|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אממ ואני עובד כאן עם דיג'יי שהוא מקריית שמונה הוא בא לפה לעמק סנטר (מין מקום כזה עם חנויות כמו קניון ענק..) ואני יושב פה ומתקלט...והוא לא יודע אם לחזור או לא...מסכן אתמול ישן בברלינגו שלו.. אממ ודעתי היא: אם נחסל אותם ובלה בלה בלה,יש את איראן עם נשק גרעיני שסתם כי בא להם גם אם הם לא היו מעורבים במלחמה הם ירצו להשמיד אותנו ו..וישליכו / ינסו להשליך את הפצצה,וזה לפי דעתי אחד מן הדברים שמונעים מאיתנו להכנס למלחמה רצינית. |
|
![]() |
![]() |
# 62 | |
הוסטסניון
|
אלירן
ונגיד שנתריאה להם מראש? על פי חוקי האו"ם חובה עלינו להודיע 2 שנים מראש, אז מה?! עדיין תוך יומים מאז הניתוק הם הופכים לאלף ערבים ,כי הם לא מסוגלים לדאוג לעצמם! ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 63 |
חבר וותיק
|
לגברת ליבנת לא הייתה תעודות בגרות זה לא מנע ממנה להיות שרת החינוך. עמיר פרץ כן שירת בהצ"ל אבל זה לא חשוב, מה שחשוב הוא לא לשפוט את הממשלה החדשה כי היא טרם תפסה פיקוד מלא.
מה שרק רצתי להגיד הוא שאין צורך לדאוג מהפצצה של איראן כי החברים שלהם , ירדן ומצרים יפגעו גם, אז לדעתי הרג של 7 מליון יהודים שווה אומנם מצד איראן, אבל רצח של 54454 מליון ערבים כבר לא כל כך שווה. מה שכן אני חושב שהלחמאס יש איזה כוח חזק יותר, כי שמעתי בחדשות שיש הפתעה לא נעימה של החיזבלה על העיר החיפה, ואולי , אבל רק אולי מדובר על יותר מרקטות של 50 - 60 מטרים. Last edited by alex; 13-07-06 at 16:14.. |
![]() |
![]() |
# 64 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
לפי הגישה שלך, בשבוע הראשון לממשלה אם הייתה פורצת מלחמה שהייתה מחריבה את מדינת ישראל אז כביכול הכל היה בסדר כי זה רק שבוע ראשון שלה? אז מה אם פרץ כן שירת בצה"ל? זה אומר שהוא מבין משהו? חבל שלא מנהיגים פה משטר כמו בארה"ב שהשרים הם מומחים בתחומם (נניח שר הבטחון הוא גנרל לשעבר, שר האוצר הוא כלכלן וכו')
![]() |
# 65 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה אתה מצפה שהם יעשו? כמדומני שהם עושים הכול , או לפחות כל מה שהם יכולים לעשות. אני לא מבין איזו בעיות שיש כרגע עם הממשל? |
|
![]() |
![]() |
# 66 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 67 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לעומת המצב עם הפלסטינאים כן אפשר לשנות , ובכוח, במילא יש להם פיצול אישיות, מי שראה הבוקר חדשות הנציג באו"ם אמר שכל ילד פלסטיני שנהרג זו טרגדיה וכל ילד ישראלי שנהרג זו חגיגה -> וזה הם אומרים אחרי ששלחו מתאבדים ->מישהו צריך לעבור אבחון.... נקווה לטוב... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|