|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אולי אי אפשר לחזור משם?:qqb007: |
|
![]() |
![]() |
# 52 |
חבר בקהילה
|
שמע עם זה כל כך מעניין אותך....לא שאני נגדך או משהו...תתאבד ותחזור תספר לכולם איך היה ומה היה.
חחחחחח בצחוק אחי אמממ שאלה קשה.....אני חושב שכל מי שמת הולך לגן עדן אין גיהנום כי גיהנום זה פה אצלנו תחשבו....צריך לעבוד בשביל לקבל דברים סובלים ממחלות וכל זה בעצם ניהיה גיהנום.... מי שהולך מפה מהעולם הזה כניראה סיים את התיקון שלו ונח לו בגן עדן. חחחחח יש לי דימיון פורח בכדור פורח. Last edited by Tattoo; 29-01-06 at 15:35.. |
![]() |
![]() |
# 53 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ראיתי באיזה אתר סרט על מוות קליני (לא יודע איך לרשום את זה)
מי שלא יודע מוות קליני זה שאתה כאילו מת אבל אחרי כמה שניות חוזר לחיים, ואנשים שעברו את זה סיפרו שהם ראו שאתה עף במקום חשוך ובסופו אתה רואה אור בדרך שאתה עף אתה רואה את החיים שלך בהרבה תמונות מאז שאתה נולדת. אני לא יודע לדעתי זה ממש הגיוני וזה לא קרה רק למישהו אחד זה קרה לכמה אנשים.
# 54 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר מתקדם
|
אומרים שהמות זה המקום הכי כיף עובדה עף אחד לא חזר משם..............
|
![]() |
![]() |
# 56 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 57 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 58 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כאשר אדם מת הנשמה יוצאת מהגוף וזזה כך שהנשמה מסתכלת על הגוף בה שכנה. לאחר מכן יש את 'המשפט' בין הצדיקים הגדולים וכמובן אלוהים ובו אתה נשפט על המעשים הטובים והרעים שעשית בחייך כאחד. יש את אלה שהולכים לגן עדן ויש כאלה לגהנום (סבל נפשי ופיזי עצום) למשך 2-3 נצחים (שכחתי כמה נצח שווה אצלנו...נראה לי 50 שנה). לאחר הגיהנום אתה עובר לגן עדן ומשם אתה חוזר בגלגול נשמות. יש את האנשים הרעים ביותר בעולם (למשל היטלר) שיש להם מקום מיוחד וקבוע בגיהנום. מי שנרצח למשל עובר לגן עדן מאחר וגורם חיצוני הפריע למסע הנפש ולכן הנפש לא צריכה לסבול (נפש הגורם המפריע תסבול לאחר מותו). יש לי סיפור קצר, אמיתי ומעניין: מישהי (לא אציין מי זאת) קידשה בכל יום שישי באופן קבוע (כן,דתייה) וליד המקום בו קידשה בבית יש חלון ובכל יום שישי בקידוש (לא היה גבר שיקדש) חתולה שחורה הייתה עולה בכל פעם לחלון ויורדת ממנו כאשר הקידוש הסתיים. ככה כל הזמן (למשך חודש וחצי בערך) עד שיום אחד היא נעלמה... מה אתם אומרים על זה? האם ייתכן והחתולה הייתה נפש "אדם"? האם אלוהים סלח לה לאחר שהיא "הקשיבה" לקידושים מדי יום שישי והעלה אותה למעלה ואולי החזיר אותה בחזרה כנפש "אדם"? בכל אופן, אמרתי את דעתי בלבד אז בבקשה לא "לקטול" או להגיד "לא נכון...". |
|
![]() |
![]() |
# 59 |
תודה על תרומתך.
|
נשמע הזוי דביר אבל איך נדע אי אפשר לדעת וכנראה החיים שלמעלה לא רוצים שנדע,
אך המדע מתפתח אני מאמין שיום אחד להכל יהיה תשובה, עקרונית אני אמרתי כבר שאני מאמין שעוברים תהליך כלשהו ואתה מתחיל בחיים חדשים כתינוק ואתה לא זוכר כלום. אני מאוד מעדיף את זה מאשר את העובדה של לא להרגיש כלום, אני יכול לבכות רק מלחשוב על זה
# 60 |
חבר מתקדם
|
ברור שצחקתי מה אני אלוהים שיודע מה קורה אחרי שמתים?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|