|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
בגלל יאן שלא שלח אימייל לשחרר את הדומייין Biz שלי אז הוא נקנה ע"י גודדי.
עוד דבר חשוב מאוד למה לא לקנות אצל יאן דומיינים, אתם לא מקבלים עם זה פאנל ניהול, שאלתי את יאן מתי יהיה לי פאנל ניהול לדומיין והוא כמובן הריץ לי הבטחות. במפגש של הוסטס שהיה גם שאלתי אותו מה קורה עם הפאנל, אבל הפעם יאן מצא סיבה לברוח ואמר "לא עכשיו". |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מצטער לשמוע
וכל הרמאויות האלו לא יפסיקו,זה חלק מהשגרה,אם לא יהיה רמאויות ,לא יהיה ביקורות רעות ![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא משנה כמה כסף זה גם עם זה 10 שקלים.
עדיין מרגישים בלב שרימו אותך עצם זה שרימו אותך זה מבאס ולא משנה מה... מאוד לא כיף לרגיש שמרמים אותך כי בעצם אתה סומך על מישהו באינטרנט שאתה לא מכיר ולא נפגשת אף פעם ואתה סומך עליו.. אבל ברגע שהוא רימה אותך ועבד עלייך זה כבר אבוד והמעשה ישאר בלב ומבאס... מקווה שיחזירו לך תלמד בכל מקרה לחתום על אנשים.
חבר וותיק
|
הם לא ילמדו עד שיבוא בן אדם רציני ובאמת יתבע אותם, ואז אולי הם יבינו, אני בהוסטס מכיתה ח' בערך...עכשיו אני עולה ליא' ומאז אני רק שומע עליהם דברים רעים...
פעם אחת גם כמעט קניתי מהם ואז ראיתי כמה ביקורת עליהם ולא קניתי למזלי. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
חבל לי לשמוע אני שמעתי כולכך הרבה סיפורים על יאן וכל הסיפור אם דרור רק יותר מחמיר את המצב שלו, אני מקווה שסיפור זה יגמר בטוב בסך הכל זה 70 ש"ח.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
כמו שאתם רואים, שום תגובה מצד יאן
Last edited by stav49; 06-07-06 at 14:02.. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אם דרור(המנהל כביכול האמיתי של ליזרטק) לא באמת שפיץ ת'פנים של יאן
הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה אם מישהו היה לי חייב יל כסף היום לא הייתי יושב בשקט היום רק כח עובד ושילך להתלונן במשטרה. שיגיד שגנב כספים ובגלל זה באו לאיים עליו |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אנשים טיפשים אתם
חייבים לכם כסף ? סעו אליו, אין לכם ממש ממה לפחד פעם הבאה תבררו טוב מאוד מאיפה אתם קונים |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אוסף של ביקורות....שימו לב אמר הוא מגיב בין 12 ל 5 וכבר עבר יום ועדיין אין תגובה...
ובBS רק הנסיעה עולה יותר מ70 שקל...ותלונה במשטרה על 70₪ יצחקו לך בפנים...לאבא שלי גנבו אופנוע רק שבוע עד שהם התחילו לבדוק בכלל אז 70₪ אולי בשנה הבאה הם יתחילו... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|