הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
07-01-06, 23:15 | # 71 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
שימו לב,
הפורום החדש "קידום ושיווק אתרים" הוא פורום מורחב. לפיכך, משתמש מוגבל לא יוכל לצפות בו. אלי. |
04-02-06, 10:02 | # 72 |
הוסטסניון
|
סוף סוף הוסטס חוזר להיות כמו הוסטס הישן והטוב
כל הכבוד!!!!
בדיוק כמו הוסטס הישן! אני שמח לשמוע זה באמת חדשות טובות לרוב הפורום |
04-02-06, 10:13 | # 73 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא טוב לך פה?, אז מה אתה ממשיך להיות פה?, אתה רואה אשכול שהמנהלים נותנים בו מה שהם יכולים בשביל שהפורום יהיה יותר טוב. ומה דני עכשיו?, הוא ניהל את הפורום הישן הוא רצה למכור אותו, ואתה יודע מה היה במקרה ואלון לא היה קונה אותו?, אז הינה לך תשובה לא היה לך את הפורום הזה עכשיו!!! ובמקרה ודני הציג אותו למכירה אז אתה מבין שלא ממש היה איכפת לו מה יהיה פה אז די תן כבוד למי שכן היה איכפת לו. עיצוב זה עניין של המנהלים ואני לא חושב שיש לך זכות לקבוע מה יהיה העיצוב פה. שנית העיצוב הקודם היה של דני יכול להיות שאלון לא רצה לקנות גם את זה אחרי הדומיין במכיר עצום לא יודע כמה במדוייק אבל ברור שזה הרבה יותר מה-260 ש"ח, כלל כמובן מערכת ואחסון שאני חושב שזה שרת יעודי לפורום תקנו אותי אני לא בטוח... בכל מקרה אתה רואה אשכול שאומר שהם הולכים לשפר את כל הפורום הזה, וזה התגובה שלך?????, במקרה וכן פשוט אני ממליץ לך לקחת את המשתמש שלך למחוק אותו ולפרוש מפה.....זה הכל....! Last edited by talyigal; 04-02-06 at 10:17.. |
|
04-02-06, 13:16 | # 74 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל אני מסכים איתך בכמה דברים כל הפורום בזמן האחרון זה חוקים חוקים ועוד פעם חוקים זה לא טוב כך |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|