|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הרבה דברים שרציתי להגיד והאשכול של mr build היה הקש ששבר את גב הגמל .
תגובה להודעה של mr build בקשר למתכנתים :
תשמע ידידי , באת אלי לתוכנת המסרים וביקשת בסביבות ה 8 מערכות כמו : תחרות אתרים . מנועי חיפוש באתר . מערכת העלאת קבצים . סקר . בנייה של 8 אתרים. פאנל ניהול . עריכת תוכן של כל האתרים דרך הפאנל . ועוד כמה , אני לא יפרט . אמרו שאתה חברה או לא חברה , בשבילי זה לא משנה , אני עובד X שעות על כל מערכת , אני מחשב שאני לוקח 30 ש"ח לשעת עבודה , אז אני עושה X*30 = ומציג לך את המחיר . יש כאלה אנשים שרוצים לדעת מחיר לפני זה , אין בעיה . אני לוקח בערך את הזמן שאני מעריך שיקח לי מכפיל ב 30 ומציג את המחיר - לטוב או לרע ( ז"א גם אם לוקח לי יותר זמן או פחות ) אני נשאר באותו מחיר מוסכם. אז שאתה פונה למתכנת כמוני ( ופנית ) הצגתי לך מחירים זולים מאוד , אך אתה רצית את המערכות בתעריף כמעט חינמי . עכשיו משהו שרציתי להגיד מזמן לכל הוסטס : עשיתם את קהילת המתכנתים עבדים שלכם , אתם מצפים שבתשלום סימלי של 200 ש"ח נגיד לתיכנות , אתם תקבלו פורטלים ומערכות מתקדמות . זה לא הולך ככה , לעשות מערכת לאתר , שתהיה מאובטחת , מתקדמת , בעלת אפשרויות מתקדמות לוקח זמן והרבה חשיבה , לפחות תתגמלו את המכנת כראוי . לא יודע למה אבל שפונה אלי בנאדם אני מרגיש כאילו הוא תוקף אותי אם הצעתי לו למשל 500 ש"ח על תיכנות מערכת פורטלים, וזה לא נעים . לפי דעתי תשנו את הגישה שלכם ומהר . בנוסף , רציתי לומר עוד דבר : נמאס שכל בנאדם שלא מבין מהחיים שלו הורס עיסקאות ומעליל עלילות שווא . למשל באשכול שלי בהצעות "מציע עבודות שעשיתי שיכולות להיות יעילות חברות איחסון ." בא לשם ילד בשם רפי בכינוי k.machine , ומאשים אותי בלי בסיס וידע בתיכנות שאני כתבתי את הדמו ב HTML ורק שיניתי סיומת ל PHP ... נו רפי , תעשה לי טובה , אתה מציאותי ? כאילו מה שרשמת זה אמיתי ? עכשיו תראו איך זה נכון הדבר הזה שטיפש שזורק אבן לבאר גם 1000 חכמים לא יכולים להוציא אותו , כל המתכנתים הסבירו לו שמה שהוא אומר חסר בסיס ולא נכון ובכל זאת בא אלי בנאדם לאייסיקיו רצה למכור , אמרתי לו מחיר , אמר לי מה ? בשביל HTML אני ישלם כל כך הרבה כסף ? לפי דעתי במצב כזה של הריסת עיסקה , הורס העיסקה צריך לקבל עונש וכל ההודעות שקשורות למה שהוא כתב באשכול צריכות להימחק . מצטער מראש שזה כל כך ארוך וכזה סתם לא קשור , אבל הייתי חייב להוציא את זה . תודה ויום טוב ! חי . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|