|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 62 |
הוסטסניון
|
אני לא צריך כרגע איחסון אני צריך גיבויים!! :qqb021:
מה אני עושה !! !! יאלה שיביאו לי גיבויים ושלא יחזרו ! |
![]() |
![]() |
# 63 |
חבר על
|
הודעה מיבגני מנהל חברת אנטר סרב
לקוחות Enter-Serv שלום, אנחנו היינו כאן איתכם למשך 8 חודשים. 8 חודשים של עבודה ושירות מדהימים. אין אנו הרווחנו לעצמנו את הסכומים כל כסף שנכנס לעסק Enter-Serv הלך לשיפור תנאי הלקוח וחווית הלקוח מהשרת והן משירות הלקוחות.אנו עבדנו ב8 חודשים אלה רק בשביל הלקוח שיהנו! מאיחסון כמובטח לו! נהננו לשרת את הלקוח אך למרות כל הזמן הרב לא יכולנו להתפתח עקב בעיות שעלו עקב נפילת השרת והתקלות שהיו,ועוד מספר דברים אשר מאוד חשובים אנחנו מעבירים את עסק Enter-Serv כעת תחת השם oXserv פירוש דבר זה אומר כך: כל לקוחות Enter-Serv עוברים לoXserv זאת אומרת שמנהל החברה OxServ ישרת אתכם מאתה והלאה כל שאלות בקשות או פניות הולכות אליו ישנה כרגע בעיית קבצי הגיבוי והגיבוי ינתן בשלב מאוחר יותר אנו מאוד מצטערים שדבר זה קרה כך,אך לאחר שהדבר קרא לא ניתן היה למנוע אותו (חוץ מהתקלה) כפי שיבגני אמר כל לקוחות אנטר סרב יש להם את האפשרות לעבור אליי כל הלקוחות תיצרו קשר י לילה טוב |
![]() |
![]() |
# 64 |
הוסטסניון
|
טוב...
אני היתי בחברה שהיא ריסליר שלכם מה אני עושה ? אם אנטר סרב עברה אליכם אתם צריכים להביא לי חשבון... ומה עם הגיבויים זה יותר חשוב לי |
![]() |
![]() |
# 65 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לגבי חברת אנטר סרב אני מאוד מאוכזב מהדרך שבה אתם מודיעים את ההודעה, במקום לקחת אחריות ולבוא ולהודיע בעצמכם אתם שולחים מישהו אחר? במקום לענות להם במסנגר ובטלפון אתם פשוט סוגרים הכל ומעבירים אותם במקום להסביר? ומה אם הם רוצים פיצוי כספי על הדאון 20 יום ולא רוצים לעבור לחברה הזאת? על זה חשבתם? ממש גועל נפש איך שזה מתנהל, אבל אי אפשר לצפות לכלום מילדים שמתייחסים לעסקים כיאלו זה תחביב או סתם כדי להרוויח כמה שקלים בחודש, בושה וחרפה! |
|
![]() |
![]() |
# 66 |
משתמש חדש
|
אני לא אכפת לי שום דבר אני רוצה לדבר עם יבגני הזה או עם כפיר תביאו לי תפלאפונים שלהםםם
|
![]() |
![]() |
# 67 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הם קשורים לאנטר סברב אני שייך לריסליר מה יעזור אם אני יתבע את החברה שהם ריסליר !?????!???!? זה לא יעזור בכלל הם לא אשמים אני רוצה את הגיבוייים שלי ! |
|
![]() |
![]() |
# 68 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 69 |
הוסטסניון
|
טוב...
הנה אני רואה את כפיר מחובר אולי הוא ירשום כמה מילים... מה עם הגיבויים ?????????? |
![]() |
![]() |
# 70 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
דבר אחד למדתי מכל הפורום הזה- לא לקנות מה"חברות" בפורום הזה איחסון! נקודה!! רק צרות! ולא אכפת לי שהחברות פה רשומות זה ממש מגרד לי תביצה. כלום פה לא רציני כל חברה פה זה ילד בן 17 לכל היותר עדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים בשביל איחסון נורמלי. *******אני לא מכליל את כולם מי שאני מכליל אותו יודע את זה בעצמו******** אם אם אם אם אם באמת מישהו רוצה לקנות מפה איחסון לכו ל SHEV או ל דניאל ששכחתי תשם של החברה שלו או לסייטים. זאת המלצה אישית שלי. עכשיו תבינו למה ההבדלי מחירים מכל החברות שהם באמת חברות גדולות עם אחריות מאשר פה ! פשוט בושהה גועל נפש כל ה'לקוחות' (ילדים מסכנים בני 12-15 שרק רוצים להקים פורום) קיצור הלקוחות לא יכולים לעשות כלום כי גם אם הם ייטבעו לא ייצא להם מזה כלום ואין לי כוח עוד לכתוב אני פשוט מזהיר את כל מי שגולש פה זה רק כולם פה משחקים אותה חברות כל אחד פה חסר אחריות. ומה שבאמת חבל זה שמי שמחפש איחסון מחפש בגוגל איחסון אתרים ובא ישר לפה ונידפק . (יש מקרים יוצאי דופן שבהם השרתים של "החברות" פה באמת פועלים).. ביי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|