|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר על
|
אממ לא יודע איך אפשר לצור איתו קשר, אבל מה שבטוח כל התרומות שהוא עושה [לשדרות,לקטיושות בצפון,וכו'] הכל למען מטרה אחת, הוא רוצה להיכנס לכנסת וכנראה המטרה שלו להיות ראש הממשלה.
בכל זאת הכסף שלו לא חוקי... בהצלחה בחיפושים. |
![]() |
![]() |
# 52 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
העיקר שיש, ויש מספיק. |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם זה היה אני או הוא, אפילו לא הייתי אומר מילה. |
|
![]() |
![]() |
# 54 |
חבר פורום
|
באמת יש סיכוי שהוא יקבל את זה אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש קטן.
אבל בכל זאת יש סיכוי. למרות שהייתי מציע כמו שהציעו פה. שפשוט תעבדו במשהו ואם אתם הרבה תוכלו להרוויח את הסכום בזמן קצר מאוד. ואוליי במקום שאתם תגייסו את הכסף תתנו לאלה שמפעילים את הקבוצה לבדוק איך משיגים תאמין לי שלא חסרים תורמים שיושבים בשקט בלי לפרסם את זה. אני פשוט שונא את גאידמק הוא חושב שהכל אבל הכל הוא יכול לקנות בכסף.( לא נגיד שהוא הרוויח את הכסף הזה באופן חוקי) ככה בבית"ר ככה במדינה. מה הוא עשה בבית"ר קנה קנה קנה שחקנים יקרים מאוד.. ומה זה עזר לו ? כל אוהד בית"ר אם הוא מתמודד עכשיו יצביע לו וזה בלי כל השאר. ככה במדינה הוא תורם עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ומקבל פירסום וכל אוהבים אותו.. ד"א סליחה על החפירה ![]() Last edited by danielo; 26-11-06 at 17:47.. סיבה: נערך |
![]() |
![]() |
# 55 |
הוסטסניון
|
זה האימייל
GuideTheMac@Microsoft.com LOL אמממממ הוא גם לא יענה לך אלא אם אתה מכיר איזה שהוא סלאב אמרתי לך דבר איתי .. (אח שלי מנהל את המועדון הכי סלאב שיש "סטייג'" ...) אמממ אני לא מבטיח משהו אני יכול לנסות ... |
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר על
|
זה הבעיה כאן, שלאף אחד לא אכפת מאיפה בא הכסף הזה.
|
![]() |
![]() |
# 57 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא בעיה, לך לדודו טופז - תוסיף את מילות הקסם שדרות וקאסמים
משהו בסגנון "היינו בכיתה בשדרות פתאום נפל קסאם על המחשב היחיד שהייתה בו את התוכנה אנחנו ניצלנו אבל התוכנה לא ... בבקשה תעזור לנו לקנות את התוכנה עוד פעם" ואז גאידמק יעלה לשידור ויתן לכם ... במקרה הכי גרוע תגידו שלמחשב חסר מוח עצם ... או משהו כזה |
![]() |
![]() |
# 58 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר על