|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
הוסטסניון
|
הצעה- תחרות חדשה של קידום, עם מילה אחרת...
אני למדתי המון מהתחרות הקודמת, ואני רוצה ליישם את הידע [=... |
![]() |
# 62 |
תודה על תרומתך.
|
הצעה : בקשות בתשלום !!
זקוק לעיצוב בתשלום - פרטים בפנים זקוק לתיכנות זקוק לתיכנות + עיצוב בתשלום - התמורה היחידה היא תשלום !!! הצעה נוספת היא.... לעשות איזה שהוא דף או טרייד של כל חברות האיחסון הרשומות שאם אני רוצה אני נכנס לדף הזה ורואה את הרשימה המלאה ולא צריך לחפש שעות בפורום + ביקורות שפורסמו על החברות.... זה יכול להיות מאד יעיל |
![]() |
# 63 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הגבלנו כבר את הצעות ובקשות שיהיה תמורה, אי אפשר להגביל יותר מזה. סתם בשביל ההקצנה, אם יגידו לך תבנה לי מערכת תמורת מכונית ששוה 100K ש"ח...לא היית בונה ![]() בקשר לשניה בשביל זה יש הפרדה בפורומים, אם אתה רוצה אכסון מחברה רשומה, אתה שם בקשת אכסון בפורום בקשות לחברות / עסקי אכסון רשומות/רשומים. אני לא חושב שנחוץ לעשות אשכול שבו יהיה את כל החברות ואת כל הביקורות עליהם, בשביל זה יש כפתור חיפוש. ציטוט:
|
||
![]() |
# 64 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תחשבו על זה. |
|
![]() |
# 65 |
חבר חדש
|
...
אני רציתי לשנות תשם תניק שלי
ועוד לעשות לי תעסק רשום כי אני תומך בחברת LineTecH.co.il שזה החלף של כזה... זה מאוחד! Aviv | LineTecH.co.il Last edited by Aviv | LazerTekk; 13-09-06 at 14:27.. |
![]() |
# 66 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
2. אז הם (לא אתה, אלא בעל/י החברה) צריכים לשלוח הודעה פרטית לאלמוג (alm) שאחראי על קבוצה זו, ובמידה ויש להם מקומות פנויים אתה תיכנס. |
|
![]() |
# 67 |
הוסטסניון
|
תעשו פורום של לימודים כתת פורום בדיבורים
זה יעזור לכל מי שרוצה שלשאול שאלות בנושא ואין לו בידיוק איפה מקווה שתעשו את זה=] |
![]() |
# 68 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
פורומים בנושאים כלליים אחרים לא ייפתחו מלבד דיבורים. |
|
![]() |
# 69 | |
הוסטסניון
|
ציטוט: