|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר בקהילה
|
mayden צודק.
אם הייתי מבין שאני עומד להחטף ואני לא יכול לעשות כלום עם זה אני שולף רימון או מתאבד. הסבל שאני יעבור שם, אני ירצה להתאבד בטוח. התנאים שהם יחזיקו אותי שם.. וכל אלה שאומרים תהרוג את האויב וזה..מה אתה יכול לעשות כשחוטפים אותך.. ואני בטוח לא כל מפקד ירצה להגיד לאנשים שלו את זה.. ודבר אחד אני לא מסכים איתך mayden כשאתה אומר שהמדינה חכמה כי היא לא. צריך לחסל אותם עכשיו כשאין להם את הטכנולוגיה הדרושה. כי אני בטוח שעוד כחצי שנה עד שנה איראן תתחיל לספק להם את הנדרש. צריך להפעיל לחץ על העולם שתפעיל לחץ על איראן.
# 42 | |||
Авторитет
|
יש לך 2 חוטפים, כדור אחד. מן הסתם לא מדובר בסיטואציה של 1 מול 1, כי 1 מול 1 כבר עדיף לנסות להרוג את המחבל בכוחות עצמך מאשר לירות בעצמך. אבל ב99.9% בסיטואציות של חטיפה מצב כזה לא יקרה. כי הם תמיד באים כקבוצה על חייל ולא כאחד על אחד.
ציטוט:
סיטואציה נוספת, יש תקלה בנשק (השושנה נשחקה וצריך חדשה) ויש לך סכין. עכשיו מולך ניצבים 3 ערבים שאתה בטוח שחוטפים אותך. לשלושתם יש נשק. מה תעשה? הבאתי לכם סתם סיטואציות שעלו לי בראש, לא צריך לנתח כל מילה שלי.. אבל בגדול אני בטוח שהבנתם את הפאזל. XFUM, בקשר ל: ציטוט:
![]() |
![]() |
# 43 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בנוגע לגלעד שליט, לפי מה שהעבירו לנו בתחקיר אירוע, הוא לא התנגד, הוא הלך איתם...וכאן הבעיה..כי אולי ה2 דקות שהוא היה מברבר אותם..היו מספיקים לכוחות מוקפצים להגיע... |
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לדבר השני, אתה אולי לא מבין כמה קשה זה להתאבד. אם אתה שואל אותי, מה הייתי עושה במצב כזה? מנסה לברוח/מתנגד כמה שאפשר, סך הכל היו יורים בי (כמובן אם הייתה לי אפשרות לברוח בלי שיתפסו אותי). |
|
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר מתקדם
|
מה שדיי עצוב לי כאן זה ששכחו את רון ארד...
מה זה מקרה גלעד שליט 2? אולי יותר נכון לומר מקרה רון ארד 3? ועוד חטופים ששכחנו מהם שנחטפו ולא חזרו אלינו ולא יודעים מה עלה בגורלם. ואני גם בטוח במיליון אחוז שעוד כמה שנים דיי ישכחו את מקרה גלעד שליט כמו מקרה רון ארד... אני זוכר שבסביבות סוכות (אם אני לא טועה) היינו תולים בלון כחול בסוכה לזכר רון ארד... ככה זה היה אצל כולם... בשנים האחרונות? בכלל לא! ואם כן אז באמת בודדים ומעטים מאוד. ועוד משהו בקשר לרקטות שיש להם שמגיעות לת"א.... לא יודע לא נראה לי הסיפור הזה,הרי במלחמת לבנון השנייה עוד הם אמרו שיש להם את הרקטות שמגיעות לת"א.... הם לא עשו עם זה כלום... וגם שחלף זמן דיי גדול מאז לא עשו עם זה כלום... לא יודע קצת מוזר לי שבזמן שהם היו הכי צריכים את זה לא עשו עם זה כלום... |
![]() |
![]() |
# 46 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר וותיק
|
צאו מהסרט תיהיה מלחמה חדשה זו לא שאלה. ובקשר שטיל יפול על תל אביב ישראל תפוצץ, ישראל תמחק . אמרו שתעשה את זה אם יגיע לבאר שבע או אשדוד, אז בנתיים אכלנו גראדים והשקו אותנו במלח, זה נכון שנכנסנו בהם חזק אבל לשעתי לא נגיע לפתרון לפחות לא בזמן הקרוב.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|