הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-09-06, 17:03   # 51
MaorD
הוסטסניון

מיני פרופיל

MaorD לא מחובר  

וואלה דביר אתה גנוב לגמרי...
קח עצה רצינית מכל הלב שבדוק עובדת (100% עובדת).
בפעם הבאה כשהוא מגיע אליך, אני מאמין שזה היה קודם כל הוא ואז החברים שלו באו יעני
הם היו רחוקים ממנו... (איזה לפחות 10 מטר), אתה דוחף אותו ובלי לחשוב פעמיים להוריד לו
אגרוף מהצד לתוך הפרצוף מומלץ באף- הוא והחברים שלו יהיו המומים אבל אתה צריך לדעת שאחרי
שאתה עושה את זה אתה צריך לדפוק ריצה של החיים שלך חח למה אם ייתפסו אותך לא תצא מזה בשלום אבל בפעם הבאה שתראה אותו הוא ייתיחס אליך בצורה שונה - תאמין לי
  Reply With Quote
ישן 04-09-06, 17:16   # 52
MaorD
הוסטסניון

מיני פרופיל

MaorD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori The Man
שמעו אם נותנים לכם מכות
אתם פשוט צריכים לפוצץ את אותו בן אדם
אם באים אליכם הרבה תפוצצו כמה שאתה יכולים תתפרעו עם בוקסים ובעיטות שכל אחד יחטוף
אחרי זה לתפוס את מי שאירגן את זה לבד (אפילו לחכות לו ליד הבית)
ולפוצץ לו תצורה עד שיגיע לבית חולים!!

בקשר לאחים
ילד בכיתה ו' לקח לאח שלי קלפים בבית ספר (שהוא היה בכיתה א' כרגע הוא ב-ב')
באתי לילד הזה הבאתץי לו כמה בוקסים לכתף לא הכי חזקים בכל זאת ילד קטן
ולקחתי לו את כל הקלפים כולל את שלו והבאתי אותם לאח שלי
עכשיו יודעים לא להתעסק עם אח שלי
ככה זה צריכים לדעת שיש לך גב
גם לי היה מקרה דומה... איזה אחד מכיתה ו' תפס את אחיין שלי שבכיתה א' (היה עכשיו הוא עולה לד') וזרק לו אבן על הרגל... אחותי סיפרה לי על זה קיבלתי עצבים על האידיוט שתופס תחת על ילד קטן ממנו והיא אמרה לי לא לעשות כלום כי גיסי (בעלה של אחותי) כבר דיבר עם המנהלת או משהו כזה,
בכל זאת הלכתי אל הילד והסברתי לו יפה יפה שאם הוא ייגע באחיין שלי עוד פעם אחת יימצאו אותו
בחולות בת ים.
מאז לא נגעו בו בלי עין הרע, אבל אם עושים דבר כזה לילד קטן מה שאתה צריך לעשות זה לברר מי זה
אתה מוצא את הבנאדם והולך אליו בשקט בלי להוציא מילה מוריד לו סטירה בפנים עם מספיק כח כדי
שהוא יימצא את עצמו על הריצפה ורק אז אתה מתחיל לדבר איתו (הוא מקבל את תשומת הלב שלך זה מה שחבר שלי עשה לאיזה אחד).
(היה עוד מקרה עם אחיין שלי שאיזה אחד איים עליו שהוא ירביץ לו אם הוא יימצא אותו מחוץ לבית וזה והוא לא רצה לבוא אלינו הביתה כי הוא פחד וכשראיתי אותו בוכה רציתי לזיין ת'בנאדם שעשה לו את זה אבל בסוף טיפלנו גם בו בדיבור יפה לא באלימות).
  Reply With Quote
ישן 04-09-06, 17:23   # 53
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorD
גם לי היה מקרה דומה... איזה אחד מכיתה ו' תפס את אחיין שלי שבכיתה א' (היה עכשיו הוא עולה לד') וזרק לו אבן על הרגל... אחותי סיפרה לי על זה קיבלתי עצבים על האידיוט שתופס תחת על ילד קטן ממנו והיא אמרה לי לא לעשות כלום כי גיסי (בעלה של אחותי) כבר דיבר עם המנהלת או משהו כזה,
בכל זאת הלכתי אל הילד והסברתי לו יפה יפה שאם הוא ייגע באחיין שלי עוד פעם אחת יימצאו אותו
בחולות בת ים.
מאז לא נגעו בו בלי עין הרע, אבל אם עושים דבר כזה לילד קטן מה שאתה צריך לעשות זה לברר מי זה
אתה מוצא את הבנאדם והולך אליו בשקט בלי להוציא מילה מוריד לו סטירה בפנים עם מספיק כח כדי
שהוא יימצא את עצמו על הריצפה ורק אז אתה מתחיל לדבר איתו (הוא מקבל את תשומת הלב שלך זה מה שחבר שלי עשה לאיזה אחד).
(היה עוד מקרה עם אחיין שלי שאיזה אחד איים עליו שהוא ירביץ לו אם הוא יימצא אותו מחוץ לבית וזה והוא לא רצה לבוא אלינו הביתה כי הוא פחד וכשראיתי אותו בוכה רציתי לזיין ת'בנאדם שעשה לו את זה אבל בסוף טיפלנו גם בו בדיבור יפה לא באלימות).
הילדים של היום צריכים לחטוף כדי להבין
אחד מהכיתה שלי לשעבר (ט' בי' מערבבים)
הציק לי עכשיו כל פעם שהוא הציק אמרתילו תעצבן אותי עוד קצת ותיראה איזה מכות אתה חוטף
אוקי התגרה בי מול הפנים שלי בום חטף לעין
שתק למשך חצי שנה
אחרי זה שיעמם לו אז הציק לי בשיעור עם הצלצול המורה עדיין בכיתה פשוט הסתובבתי (ישב באותו שיעור מאחורי) וחטף בוקס לפנים משהו בין החזקים קמנתי מהכיסא ופוצצתי אותו

לקחו אותנו למנהלת סיפרתי לה תסיפור שלי
המנהלת אומרת לאותו אחד "מגיע לך יש לי הרבה תלונות שאתה מציק ועכשיו למדתה לקח"

ומאז לא מעז להתקרב אלי
אני לא אחד שמציקים לו תמיד יש תילד המציק

אני לא מחפש מכות אבל מתי שצריך נותן
  Reply With Quote
ישן 04-09-06, 17:50   # 54
taikaish
הוסטסניון

מיני פרופיל

taikaish לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorD
טיפלנו גם בו בדיבור יפה לא באלימות).
זה תמיד באלימות+דיבור\דיבור+איומים על אלימות...
  Reply With Quote
ישן 10-09-06, 23:42   # 55
Surv!v3R
חבר חדש

מיני פרופיל

Surv!v3R לא מחובר  

וואלה בנאדם מסריח
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום