|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר וותיק
|
סוף סוף הרבה זמן חיכינו נקווה שיהיה מהיר במינימום נפגעים לכחותינו עד שהערבושים יתחננו להפסקת אש
ציטוט:
![]() |
# 42 |
מ.תיכנות
|
אשדוד.. ליד הים, המסוקים והמטוסים עוברים הלוך ושוב כל הזמן.. זה היה ככה גם לפני שנתיים בפעולה בעזה.
|
![]() |
![]() |
# 43 |
חבר על
|
הגיע הזמן, "הכלב השתחרר מהרצועה".
באמת מעניין אותי לדעת אם המבצע יחסית ספונטני או מתוכנן מראש כבר המון זמן כי יש כמות לא נורמאלית של משאבים שבוזבזו. אני מאמין שצה"ל יוציא רק טוב מהמבצע הזה, למרות שגם בצד שלנו יהיו הרוגים, זאת מלחמה לכל דבר וחבל שכך.. אבל.. אין ברירה. אני מבקש רק דבר אחד, כל עוטף עזה - שמרו על עצמכם ותקשיבו להוראות של פיקוד העורף. בהצלחה לצה"ל ![]()
# 44 |
מ.תיכנות
|
בוקר גרוע.. התחיל ב2 אזעקות באשדוד , באחת מהן היו 3 נפילות, בגן יבנה היו 2 נפילות, לא דווח על נפגעים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3645475,00.html חמאס התחיל לשגר רקטות לכיוון אשדוד והישובים הרחוקים יותר. להתעורר לצלילי אזעקות.. לא כיף. |
![]() |
![]() |
# 45 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 46 |
חבר על
|
אתם יודעים,
מתחילים לגייס אנשים לפעולה רגלית. ולפי דעתי זה לא ממש טוב פעולה רגלית זה מסוכן, לא עדיף להישאר באוויר? המטרות ברורות,הנפגעים גדולים יותר ואם זה בקרקע יש סיכון למוקשים וחטופים והכל.. לא עדיף אוויר וזהו? |
![]() |
![]() |
# 47 |
מ.תיכנות
|
יש דברים שאי אפשר להגיע אליהם דרך האוויר, רוב ראשי החמאס והפעילים ירדו למחתרת, אפשר לבצע הרבה מן האוויר, אבל לא הכל, ופה נכנסת הפעולה הקרקעית.
|
![]() |
![]() |
# 48 |
חבר על
|
מחתרת?
מזה? ולמה לא? אפשר,ראיתי תוך כמה דקות הפצצנו הכל וחיסלנו מאות.. עכשיו לעשות עוד פעם ועם פצצות שחודרות לעומק האדמה. זה עדיף מאשר שיכנסו 10 טנקים ו30 חיילים ויהיו מוקקפים בבורות שהחמאס בנה. כי הכל שם בורות שיש להם. ואז בום טיל בטק,או מוקש,או הרוגים. זה מסוכן יותר.. עדיף באוויר כבר. |
![]() |
![]() |
# 49 |
מ.תיכנות
|
מחתרת = ירידה לבונקרים, מנהרות, וכל מיני מקומות מחבוא שהם הקימו בזמן הרגיעה.
יש הרבה דברים שחיל האוויר פשוט לא יכול לעשות בלי להשמיד שם חצי מהרצועה.. הם צריכים את התמיכה של הכוחות הרגליים כדי לסיים את המבצע בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 50 |
חבר על
|
הפעולה התחילה.
יש לי חבר,בשם אופיר,הוא גר בנגב,ממש קרוב לעזה. הוא אמר שהוא שומע מטוסים ומסוקים נעים מעל הראש שלו.. לכיוון עזה,וגם תטנקים.. כנראה יש כבר כניסה. והינה מה שרציתי,שהמטוסים יעזרו ואז לרגלים יהיה יוותר קל :] עריכה ::: הוא שומע טנקים יורים... ומטוסים ומסוקים עפים עריכה: והינה כתבתה על זה http://news.walla.co.il/?w=//1406413 עדכון קצרצר יכל להיות שהבומים שהוא שמע זה מהמטוסים ולא מהטקנים. אבל אולי הטקנים גם יורים. בינתים לא הוא לא יודע. הוא פשוט גר קרוב מאוד מאוד! אז הוא שומע עריכה הינה עכשיו רואים בחדשות , בסוף אלה היו מטוסים. הטקנים עוד לא יצאו,פשוט הפציצו עם מטוסים :] Last edited by ben; 28-12-08 at 16:45.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|