|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
הוסטסניון
|
וואלה דביר אתה גנוב לגמרי...
קח עצה רצינית מכל הלב שבדוק עובדת (100% עובדת). בפעם הבאה כשהוא מגיע אליך, אני מאמין שזה היה קודם כל הוא ואז החברים שלו באו יעני הם היו רחוקים ממנו... (איזה לפחות 10 מטר), אתה דוחף אותו ובלי לחשוב פעמיים להוריד לו אגרוף מהצד לתוך הפרצוף מומלץ באף- הוא והחברים שלו יהיו המומים אבל אתה צריך לדעת שאחרי שאתה עושה את זה אתה צריך לדפוק ריצה של החיים שלך חח למה אם ייתפסו אותך לא תצא מזה בשלום אבל בפעם הבאה שתראה אותו הוא ייתיחס אליך בצורה שונה - תאמין לי ![]() |
![]() |
![]() |
# 52 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל זאת הלכתי אל הילד והסברתי לו יפה יפה שאם הוא ייגע באחיין שלי עוד פעם אחת יימצאו אותו בחולות בת ים. מאז לא נגעו בו בלי עין הרע, אבל אם עושים דבר כזה לילד קטן מה שאתה צריך לעשות זה לברר מי זה אתה מוצא את הבנאדם והולך אליו בשקט בלי להוציא מילה מוריד לו סטירה בפנים עם מספיק כח כדי שהוא יימצא את עצמו על הריצפה ורק אז אתה מתחיל לדבר איתו (הוא מקבל את תשומת הלב שלך זה מה שחבר שלי עשה לאיזה אחד). (היה עוד מקרה עם אחיין שלי שאיזה אחד איים עליו שהוא ירביץ לו אם הוא יימצא אותו מחוץ לבית וזה והוא לא רצה לבוא אלינו הביתה כי הוא פחד וכשראיתי אותו בוכה רציתי לזיין ת'בנאדם שעשה לו את זה אבל בסוף טיפלנו גם בו בדיבור יפה לא באלימות). |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אחד מהכיתה שלי לשעבר (ט' בי' מערבבים) הציק לי עכשיו כל פעם שהוא הציק אמרתילו תעצבן אותי עוד קצת ותיראה איזה מכות אתה חוטף אוקי התגרה בי מול הפנים שלי בום חטף לעין שתק למשך חצי שנה אחרי זה שיעמם לו אז הציק לי בשיעור עם הצלצול המורה עדיין בכיתה פשוט הסתובבתי (ישב באותו שיעור מאחורי) וחטף בוקס לפנים משהו בין החזקים קמנתי מהכיסא ופוצצתי אותו לקחו אותנו למנהלת סיפרתי לה תסיפור שלי המנהלת אומרת לאותו אחד "מגיע לך יש לי הרבה תלונות שאתה מציק ועכשיו למדתה לקח" ומאז לא מעז להתקרב אלי אני לא אחד שמציקים לו תמיד יש תילד המציק אני לא מחפש מכות אבל מתי שצריך נותן |
|
![]() |
![]() |
# 54 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 55 |