|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
H4U הריצה בדיוק 8 שרתי משחק, עד שעברנו לשרת חדש. H4U הייתה על שרת Pentium 4, ואם אתה יודע שרת כזה יכול להזחיק גג 10. כרגע היא נמצאת על שרת,Pentium D. אז לפני שתדבר, תחשוב הרבה לפני ותברר עובדות. |
|
![]() |
![]() |
# 45 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אייל איש טוב עזבו אותו באמאא שלכםם
דבר ראשון אין לכם זכות דיבור על השררתים שלו ועל הדברים שלו אתם מנהלים בחברה שלו?? לא!! זכוותוו אפילו להביא בחינםםםםםםםםםםםםםם מזה השטויות האלו שאתם מדברים וכן מה שאייל אמר נכון יש ילדים שבאמת קשה להם לקנות את השרת "היקר" שאייל מציע לך וככה אתם יורדים עליו רק ביגלל שלכם יש אולי כסף זה לא אומר שאתם צריכים להשמיץ עליו על זה שהוא נותן לילדים שאין! אז סתמו את הפה רוצים לקנות , תקנו לא רוצים אל תקנו! אף אחד לא שאל את דעתכם או הכריח אותכם תגידו תודה במקום לזיין את הסכל! אייל אתה בן אדם טוב אל תקשיב לאחרים זה ילדים בלי לב ובלי מוח! |
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר על
|
בעעע דן פרוש פרוש מהטופיק הזה, השרת שקניתי ממכם, לא רק שליעד (PsyFire) התקין לי את כל המודים ותיקן את האדמין מוד, ווב מוד ומטה מוד (שלא הורצו טוב!!) והתקין עוד מודים, לא זכיתי לאף תמיכה ממכם, הכל לבד וטלפונים כל נפילה (הרבה נפילות), למזלנו איתמר המנהל הביא לנו פיצוי (גם כן לא בשרת משחק).
איל אחלה בנאדם משיחה שלי איתו בטלפון, נשמע אחלה ואולי אני אקנה גם ![]() |
![]() |
![]() |
# 49 |
Guest / אורח
|
תודה רבה לכולם, כמו שאמרתי H4U אחלה חברה, הלאגים אם היו להם לא נמשכו יותר מכמה ימים..
כפי שציינתי כרגע יש להם שרת סוס. (כפי שציינתי כבר קודם h4u זה לא אני, אבל בתור בעל הארון בהחלט אכפת לי מהביצועים שהם מפגינים, לכן כשהייתה בעייה היא טופלה[בייחוד כשיש בעל שרת כל כך אחראי כמו איתמר, שלא חוסך כסף בשביל לתת שירות טוב.]) H4U לא קשורים לאשכול הזה.. בכל אופן אכן עשו מהאשכול הזה ספאם אמיתי, ואנשים לא כל כך מבינים מה שכתבתי, אם תוכל בני תנעל אותו אני אפתח חדש יותר מסודר(ונקי).. תודה מראש איל שרתים לוילנס בע"מ. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|