|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואחרי כל התגובות שלך כאן, כל ההגנה שלך על הצבא משחק לי אותה פטריוט ואז רושם : "חוץ מזה, נראה לך שאם היה לי 3 מיליון דולר הייתי גר בארץ ולא בבית שלי בשוויץ?" תאמין לי שיש פה הרבה (הרוב ומזל) שגם עם 50 מיליון דולר היו נשארים בארץ ... עריכה - ואחרי שאני קורא עוד קצת .. גם צבא אתה לא עושה ? |
|
|
|
# 2 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מפחד מהמצב בארץ, אתה יכול להביא לי לשהות בווילה שלך? ![]() |
|
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
לא קראתי שום תגובה חוץ מאלה של אלעד.
אבל לבחור שטעון שבצה"ל משרתים אנשים בעלי רצון עז להגן על המדינה שלהם -> איפה שמעת את זה? אומנם יש כאן כאלה אבל מעטים ואתה יודע מה הבעיה? כי בארץ אין עידוד פטריאוטיזם לעומת זאת בארצות הברית מתגייסים אנשים בעלי רצון עז להגן על המדינה שלהם. ולכן הצבא הטוב בעולם הוא של ארצות הברית כי אנשים היו יכולים ללכת במקום לצבא , ללמוד לסיים תואר להקים משפחה הכול טוב, ולעומת זאת הם הולכים לצבא. בארץ המצב שונה , היום שאולים אתה רוצה לשרת, למה שאני אגיד כן? , מדינה שפרצו לגבול , אחרי שעתים רק מתחילה להגיב, ממשלה שבראשה עומדים אנשים חסרי השכלה , חוטפים להם חיילים והם שואלים האם כדאי להשתמש בכוח או לא כדאי, מדינה שמנצלת את האזרח הקטן ומה ששולט במדינה לא אנשים אלא בירוקרטיה , אני לא רוצה להגן על מדינה הזו, ממשלה שמקימה צוות מיוחד שיתרץ את עצמו בפני העולם על זה שכל מה שהוא רוצה להגן על עצמו, ראו איזה אבסרוד פורצים לגבול של מדינה, חייל מודיע בקשר ואף אחד לא עושה כלום במשך שעתיים. |
|
|
# 5 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא תהיה לנו מדינה, ואנחנו שוב נפתזר בגולה.. זה מה שאתה רוצה? אם כולם היו חושבים בדרך החשיבה העקומה שאתה חושב בה לא הייתה לנו מדינה מזמן.. וזה בכלל לא עיקרוני מה הדרג הפוליטי עושה, כל פקודה שהם נותנים צריך לבצע, וזה בכלל לא חשוב אם זה לא הגיוני\ לא קונביונצלי.. |
|
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 7 |
|
Guest / אורח
|
וואי אנשים פה חיים בסרט.
הכי חזק בעולם? ברור ברור. |
|
|
# 8 |
|
הוסטסניון
|
לישראל אין את הצבא הכי חזק בעולם.
ישראל מחזיקה את הטייסים האיכותים וטובים ביותר בעולם, זה מה שכן. ו.., אלירן, ארה"ב פי מיליון יותר חזקה מישראל לא קשור שהיא נכנסה לא עיארק. החיל הרגלי של ישראל, כל אלה שליד הגבול, למה נראה לך שהם הטובים ביותר?
|
# 9 |
|
תודה על תרומתך.
|
ולנטין סתם טיפשון :] מה הוא מבין חחחחחחחח
סתם כפרע עליו ועל ברווזיו. בנוגע לצה"ל ידוע שהוא חזק, לא יודע אם הכי חזק
# 10 |
|
חבר בקהילה
|
טוב... לפי מה שראיתי פה יש פה הרבה שטויות
דבר ריאשון 80% מי פה הם ג'ובניקים או רוצים להיות דבר שני יש לנו את חייל האויר הכי טוב בעולם דבר שלישי יש לנו תקומנדו הכי טוב בעולם (שייטת 13) דבר רביעי אנחנו לא הכי חזקים בעולם משום שיש לנו אוכלוסיה קטנה אך אם ניקח אותה כמות אנחנו נקרע כול אחד דבר חמישי במלחמת יום כיפור נהרגו הכי הרבה אנשים שזה 1300 משום שכולם תקפו אותנו וזה היה כיפור.... דבר שישי אתם ממש ילדים קטנים אלק פצצות אטום תפסיקו לחשוב שמשתמשים בזה המדינה שתישתמש בזה תושמד Last edited by ProxyMan; 16-07-06 at 16:26.. |
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|