|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עמרי כפרה עליך!
לא שמתי לב לאשכול בפורום, אבל ידעתי שחייב להיות אחד כזה ומצאתי אותו. ובכן, הרבה הצלחה (לא כמו המניאקים שאומרים ואז מקללים ![]() ![]() בברכה, אלי. עריכה: הייתי חייב לערוך ולהוסיף שזה שירות נחמד מאוד ויש לו עתיד במיוחד שאין הרבה מתחרים (אם בכלל). |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ואתה גם יודע, שבמידה ואתה צריך עזרה אני 99% מהזמן זמין (בשבילך לפחות). |
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
עמרי אם אני לא טועה אני זוכר אותך מ IBHEB/ilDev...
שיהיה לך בהצלחה האתר נראה נחמד מאוד אך לפעמים התוכן חשוב יותר. בעיקרון ilDev באמת היה ניראה הרבה יותר מרשים אך לא נורא חביבי גם הם התחילו בקטנה.. (: אז שוב בהצלחה רבה. |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
היי,
למה אתם לא תומכים במערכת פורטל כגון PHPNuke וכאלה, המערכות הללו מאוד מתקדמות בארץ ואף אין שום פרוייקט יציב כרגע לPHPNuke. אשמח לתשובה, חוץ מזה - אחלה אתר, רק לא אהבתי טיפה את העיצוב אבל אני מאמין שנוכל להסתדר.
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
תרחיבו לסוגסיישן על-vB , ואישית גם אני שם.
משתמש - היכל התהילה
|
הכל נלקח בחשבון.
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
# 8 |
הוסטסניון
|
נראה טוב מאוד בהצלחה.
רק תדאגו לתקן את כל הבעיות עם התקן העולמי שלכם בקידוד של האתר.. אתם שמים שם את הסמל של התקן העולמי כדי להראות שהאתר עומד בו אבל הוא לא עומד בו. http://validator.w3.org/check?uri=ht...1nternet.co.il בהצלחה. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
דאבל פוסט - למחוק.
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאור, מתי שהצבנו את הסמל הוא אכן עמד בתקן (נעשו מספר שינויים, וזה יטופל.).
התגובה שלי היתה מיועדת אליך, ואל "mayden". עריכה: ובכן, הקוד תוקן (מוזמנים לבדוק). אנו נרחיב את תמיכת הקהילה למערכות מוכנות נוספות. תודה רבה. ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|