זה כבר מעצבן.. עכשיו לגבי השחזור עוד לא הכל בטוח!!אולי נצליח לשחזר.ואם לא אז נפנה לטיקטק מה שטל המליץ[תודה טלוש דבר איתי במסן על זה] חן אחי,שמע אתה לא צריך להתעצבן כי זה עוד לא בטוח שהשחזור לא יוצלח אתה מבין?יש עוד סיכוי שהכל ישוחזר! ומנהלים אני מבקש לנעול תאשכול..רק אתמול פתחו תאשכול וכבר 9 עמודים של ספאם מיותר..יש כתובות אימייל יש פלאפונים שאפשר להתקשר ולקבל מענה[אך ורק לקוחות!אני לא יענה לאנשים שלא לקוחות ישירים שלנו!!] המשך יום נעים,דני |
![]() |
# 88 |
חבר וותיק
|
מצטער לשמוע שיהיה בהצלחה..
חבר מתקדם
|
בקשר לכל אלה שאומרים שהיה תקנון אז אני לא חתמתי על שום חוזה
ברגע שאני חותם על חוזה בכתב אז אני מחויב אליהם לפי החוק רק חוזה בכתב תקף ובלי זה אני יכול לתבוע אותם .. רק שתדעו.
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא מבין שאתה לא לקוח שלנו ? אני לא רוצה שתגיב פה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|