![]() |
# 41 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
הגדרת קטין:
מתחת ל 18 אתה כנראה בן 16/17 ואתה יכול לקבל צ'קים בגיל 14/15 אין אפשרות לקבל צ'קים ויש עמלות על פעולות פקיד אולם יש בנקים שנותנים בהנחה אבל עדיין יש עמלות בפעולות פקיד
# 43 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון, מזל טוב
![]() דבר שני, אני פתחתי חשבון בבינלאומי אף פעם לא היו לי בעיות איתם ואני מרוצה מהשירות שלהם הם מביאים לי כרטיס אשראי חינם והביאו לי גם מתנה כשהצטרפתי(אם אני לא טועה הם מביאים גם צ'קים חינם) רצוי שתפתח חשבון בבנק של ההורים שלך כי הם בטח מכירים את האנשים והכל, בהצלחה
# 44 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא ניסיתי אבל כתוב על הכרטיס only israel... |
|
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר בקהילה
|
שמעתי פו הרבה שטיות חשבון קטין מתחלק לכמה סוגים
14-16 ו 16-18 בגילאי 14-16 אפשר לפתוח חשבון רק אם נוכחות ההורים,אין צקים,יש כרטיס דיירקט, לא משלמים שום עמלה בבנק הפועלים עבור שום דבר חוץ מ... עמלת שיחזור קוד עמלת חסימת כרטיס עמלה על הוצאה מרובה של דפים מהבנקט כעיקרון נותנים עד 7 דפים בחודש. (דפי חשבון) בעיקרון בגיל הזה לא נותנים שום הראשה באנטרנט בלי אישור של הורים בקיצור לא זזים בלי אישור מההורים.. --------------- 16-18 חשבון צעיר רגיל אפשר לקבל כרטיס אשראיי רגיל אבל זה תלוי אם יש משכורת בחשבון במידה ואין יתנו לך כרטיס דיירקט, יש ש'קים אם הגבלת שכירות של 400 ש"ח אפשר לקבל גישה לאנטרנט +לפועלים בטלפון ולבצע פעולות פרט לעברות לצד ג' שזה תלוי שוב בפעילות של החשבון. בגדול לא משלמים עמלות על שום דבר חוץ ממה שצייניתי למעלה בנוגע לחשבון 14-16. * המידע הנ"ל ניתן מתוך ידע ותקף רק לנהלים של בנק הפועלים. |
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר וותיק
|
טוב עקב זמן פנוי החלטתי לאסוף לכם קצת מידע:
דיסקונט 14-15 לצעירים שלא עובדים: רק עם נוכחות הורה/אפוטרופוס ללא פנקסי צ'קים וכרטיס אשראי 15 ומעלה לצעירים שעובדים: אין צורך בהסכמת הורים/חתימה ,מקבלים כרטיס חיוב כספומט, בתנאי שהמציאו הצהרה חתומה של המעביד על העסקתם. חשבון פטור מעמלות למעט פעולות פקיד שבהם קיימת 75% הנחה כרטיס אשראי :גילאים: 16-19 מקומי עמלה:פטור למשך 3 שנים בנק הפועלים: # חשבון עובר ושב פטור מדמי ניהול* # "ישראכרט צעיר" חינם! לגילאי 22-16** # פנקסי שיקים חינם מגיל 16 ומעלה - עד 2 פנקסים לחודש*** # כרטיס כספומט לגילאי 14 ומעלה # ההצטרפות למועדון צעיר היא לגילאי 14-20 # פתיחת חשבון לגילאי 14-16 הינה בליווי ההורים בלבד- פרטים מלאים בסניף הבנק הבנלאומי הראשון: פטור מהעמלות הבאות: עמלות פעולה ע"י פקיד. עמלות פעולה בערוץ ישיר. עמלת הקצאת אשראי. עמלת כרטיס "סניפומט" למשיכת מזומן. פנקס שיקים אחד חינם בשנה קלנדרית. פטור מדמי כרטיס "ויזה נוער" ו- "ישראכרט צעיר".* אשראי וכרטיסי אשראי יינתנו מגיל 16 בלבד, בהסכמת ההורים ובכפוף לשיקול דעת הבנק ולהמצאת בטחונות לשביעות רצונו. פתיחת חשבון צעיר (14 - 18) טעונה בהסכמת ההורים. בנק מזרחי: מגיל 16 ומעלה 100% הנחה בשנה הראשונה ולאחר מכן עמלת מינימום של 8 ₪ בלבד*. עד 10 פנקסי שיקים בשנה - חינם. מזרחי-טפחות מציע לך כרטיס אשראי** המיועד לבני נוער בגילאי 22-16 ומאפשר ליהנות משירותי משיכת מזומנים ועוד: פטור מעמלת דמי כרטיס
Last edited by ibmod; 31-07-08 at 17:07.. |
![]() |
![]() |
# 47 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כי זה לא של הבנקים, זה כספומט של חברות פרטיות, וגם הם רוצות להרוויח...
# 48 |
חבר וותיק
|
בנק הפועלים:
# חשבון עובר ושב פטור מדמי ניהול* # "ישראכרט צעיר" חינם! לגילאי 22-16** # פנקסי שיקים חינם מגיל 16 ומעלה - עד 2 פנקסים לחודש*** # כרטיס כספומט לגילאי 14 ומעלה # ההצטרפות למועדון צעיר היא לגילאי 14-20 # פתיחת חשבון לגילאי 14-16 הינה בליווי ההורים בלבד- פרטים מלאים בסניף תרשה לי לפסול את זה.. הזמנתי פינקסי שקים וחוייבתי עליהם.. על הכרטיס בנקט משלמים ביטוח של 21\40 שקל בערך..תלוי בסוג הכרטיס.. אתה מעתיק את מה שהם כותבים ..אבל בפועל המציאות שונה . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|