|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
לנעול ומהר.
הבנו שפותח האשכול כתב מלחץ ועדן צודק פה, אז לנעול. ספאם ספאם וספאם יש פה. בהצלחה לשניכם. |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
עדן אתה טועה!!!
אנשים פה לא באים להתערב איתך במיוחד לא אני החברה שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותי כרגע רק אני רוצה שתביןם וכולם יבינו מי שעדיין לא הבין אתם לא עושים טובה ללקוח\ות שאתם משכירים\מוכרים את השירותים שלכם! הם עושים לכם טובה רק בהוסטס יש איזה 40-50 חברות ובטוח שבישראל ישב איזור ה1000 שלא נדבר על העולם! ולא הבנתי אתה אומר שאין לך כסף לאכסן את השרת כן:S?? זאת אומרת אתה על שף פשיטת רגל לקוח אחד מבטל זהו אין חברה??? אתה רואה שבא הכסף זה לא שהכסף יעלם לאן שהו פשוט יבוא עוד 3 ימים מה הבעיה עם זה??? אם יש לך כסף של החברה\שלך תביא לו את השרת ותאכסןאותו ברגע שאתה רואה שהכסף הגיע לדוגמא אני קניתי משהו או אני אמור לקבל משהו אני רוצה לקבל את זה בזמן כל התירוצים ממש לא מעניינים אותי גם אם מישהו מת וזה לא אתה אני מצפה לקבל את זה! עכשיו לפותח האשכול תנסה לבחור קצת יותר בפקידה את החברות שאתה רוכש מהם לדוגמא אני אישית אם אי פעם יקנה שרת אני כבר יודע שאני יקנה מאבי (LOADS\LOM) Last edited by LDan; 26-12-06 at 21:45.. |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לפי מה שאני מבין ההסכם היה כזה, 4 שעות אחרי קבלת הכסף הלקוח מקבל את היעודי, אבל במידה ואני לא טועה במידה והלקוח מפקיד את הכסף מבנק אחר עד שהכסף יכנס לחשבון רק עד שלושה ימי עסקים, הטעות שעדן עשה היא שהוא לא הבהיר ללקוח שרק במידה והלקוח מפקיד את הכסף מבנק הפועלים אחרי 4 שעות הלקוח מקבל את השרת.
כמובן שאני לא מצדיק את עדן שלא יאכל לארגן תשלום של כ 250 ₪ עבור אירוח השרת, אך אני לא מצדיק גם את פותח האשכול שחיכה אך ורק שלושה ימים. בברכה, בוריס. |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הוא אומר שהוא עדיין לא קיבל את הכסף במדיוק בידיים שלו, ואין עדיין אישור שהכסף באמת "קיים" עד שהוא לא בחשבון שלו. אז כול עוד המצב כזה , לא עושים כלום. וזה שיש מלא חברות זה לא אומר שאתה תקבל שירות ויחס כמו שתקבל מעדן. |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אוי אוי אוי... רמת הטמטום פה, אנשים לא קולטים פה שעד שהכסף לא יגע - חד משמעית, בידיים של עדן,
הוא לא יעשה כלום כי יכול להיות שעבדו/רימו/דפקו (איך שתבחרו) אותו. לא מזמן היה לנו קטע דומה עם כרטיסי אשראי, אז אני מאמין שלעדן יש מה לדאוג. |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בחיים שלי לא קראתי משהו יותר מצחיק (ועוד בקריאה מרופרפת)
בתכל'ס, שניכם לא אמורים לנהל חברות. אולי כל אחד מכם נותן את היחס הכי טוב שבעולם ללקוחות שלו אבל לאף אחד מכם אין מושג בניהול. הנושא הזה רק מוכיח שצריך לחשוב טוב טוב ממי קונים ושזול זה יקר. פותח האשכול, אתה משכיר שרת ב-400 שקל, איפה החוזה פה? כאלו דברים מעגנים בחוזה כדי למנוע אי הבנות. כנ"ל לגבי החברה הנותנת את השירות. תסלחו לי שניכם אבל החברות שלכם הם חברות צעצוע. אין לכם את היכולות להיות חברה אמיתית. מה קורה אם הייתה מוגשת תביעה במקרה הזה (מצד הלקוח)? לא משנה כמה אתה צודק או לא, הייתה קובר את עצמך כי לא הייתה יודע מה לעשות. בהצלחה לשניכם ומצטער שוב, לשניכם אין שום ידע בניהול עסקים.
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
הנושא מיצה את עצמו.
נעול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |