|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
loading וירין אתם סתם מתווכחים על שטויות ...
ירין - לכל אדם יש את הזכות לחשוב מה שהוא רוצה . אם loading החביב מעוניין לחשוב שאתה לא שווה שיחשוב כך אין שום סיבה למה לא . אני אישית לקוח של אבי מSPD והוא אחלה בנאדם (הייתי של פנומן) . loading החביב - אתה מוזמן לחשוב מה בראש שלך אבל אתה יודע אימפריות לא קיימות לעד . אבי מSPD ממשיך להתרחב ולהפוך לאימפרית הוסטינג אבל כפי שאמרתי אימפריות לא קיימות לעד חבל לך על הזמן לא משנה מה לא תגיד . אפילו מייקרוסופט אימפריית המחשוב העולמית תיפול תוך כמה שנים עם עזיבתו של ביל גייטס . שורה תחתונה תחשבו מה בא לכם אני בטוח שכל אחד יכול לתת את השירות שלו בצורה הטובה ביותר ואני בטוח שגם העסקים הקטנים מתקרבים ברמת התמיכה שלהם ואפילו הרבה יותר טובים מאשר חברות גדולות למיניהן . אמרתי את שלי בעיניין בהצלחה בבחירה - אני יכול להמליץ לך על ירין מoffice-serv.co.il , אבי ועדי מLOM.co.il ורונן מLight-Era.net כמובן שגם כן על SPD אחלה חברה באמת אימפריה יש תמיכה נהדרת מאבי לפעמים לא עונה אבל זה קורה כשהוא בחווה . תהנה מהבחירה שלך נתתי לך פה חברות מובחרות באמת . |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
ממליץ בחום על wisetp
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ממליץ על Lom.co.il
חבר וותיק
|
יש המון חברות טובות אתה לא יכול לתת לנו לבחור אנחנו המלצנו לך ואתה תנסה ותיראה אם השירות הוא כמו המלצות ואז אתה תיכתוב ביקורת.
ואני ממליץ לך על LOM.CO.IL
אקס מנהל
|
.com
אני מכיר את המנהלים כמובן שיש את sPD וכו'.. |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
בונא איזה אשכול מפגר זה :|
loading הבנאדם הכי נורמלי לפי מה שאני רואה עד עכשיו שהגיב פה.. ובאמת אין מה להשוות בין spd לבין office serv או lom או לא יודע מה. רוצים עצה? תאחסנו אצל tiptip.co.il אחלה מחירים, אחלה שירות, אפטיים בן זונה, אני כבר 4 שנים מתאחסן אצלהם, נהנה מכל רגע!
הוסטסניון
|
על מה כל הויכוח פה?
חברה לא נמדדת על מספר השרתים, הוותק וכו' אני יכול לפתוח חברה, לקנות שרתים ולחכות שנתיים זה אומר שאני וותיק, עם מלא שרתים ואני מעולה? ממש לא. תפסיקו להתעסק בשטויות ובקטנות כל אחד שישקיע בעסק שלו, שירוויח את הכסף שלו, ושישמור את מספר האפסים לעצמו.. תפסיקו להיות ילדים קטנים. |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
די לריב Stop!
לדעתי שאלה די מצחיקה אחי ברור ש-לום http://www.lom.co.il אני לא יתחיל להסביר לך למה תיכנס ותבין |
![]() |
# 9 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
# 10 |
חסום
|
אני ממליץ בחום על wiestp.co.il , מילה שלי עמיטל ידאג לך טוב מאוד.
תמיכה כמו שלו לא רואים אף פעם בחברות איחסון , אני ממליץ בחום רב. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|