|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל החברה עצמה צריכה לתקתק כמו שעון ולתת תמיכה בזמן הנדרש. בשביל זה קיים מוקד תמיכה בחברות רבות , המנהלים לא עושים הכל בעצמם. אם הוא לא יכול לטפל בלקוחות החברה ששילמו לו כסף , שלא יפתח חברה. הלקוחות משלמים כסף והם לא אמורים בכלל להכנס למצב כזה , לכן יש תביעות! למדת לקח , שכולם לומדים אותו בהתחלה! לא מתעסקים עם חברות קטנות שמנהלים ילדים! שמוכרים חבילות במחירי רצפה! איכות היא לא מילה גסה ! בשביל איכות צריך לשלם קצת יותר! |
|
![]() |
# 52 |
חבר בקהילה
|
בקשר למה שאמרתה על רובוטים לדעתי מנהל שקבל כסף מלקוח ולא יכול לספק ללקוח על מה ששילם בזמן שלא יהיה מנהל חברה אל תחפש תירוצים לטעויות של אחרים!
|
![]() |
# 53 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אולי במקום לבכות אחרי שאתם נדפקים תבדקו את ה"חברה"?!
אולי אם חשוב לכם האחסון תבדקו טוב טוב איפה אתם מאכסנים? הם לא אשמים, אתם אשמים. אם חשוב לכם תשלמו עוד.. נדפקתם? בעיה שלכם!
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תקשיבו ותקשיבו טוב מאוד!
שאף אחד לא יגיב לאשכול הזה יותר! כאשר פרי יתחבר הוא יגיב על כל אחד ואחד ואם יש כאלה שעדיין לא מבינים ולא מסתכלים על הודעות שמשאירים ****אהם ניל מהצרי**** או שאיך שלא קוראים לך! כל אחד פה גיבור כל אחד אומר סתם דברים וסתם שטויות כל אחד מכניס מילים לפה "הוא לא רוצה להגיב" הוא לא מתחבר" מי שראה בהודעות אחרות שהגבתי יודע שאמרתי ש: יש לו בעיות משפחתיות והיום הוא יגיב לכל!! לכן תחכו ותראו מה התגובה שלו ואני שוב מסביר! יש לו בעיות משפחתיות אז תתחשבו ואל תהיו גיבורים כל אחד פה! |
![]() |
# 55 |
חבר וותיק
|
טוב, ליפני כמה ימים המלצתי לחבר על כמה חברות, והוא בחר בחברה הזאת (היא הייה אחת מהם) ..
(ולו אין ניסיון אם חברות) , אני מקווה שהוא יתן לו שירות מצויין, אחרת היה ממש חבל לחברה הזאת , חשבתי שהיא טובה .. |
![]() |
# 56 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 57 |
תודה על תרומתך.
|
פרי בכלל מושהה מפורום הוסטס....איך הוא יגיב?
|
![]() |
# 58 |
אחראי קהילה
|
לא חשבתי שדווקא החברה הזאת, תהיה ככה ..
|
![]() |
# 59 |
חבר וותיק
|
חבל לשמוע
![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
איש מעולה אני קונה ממנו בעצימת עיינים הוא עוזר בהכל.
אולי היו לו בעיות משפחתיות או משהו בכל זאת גם בעלי חברות הם אנשים. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|