|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר פורום
|
אלי תסלח לי על הבוטות,
אבל אתה סתם עושה שטויות. אתה חושב שתוכל להרגיע את הפורום במתן חוקים אשר רק נותנת את ההרגשה של בית-כלא. אני אישית, כבר הפסקתי לגלוש כאן ממזמן קבוע (למי שלא זוכר, הייתי קבוע בהוסטס הישן). כל המנלים השתנו, כמעט אף אחד לא עושה את העבודה שלו ואין בכלל סדר אצל ההנהלה עצמה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה . |
|
|
# 2 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
על איזו הנהלה אתה מדבר בדיוק? תראה מה היו צריכים לעשות כדי שיזוז בפורום הזה משהו. אלון, עכשיו תגיד לי אתה, זה היה שווה את זה? לא יכלת להפעיל את זה קודם כשכולם ביקשו? חבל שהיית צריך ללמוד בדרך הקשה. |
|
|
|
# 3 | |
|
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אני רואה את זה כ"בית-כלא" למי שבאמת לא צריך להיות פה - המטרה שלי היא פשוטה: 2 קבוצות משתמשים, האחד - שנשאר בתוך ה"מבנה" השני, מחוץ ל"מבנה" (או מהחדר). השיטה הזאת עוזרת רק למי שמגיע לו להיות פה, וחוסכת לנו זמן במשחקי ילדים (תופסת, היתחכמויות) - הכוונה היא להפיל "בום" גדול, הרי..גם אזהרות וגם השעיות לא עוזרות כאן (המשתמשים שמים פס), נישב ונשאיר ככה את המצב?.. על כול פנים, הנושא נשאר פתוח על מנת לקבל עוד עצות ותגובות. ymwd: אני כעת הולך לאכול, שאחזור אני אטפל בנושא. |
|
|
|
# 5 |
|
מנהל ראשי
|
שמח לשמוע,
סופסוף מישהו התעורר שם למעלה. בהצלחה אליהו ![]() |
|
|
# 6 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
צודק בהחלטאלי אני אשמח אם תסתכל גם בתגובה שפירסמתי הרגע באחד האשכולות כאן בפורום זה האשכול : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8608 וזאת התגובה שלי: http://hosts.co.il/forums/showpost.p...2&postcount=37 בהצלחה אלי
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL
|
|
|
|
# 7 |
|
חבר פורום
|
כל הכבוד, בהצלחה
עכשיו רק נדאג לסדר גם סקין חדש ![]() |
|
|
# 8 |
|
אחראי קהילה
|
מעולה , בהצלחה =]
|
|
|
# 9 |
|
הוסטסניון
|
כל הכבוד אלי!
הגיע הזמן באמת.
# 10 |
|
חבר על
|
התפיסה שלכם בנוגע לפורום קיצונית מדי..
אתם מנסים להשליט פה סדר כאילו זה בית כלא, סה''כ זה פורום, אנשים באים להנות, ללמוד, לקלוט מידע. הם לא באים להתנהג כמו רובוטים. בכלל אלי, מאז שאני מכיר אותך, אתה כל הזמן מתנהג כמו דיקטטור, כל הזמן מנסה לשלוט. אז בסדר, אתם רוצים להשליט סדר זה בסדר, זה צריך להיות מקום נעים ללא ספאם, אבל להרחיק משתמשים שבקושי יודעים מה זה פורום על שטויות זה פשוט להרוס את הפורום.. ככה הקהילה לא תתפתח. יום טוב.
|
|