הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-05-06, 19:11   # 1
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
השאלה מכוונת ללeLad או לכל מי שיכול לענות מבלי להעתיק מהאתר של חיל המודיעין. תודה.

קיבלתי מכתב שאני מעומד לפרוייקט גאמא וחבצלות של חיל המודיען, למעלה רשום משהו על חמ"ן אתה בטוח יודע מה זה ויכול להסביר לי מה עושים שם וכו'... האם המבחנים קשים ולמי יש סיכוי לעבור, אגב יש לי פרופיל רפואי 45 יש מצב שהמכתב הזה טעות? ומה זה אומר לגבי הקב"א שלי? שהיא גבוה או נמוכה וכן לגבי הדפ"ר
המכתב לא טעות. למודיעין בדר"כ לא צריך פרופיל גבוהה וגם 45 מספיק לשם (מדובר על מודיעין == לשבת בבסיס ולא מוד"ש או מודא"ל מוטס).

חבצלות אני לא יודע איך להגיד לך בצורה עדינה אבל זה חרא של פרוייקט (אומנם נחשב לפרוייקט יוקרתי אבל הוא די חרטה) - החבר'ה מחבצלות מגבירים בדר"כ ערבית ויודעים אותה היטב ויוצאים בתום הפרוייקט אם אני לא טועה אחרי 9 שנים עם תואר ראשון במדעי המדינה (בקיצור - תואר לנגב איתו את התחת )

גאמא זה כבר משהו אחר וזה פרוייקט נחמד מיועד בעיקר לתכנות והחבר'ה מגאמא משולבים בכל מיני נושאים של מחקר ופיתוח (גם בחילות אחרים)

השלב הראשון של גאמא זה האיתור חמ"ן שהגיע אליך הבייתה
השלב השני זה מבחנים בכתב במגוון נושאים: תכנות, רשתות, חומרה וכיו' - אתה לא חייב לענות על כל השאלות אבל רצוי כי זה פותח לך אפשרויות ליותר מסלולים
ולאחר מכן (לא בהכרח בסדר הזה) שאלון 300, ראיון אישי ותחקיר בטחוני

אם קיבלת מכתבים לאלו הקב"א שלך זה 54 (כולל ומעלה) ודפ"ר 70 (כולל ומעלה)
ישן 22-05-06, 19:31   # 2
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
המכתב לא טעות. למודיעין בדר"כ לא צריך פרופיל גבוהה וגם 45 מספיק לשם (מדובר על מודיעין == לשבת בבסיס ולא מוד"ש או מודא"ל מוטס).

חבצלות אני לא יודע איך להגיד לך בצורה עדינה אבל זה חרא של פרוייקט (אומנם נחשב לפרוייקט יוקרתי אבל הוא די חרטה) - החבר'ה מחבצלות מגבירים בדר"כ ערבית ויודעים אותה היטב ויוצאים בתום הפרוייקט אם אני לא טועה אחרי 9 שנים עם תואר ראשון במדעי המדינה (בקיצור - תואר לנגב איתו את התחת )

גאמא זה כבר משהו אחר וזה פרוייקט נחמד מיועד בעיקר לתכנות והחבר'ה מגאמא משולבים בכל מיני נושאים של מחקר ופיתוח (גם בחילות אחרים)

השלב השני זה מבחנים בכתב במגוון נושאים: תכנות, רשתות, חומרה וכיו' - אתה לא חייב לענות על כל השאלות אבל רצוי כי זה פותח לך אפשרויות ליותר מסלולים

יש לי שאלה בקשר לגאמא
אם הבנתי נכון אמרת שכל מי שהזמינו אותו למיבחנים יש לו קב"א 54 ומעלה?
הקב"א הזה מה זה דפק אותי אבל לפי מה שאתה אומר צריך ליהיות לי גבוה או שלא הבנתי נכון?
  Reply With Quote
ישן 22-05-06, 19:33   # 3
ikkon8
הוסטסניון

ikkon8's Avatar

מיני פרופיל

ikkon8 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
יש לי שאלה בקשר לגאמא
הקב"א הזה מה זה דפק אותי אבל לפי מה שאתה אומר צריך ליהיות לי גבוה או שלא הבנתי נכון?
קבוצת איכות, זה אחד הדברים הכי חשובים.

למשל כל הקטע של הקבע, אתה רוצה להמשיך לקבע, אתה צריך קבוצת איכות טובה.

אני חושב שקבוצת איכות 54 זה טוב, ו56 זה מצוין
ישן 22-05-06, 19:42   # 4
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
יש לי שאלה בקשר לגאמא
אם זימנו אותך לגאמא סביר להניח שיש לך מעל 54 ..

וקב"א 55 ודפ"ר 80 מספיקים לכל פרוייקט שיש בצה"ל

לא רק הקב"א קובע אלא גם הדפ"ר שכן עם קב"א 55 ודפ"ר 70 לא תוכל להתקבל לכל המקומות
ישן 22-05-06, 19:44   # 5
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad

לא רק הקב"א קובע אלא גם הדפ"ר שכן עם קב"א 55 ודפ"ר 70 לא תוכל להתקבל לכל המקומות
אתה רציני????
וניקו אני יודע מה זה תאמין לי
רציתי להתקבל לעתודה עכשיו הציונים שלי מתאימים אבל אמרו לי שהנתונים האישיים שלי לא מספיקים
שלחתי כבר מלא מכתבים שאני רוצה רעיון חוזר
אבל עכשיו כשאתה אומר אז אמור ליהיות לי קב"א גבוה.
ואי תודה לך,מקווה שאתה צודק
  Reply With Quote
ישן 22-05-06, 22:16   # 6
adielsh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

adielsh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad

גם אני קיבלתי פעם זימן לגאמא טוב לדעת שיש לי קב"א מעל 54
www.extraup.net
העלאת קבצים בחינם
  Reply With Quote
ישן 23-05-06, 20:10   # 7
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad

לא יכול להיות !

אז עכשיו אני בטוח שזו טעות, כי אם אני לא מתאים לעתודה, סימן שהקב"א שלי נמוך מ52 ודפ"ר נמוך מ-70, יכול להיות שהם סתם ראו שאני עושה 10 יחידות במדעי המחשב והחליטו לצרף אותי בטעות.
  Reply With Quote
ישן 24-05-06, 07:28   # 8
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
לא יכול להיות !

אז עכשיו אני בטוח שזו טעות, כי אם אני לא מתאים לעתודה, סימן שהקב"א שלי נמוך מ52 ודפ"ר נמוך מ-70, יכול להיות שהם סתם ראו שאני עושה 10 יחידות במדעי המחשב והחליטו לצרף אותי בטעות.
אני אפילו לא במגמת מחשבים ושלחו לי זימון לזה
  Reply With Quote
ישן 24-05-06, 08:22   # 9
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
לא יכול להיות !

בשביל עתודה אתה צריך כמו שאמרת קבא 52 ודפר 60 לפחות

בשביל לקבל זימון למיונים הראשוניים של גאמא (מבחני עט ועיפרון מה שנקרא), אתה צריך להיות עם קבא 54 ודפר 70 לפחות. צה"ל לא מתחשב בשלב הזה בציוני הבגרות שלך אלא רק לאחר המיון הראשוני ואולי בשלבי הסינון

למשל בשחקים - שלב ראשון זה איתור חמ"ן (מקבל הבייתה מכתב וצריך להזין את ציוני הבגרות באתר חמן באינטרנט), שלב שני (במידה והציונים שלך נמצאו מתאימים) תקבל זימון למבחן עט ועיפרון

ותאמין לי שאני מבין קצת כי בכל זאת, אני משרת בגאמא ועברתי את תהליכי המיון האלו והאיתור חמ"ן נמצא בערך 100 מטר מכאן ואני מכיר כמה חבר'ה משם
ישן 24-05-06, 08:52   # 10
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
בשביל עתודה אתה צריך כמו שאמרת קבא 52 ודפר 60 לפחות

בשביל לקבל זימון למיונים הראשוניים של גאמא (מבחני עט ועיפרון מה שנקרא), אתה צריך להיות עם קבא 54 ודפר 70 לפחות. צה"ל לא מתחשב בשלב הזה בציוני הבגרות שלך אלא רק לאחר המיון הראשוני ואולי בשלבי הסינון

למשל בשחקים - שלב ראשון זה איתור חמ"ן (מקבל הבייתה מכתב וצריך להזין את ציוני הבגרות באתר חמן באינטרנט), שלב שני (במידה והציונים שלך נמצאו מתאימים) תקבל זימון למבחן עט ועיפרון

ותאמין לי שאני מבין קצת כי בכל זאת, אני משרת בגאמא ועברתי את תהליכי המיון האלו והאיתור חמ"ן נמצא בערך 100 מטר מכאן ואני מכיר כמה חבר'ה משם
אתה בטוח אבל לגבי הקב"א?
חיפשתי קצת באינטרנט ויש כאלה שאומרים שלא חובה קב"א 54 ויש כאלה שאומרים שכן
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום