|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר מתקדם
|
מה זה משנה מי משחק ולמה! העיקר שמכבי מייצגים את ישראל והם כיסחו את טאו ויטוריה!!!
# 52 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ירושלים זאת קבוצה של אוליגרך, מכבי ת"א זה חבורה של זרים שכביכול מייצגת את ישראל דרק שארפ אולי השחקן היחיד שאני מעריך במכבי, מה אדון גיימי ארנולד עשה בשביל המדינה ? כלום ! נאדה, קשה להתווכח איתכם כ98 אחוז ממי שרשם לי פה תגובה הוא טרמפיסט על הניצחון של קבוצה ישראלית כביכול .
![]() |
# 53 |
Permanently Banned
|
Atom-Bomb,גם בלי להחזיר,זה ידוע שאוהדי הפועל ת"א + קבוצתיהם כולם שונאים אותם.
ReDaN,מה לעשות מותק,מכבי בכדורסל היא אימפרייה,ושום אייזנברג לא יעצור אותה. בכל העולם,שואלים כלום,איפה אוסישקין? כבר לא קיים. |
![]() |
![]() |
# 54 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
גד דאמט, ובנוגע לאוסישקין, זה הרי ברור שזה מהלך של העירייה נגד הפועל ת"א, גם לשמעון מזרחי יש חלק בעניין הריסת אוסישקין, ואני באמת לא רוצה לומר פה כמה מילים יפות, השבוע היה יום השואה . כל העולם כולו, שונא את הפועל, ורק אני אוהב !
![]() |
# 55 |
Permanently Banned
|
לא הבית שלנו ?
אז למה אתם גם משחקים שם ? עכשיו תגיד בטח זה לא תלוי בכם.. הפרקט שלכם,החנייה שלנו. "יש חלק בעניין הריסת אוסישקין, ואני באמת לא רוצה לומר פה כמה מילים יפות, השבוע היה יום השואה" כבר אמרת את המילים האלו..(גרמנים). |
![]() |
![]() |
# 56 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וכמו שהערייה החליטה להרוס את אוסישקין (שלדעתי זה לא בסדר שתדע..אני לא כמוך..לדעתי להיפך היו צריכים לשפץ אותו, אבל חלק מזה גם בגלל שאני לא רוצה חבורה של אוהדים מלוכלכים במקום הכי קדוש בארץ) קצת סטטיסטיקות מONE שאני ראיתי ואני רוצה לחדש לך: הפועל ת"א: מספר ישראלים-7 מספר זרים-5 מכבי ת"א: מספר ישראלים-6 מספר זרים-7 (דרק שארפ החשבתי כזר ובגלל שאותו החשבתי כזר אז גם את האיגור שלכם שלפי מה שכתוב גם לא נולד בארץ) אז עכשיו אני שואל אותך.....על 2 זרים אתה מתחיל להתווכח?...ביניינו, הפועל, השנה במיוחד ובכלל, חבורה של אפסים שלא יודעים לפרגן (אף אחד לא ישכח לכם לעולם את הפיינל פור בת"א). אני כאוהד מכבי ת"א, לא היה רגע שלא נצמדתי לטלויזיה בשידורים לדוגמא של הפועל ירושליים ביול"ב...כ"כ רציתי שהם יקחו ויהיו ביורוליג שנה הבאה, לא קרה לא קרה..אבל זה לא אומר שלא רציתי שהם יקחו, כל עוד זה לא "או מכבי או הפועל" וזה במפעלים שונים, אז אני אוהד את כל מי שמייצג את הארץ שלי. |
|
![]() |
![]() |
# 57 |
חבר וותיק
|
redan,אתה אומר פה שטויות..5 זרים?אתה שוכח את טל בורשטיין ודריק שארפ שנחשב ישראלי לכל דבר..שאחד מהם פותח תמיד בהרכב ולפעמיים אפילו שניהם.אני לא רואה בהפועל ירושלים כמייצגת את המדינה אז די הבנו שאתה שונא את מכבי,אבל די לעשות צחוק מעצמך.
|
![]() |
![]() |
# 58 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
כל פעם שאני אגיד גרמנים אתה תקשר את זה ליום השואה ? גרמנים גרמנים גרמנים גרמנים גרמנים . משה, הנהלת הפועל ת"א בכדורסל זה בושה שאין כמותה, שאול אייזנברג בחור שפל שקרן, ומה שתגיד עליו, אני אגיד לך נכון, הוא מכר את הקבוצה בשביל הכסף, אם זה אוסישקין, אם זה הכנסת אמנון ברזילאי לצוות ואם זה העברת המשחקים ליד ושם, אם אתה שם לב, או לא, לא מגיעים אוהדים למשחקי הכדורסל של הקבוצה, הסיבה היא חרם שעשו האוהדים על שאול אייזנברג . אם אתה רוצה להכנס לזה, כל האיגוד לכדורסל בארץ זה בושה, אבל באמת, עשה לי טובה מכבי ת"א קבוצה שנחשבת ישראלית, אבל בת'אכלס, לא הישראלים מביאים את התארים למכבי .
![]() |
# 59 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 60 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ברצלונה זה דוגמא טובה, הם לא היו מי שהם בלי אטו ורונאלדיניו...אבל יש לי 2 דוגמאות אפילו יותר טובות. ריאל מדריד ארסנל או קי, נתחיל עם ריאל מדריד "קבוצת הכוכבים" ומאיפה הכוכבים?...מחו'ל... ועכשיו לארסנל, קבוצה אנגלית שעולה עם הרכב שרק 1 מתוך 11 שחקנים הוא אנגלי, אבל היא לא נחשבת קבוצה אנגלית נכון? כי יש לה זרים... וריאל מדריד לא נחשבת ספרדית כי גם שם זה הרוב זרים. קיצר, אתה לא חיי בעולם שלנו, אתה חיי כנראה בעולם שהכל יפה וכל קבוצה משחקת רק עם שחקנים שנולדו באותה מדינה, אפילו ארה"ב, NBA הליגה הכי טובה בעולם, לוקחת זרים, והרבה זרים. כמו שאמרתי, אתה כנראה לא מבין בספורט, כי זה כל הקטע בו, אי אפשר לנצח בלי עזרה והזרים זה העזרה בכל ספורט שקיים, יש לך כסף?...תיקח יותר עזרה. עובדה שגם הנבחרת שלנו מגיע למקומות יחסית בסדר...לעומת הנבחרת בכדורגל, אז להגיד שהכדורסלנים ירודים?לא תורמים?אפסים?..לא. אגב, בדקת מי שחקן מקום ראשון בכל הזמנים במכבי ת"א? (מעריב עיתון של אתמול)...... כן, אחד זר, לא יודע אם אתה מכיר את השם שלו...אולי הוא עונה על השם מיקי ברקוביץ' כנראה איזה אפרו אמריקאי.. אתה בטח לא מכיר כי אתה בור בספורט בכללי ובכדורסל בפרט. מה לא ניסו כדי להכשיל את מכבי בישראל, מחוק הזרים ועד הפיינל פור.....ועובדה שכמו כל שנה רואים מי הקבוצה הכי טוב, לא יעזור. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|