|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתם נתתם שטחים לערבים. (אם אתה לא יודע) אם ישמידו את אנשי הימין, מדינת ישראל תעלם.. יבוא יום וגם את תל אביב יתנו.. Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וגם אלה מהמרכז אין להם מה לפחד... יש פטריות בשטח הנזק שיכול להיגרם זה לצפון בלבד :\ ברגע שהטיל מתקרב לשטח מדינת ישראל נורים חצים שמפוצצים את הטיל באויר |
|
![]() |
![]() |
# 53 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
מה איכפת לך אם יתנו את ת"א? גם ככה לפי מה שאתה אומר רק שמאלנים מסריחים לא? אני תומך בימין, לעיתים גם בימין הקיצוני אבל מה שאתה אמרת פה לא דומה לשום דבר שהכי קיצוניים אמרו. מה שאמרת היה יותר קרוב להיות נאצי מאשר יהודי-ישראלי-קיצוני. ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
# 54 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הלוואי שהיה נופלת קטיושה אחת בתל אביב ואז היית מבינים מה זה.! |
|
![]() |
![]() |
# 55 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
וכן, ידוע שזו תכונה די דומיננטית אצלכם הימנים הקיצוניים, אמרתי שצריך להיפטר מהימניים הקיצונים, אבל לא, אתה מחליט שאמרתי שצריך להיפטר מכל אנשי הימין. אני בניגוד אליך, לא תומך במשטר טוטאליטרי ואני כן חושב שזה טוב שיש אנשים עם דעות נוספות (ימנים) כדי שיהיה אפשר לייצור איזון. סלח לי, אבל כשאני רואה את החברים שלי שמשרתים בקרבי ונותנים את הגוף שלהם בשביל הדגל וכדי לשמור על כמה מתנחלים בגבעה מסריחה וחוטפים מכות רצח ממתנחלים (ימניים, אתה זוכר, כן?) שצריך לפנות (כי ממשלת ישראל, בהחלטה דמוקרטית) החליטה לפנותם, אז אני לא רוכש להם שום כבוד ואפילו נוטר טינה. ציטוט:
אתה רואה, זה מה ששונאים אצל ישראליים כמוך "חבל שלא נפל טיל על התל אביבים הצפוניים האלו שירגישו מה זה קטיושה". תגיד, נולדת בכלל במלחמת המפרץ הראשונה? אתה יודע כמה טילים נפלו ברמת גן ובתל אביב? אני מניח שלא.. אז ... אם אתם חוטפים, אנחנו גם צריכים (תל אביבים)? למה, אתם נלחמים לבד במלחמה? חבר'ה ממרכז הארץ לא נלחמים שם כתף ליד כתף? רד מהעץ הגבוה עליו טיפסת, יפה שעה אחת קודם.
![]() |
# 56 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אז כן, אני מבין. שום דבר שקשור לקטיושות לא מצדיק את מה שאמרת. ציטוט:
ציטוט:
Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 11:45.. |
|||
![]() |
![]() |
# 57 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני ראיתי תגובה של שמאלני שגר בתל אביב, הודיעו בMSN שמביאים את הצפונים לתל אביב ודברים כאלה.. התגובה שלו הייתה ככה: " הינה התחיל הבלאגן עכשיו לא יהיה לי איפה לחנות את הרכב ואז אני יחנה בפס אדום לבן, לאחר מכן יבוא פקח ויתן לי דוח, בישביל מה? בישביל הצפוניים" אם הבן אדם הזה היה לידי הייתי רוצח אותו.. BHXHUI - אני לא מדבר על חיילים, מדבר על אנשי השמאל שגרים בתל אביב, שלא יודעים מזה אזעקה אפילו. Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 58 | |||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
שכחת שגם בת"א יש שכול ונפלו חיילים? שכחת שבת"א היו פיגועים (מישהו שמע בכלל על פיגוע ברמת הגולן???) אתה רוצה שאני אאחל לך שיבוא להתפוצץ לך איזה מחבל באוטובוס שאתה נוסע איתו לבית ספר כל יום? ציטוט:
![]() |
# 59 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אנשים פה מודאגים רק מעצמם לפי מה שאתם שם לב.... ועדן אתה מאחל לת"א ככה? אם יפול בת"א היה כפול 200 פצועים והרוגים מהצפון.. זה שנפל בבית שאן טיל קטן והרס לכם את ה"ברזלים" זה לא אומר צריך להמשיך הלאה מה שהיה היה זה עדין המדינה שלך Last edited by Sagi; 18-08-06 at 11:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 60 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() שמעו, אם הייתם גרים בצפון והיה נהרס לכם כל החופש.. או שהבתים שלכם היו נפגעים מקטיושה רק אז הייתם מבינים מזה.. וגם שהוסיפו יומים לחופשת הקיץ "ואו יומים" זה עדין לא יפצה אותנו על 34 יום שהינו במקלטים.. עזוב.. אני לא יכנס לנושא הזה יותר.. כל הפורום הזה שורץ שמאלנים.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|