|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
תודה על תרומתך.
|
כדי לתקן את העולם צריך להסיר מספרי ההסטוריה את כל הדתות המונותאיסטיות שמסיטות לרצח עם ולגזענות.
המובילות: יהדות איסלם נצרות. וכל מילה מיותרת. |
![]() |
![]() |
# 52 |
חבר וותיק
|
תאמת
אני מאמין באלוהים, אני מאמין שהוא ברא הכל (אני לא דתי).
בכל אופן, אני מסכים עם האיש שמעליי. |
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
הדתות זאת הסיבה העיקרית ליריבות שמתחוללת בעולם, השנאה והרצח, בנוסף המדע וההתפתחות של האדם, המעמדות, והכסף,
הלו הסיבות העיקריות שאני רואה שיגרמו להרס וחורבן של העולם.
![]() |
# 54 |
חבר מתקדם
|
אם אתם הולכים בשישי שבת לבית כנסת לפעמים , אתם יכולים לראות שקוראים שם קדיש לפחות 12 פעמים (תקנו אותי אם אני טועה) וכל הזמן מתעסקים ב"מחייה המתים" ושמי שיחזור בתשובה המשיח יחייה את בני המשפחה שלו , מי שמתפלל בבית הכנסת מאמין שהוא והמשפחה שלו ינצלו גם בעולם הבא .
![]() |
# 55 | |
חבר מתקדם
|
"וכל מילה מיותרת" - זה מה שהייתי אומר על התגובה שלך.
אולי במקום להאשים את הדת תאשימו את בני האדם שעומדים מאחורי רצח העם והגזענות? בתור יהודי אני בכלל לא מאמין בנצרות ובאיסלאם כמובן, אז לא אכפת לי למה הן מסיתות. היהדות לא מסיתה לשום רצח עם וגזענות, די לדבר שטויות. הדבר היחיד שאתה יכול להגיד הוא, שהיהודים הם העם הנבחר - ואז יש 'אפלייה' ע"י הקב"ה... ובכלל, מה זה דת? דת זו אמונה - ולדעתי גם אדם שלא מאמין בכלום, יש לו אמונה מסויימת. ציטוט:
בכ"מ, בתפילה לא מדובר על כך שמי שיחזור בתשובה המשיח יחייה את בני משפחתו - מה שנאמר הוא שה' הוא מחייה המתים (ויחייה את המתים בעתיד). "מי שמתפלל בבית הכנסת מאמין שהוא והמשפחה שלו ינצלו גם בעולם הבא ."? קודם כל למה "גם"? XD ותפילה בביהכנ"ס לא מספיקה, יש צורך בקיום מצוות וכו'.
אי מייל + מסן: pizilber@gmail.com Last edited by Source; 28-08-07 at 17:43.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|