|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מאמין שזה ספאם יבגני...הנושא קצת השתנה והרבה התאימו את עצמם לזה...
העברנו נושא קצת לדעתי לא ספאם בכל מקרה , אפשר לדון על זה לנצח....אבל באמת יבגני צודק..זה במקום אחר וזמן אחר בחיים לא נוכל לשכנע אחד את השני בדברים מסויימים "כל אחד יחיה באמונתו" יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם אותו אלוהים לא עשה כלום שמתו 6 מיליון יהודים
אין סיבה שאני אאמין בו |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אני לא אמרתי שתנין זה בדיוק תנין
אבל כתוב התנינים הגדולים וזו הפעם הראשונה והאחרונה שכתוב את זה וברור שדינוזאור לא יכול להיקרא בהמה ובטח שלא כבשה תנין גדול כן... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה נועד להדגיש בעיניי הקורא את גדולות האל לעומת אלים שמתוארים במיתוסים אחרים שבכמה מהם התנינים מתוארים כאלים. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בן, בנוגע לזה אני באותה דעה שלך.
גם אני מאמין בקטע הזה שלכל דבר יש סיבה. לדוגמא, בני ישראל צעדו 40 שנה במדבר? למה? אני מקווה שאתם יודעים. אותו דבר כל הקטע של המוות, לדוגמא השואה, אולי היתה לזה סיבה כלשהו? זה משהו שאי אפשר להבין. אנשים מתים? גם לזה יש סיבה שגם אותה אנחנו לא יכולים להבין. לגבי ההתאבדות שאמרת, במקרה הזה הדעה שלי שונה. אלוהים הרי אחראי כמעט לכל דבר שאנחנו עושים. אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק. אבל הוא גם משנה לך את הדעה. לדוגמא שאתה מתאבד, כנראה שגם לזה היתה סיבה(סיבה של אלוהים לא שלך.).
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אלוהים אומר בפרוש בתנ"ך שאסור להתאבד ואסור לקבוע את גורלך אבל הוא נותן לך את האפשרות להחליט מה לעשות.... אז אם אתה מתאבד....ואתה מאמין באלוהים....אז בעצם זה לא אלוהים החליט, זה אתה החלטת ועברת את הגבולות אלוהים מאפשר לעבור את הגבולות....אבל , הוא אומר בפרוש לא לעבור אותם בתנ"ך |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
טוב
באמת הגענו לספאם! אם תרצה להמשיך את הדיון הזה אשמח לדבר איתך באיסיקיו 320763291 או מסנג'ר: gil_tichon13@hotmail.co.il או אימייל: admin@forum-il.net ועכשיו אני מציע להנהלה לנעול את הנושא ולפתוח חדש במקומו... עריכה: התכוונתי לבן... Last edited by Dasolis; 22-12-05 at 20:59.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
ספאם?
לא נראה לי שזה ספאם. במיוחד שמפקח הגיב פה ולא נעל(וטוב שכך). זה דיון. ככה דיון אמור להתנהל, ולא כמו ברוב הדיונים האחרים בפורום.
# 10 |
חבר על
|
טוב לדעת, למרות שאני לא מאמין בזה.. כל עוד אין לזה הוכחה, בקשר להוכחה שכתבת, לא הבנתי אותה כל כך, אשמח אם תסביר שוב.
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|