|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
שחר, רק שתדע שאני חושב שאתה חתיכת שמוק !
הוא רק ילד שהסתבך ! בגלל השטויות שלך הוא יעשה משהו לעצמו ! אני לא יודע אם הוא רציני או לא, אבל זה לא הקטע פה. היית צריך לסדר את זה בדרכים יותר מקובלות, בסה"כ הכנת עיצוב ויש לך מה לעשות איתו (לשים אותו בפיירסטייל) אז תרגיע אתה לא חושב על ההשלכות של מה שאתה עושה |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מסתבר ששחר לא השמוק היחיד שיש פה. |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 5 |
חבר על
|
אין הבדל בין ילד או מבוגר לגבי חומרת העבירה (גם אם הוא לא מבין את החומרה,למרות שבגיל הזה כן יש הבנה שזה לא בסדר.).
אני חושב שטוב ששחר הזהיר. ד"א הוא עדיין בגדר חשוד. Last edited by אביחי; 17-10-06 at 20:48.. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
פשש..איזה סיפור..בן כמה ה"ילד" הזה?
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אם אני לא טועה הוא ב 13 וכמה חודשים
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
נו אז מה אתם רוצים ממנו..הוא עדיין ילד..ההורים שלו ישלמו על כל העיניין ונגמר הסיפור. הוא לא יעשה את זה יותר. יאללה נראה לי שמספיק..
|
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
קודם כל לגבי נריה, שמעת פעם את המושג מחמת הספק ?
זה כמו שאומרים שהנשיא אנס וגם אם הוא לא עדיין יש לו את הכתם מסביב כי אין מה לעשות ככה זה בחיים לגבי כל השאר, אל תחפשו קיצורים מזל שלי שאני עובד עם חברות מסודרות ולא עם ילדים... |
![]() |
# 10 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ולגבי הנשיא אותו דבר גועל נפש מה שהתקשורת עשתה עליו אדם זכאי עד שיוכח אחרת שהוא אשם ופה לא הוכח אחרת לכן מבחינתי הוא אדם טהור זך וישר כמו שאני מכיר אותו תמיד זה שאתם מאשימים פה אדם שאתם לא יודעים את האמת הנכונה ואין לכם שום הוכחה אתם עושים פה רצח אופי מגעיל שאם יתברר שהיה פה אי הבנה או משהו כזה כולכם פגעתם באדם ושפכתם את דמו |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|