|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני לא הולך להגיד לכם עם מה אני מסכים ועם מה לא ! |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כאילו שזה לא ברור, כשפבל מנסה לשכנע אותך שלא כל הערבים רעים, אתה מנסה להסביר לו שלא ממש אכפת לך ושכולם אותו דבר. וגם, מי שהיה נגד ההנתקות הוא מהימין. |
|
![]() |
![]() |
# 54 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ולא אמרתי שכל הערבים רעים אמרתי שצריך להזהר מכולם! |
|
![]() |
![]() |
# 55 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
השאלה, באיזו צורה? כמו (ושוב זה חוזר על עצמו) ארונות קבורה, רציחות, אונסים. |
|
![]() |
![]() |
# 56 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ההורים שלי לא ימנים, הם מצביעים מר"צ כל בחירות, אבל מה לעשות שהם לא יכולים לחשוב אפילו על גירוש 10 אלף יהודים מהבית שלהם?:qqb010: זה שלך זה ניראה לגיטימי זה משהו אחר, אל תפציץ פה בסיסמאות חסרות בסיס, זה רק מוריד לך מהכבוד, תדבר בחוכמה, ואם אין לך מה להגיד-אל תגיב. |
|
![]() |
![]() |
# 57 |
Permanently Banned
|
בכיאת תנעלו את הדיו הזה ...
|
![]() |
![]() |
# 58 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
זה לא הבית שלהם בכלל, הם לא גרו שם בצורה חוקית. |
|
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר בקהילה
|
דימה, אתה יותר מידי אוכל את הקילשאות של התקשורת, אתה יודע מי הייתה רוב אוכלוסיית נווה-דקלים?!?! מפוני ימית, המדינה שלחה אותם לשם!
בנוסף, עפ"י מה שאתה אומר, גם את ירושלים צריך להחזיר, גם את כל הגליל, גם את אשקלון ועוד שטחים, אל תדבר על דברים שאתה לא יודע בנאדם. |
![]() |
![]() |
# 60 |
חבר וותיק
|
1. סליחה על הבורות, אבל לא הבנתי מה זה "ארגון כך"
2. ברור שההתנקות היא צעד לקראת פתרון מדיני, ואני אומר את זה בתור מישהו שגר כ15 דקות נסיעה משדרות. ההתנתקות הוחלטה על ידי הרוב בליכוד, כי מי שמתפקד של הליכוד הלך והצביע ובידו הייתה האפשרות לבחור כך או כך, רוב המתפקדים בחרו בהתנתקות. וכך גם אני תומך. ההתנתקות היא פתרון מדיני וחברתי למצב השרוי בארץ ישראל. אבל, אתם, אינכם מבינים את המהות של כל המהלך של שרון, אם כל השנאה כלפי שרון אתם חייבים לראות כמנהיג צבאי מכושר, הוא שירת זמן רב בצבא והצעד הוא אסטגרטי נהדר וחכם שאין כמותו, ומדוע אני אומר כך, ברגע ששרון פינה את מקומות ההתנחלות הוא בעצם איפשר לארוגני טרור להקים שם את ה"סניפים" שלהם שם למרות שהרשות הפלסטינית טוענת שאין זה יהיה. לגופו של עניין, העולם ראה כיצד נהג שרון, והיה מודע לסבל את התושבים וכן להחלטו של שרון - וראה העולם "ישראל מוכנה לשלום" , והנה מה גרם לשרון לעשות את הצעד, ברגע שהמקום יהיה מועד לפורענת הפלסטינית - תהיה סיבה לצה"ל לחזור לשטחים , כלומר לעזה ולהתנחלויות ואז ירא העולם, שהמדיניות של שרון הייתה כל הזמן מדיניות שלום ומי שלא מוכן לשלום למעשה, הם הצד השני. Last edited by alex; 28-12-05 at 18:43.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|