|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אבי בן אדם אמין מאוד!!!
אני אישית קניתי ממנו שרת יעודי משהו כמו שלושה חודשים אין ספור דומיינים הזמנתי ממנו ות'אמת פעם אחת הוא לא רימה או שיקר אותי תמיד עונה לי בטלפון בן אדם לעינין אולי הביקרות נכונות אבל חלקית לא הכל נכון בקיצור מומלץ |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
כל הביקורות לגבי צשה נכונות הכול נכון לגבי אבי לא יודע כמו שאנשים אומרים אחלה בן אדם...!
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אבי, השרת שלי עדיין לא חזר. לא הדומיין לא הפאנל ולא כלום :s.
חבר פורום
|
לפי מה ששמעתי אתה אכן בן אדם אחראי ועוזר.
מקווה שזה ימשיח כך.
הוסטסניון
|
אבי תראה זה נורא דחוף, אני חייב את השרת שלי.
יש לי לקוח ששלם לי אתמול כסף. והתחייבתי לו שאני אתן לו את השרת ברגע שהוא ישלם את הכסף, והוא שלם כבר אתמול.
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
מתאורר
|
קראתי כבר חמש דפים.!!
שמעו אני לא יודע מה איתכם אבל אני כמו bug-host עדיין לא חזר לי השרת. אני יכול להגיד לכם שמההתחלה שקניתי היו המון בעיות. ואני קניתי שרת משחק. אני רואה המון שרתים עם לאגים עם נפילות. אבל לא נפילות של ימים לי זה קרה רק עם דיגיטק. כמובן שאני עכשיו אקנה מחברה אחרת אבל באמת שלא לעניין שתומך בשם רז שוהא היחידי שיש לי באיסיקיו כי משה הביא לי אותו לא עונה לי כבר כמה ימים. אם זה התמיכה אז לא יודע מה להגיד=\ האתר של דיגיטק לא עובד אז אין לי גם למי עוד לפנות אין לי איסיקיו של אחרים. להתקשר לאבי עוד לא ניסיתי אבל כבר לא אכפת לי אני עובר חברה וזה פשוט שערוריה כמו שאמרו פה. מה שהולך בחברה זה לא פעם ראשונה שנפל לי השרת לכמה ימים מההתחלה שקניתי ת'סרבר.=\ אז בגלל שרז לא ענה לי שלחתי לחבר שלי שידבר איתו והוא כן ענה לחבר שלי ואמר שעד הבוקר זה יסתדר. השעה עכשיו 4 אין שרת . Last edited by aviv53; 24-10-05 at 16:03.. |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מתי יחזור?
|
![]() |
# 10 |
חסום
|
אוקיי השרתים של דיגטק חזרו לפעולה מלאה.
|