|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר מתקדם
|
שלום לך דודי.
אז ככה. כולם יכולים להסתכל באתר שלי בחוקים. רשום ששרת יעודי מקבלים עד 3 יום. דודי אכן קיבל אותו ביום השלישי. אפילו שהוא שילם לי 200 שקלים ולא 400.!! ככה שאני פה עשיתי להם טובה. התקנו את הפאנל של ה DA וכול השירותים היו בסטופ. מי שהזמין לי תרשיון התבלבל במערכת הפעלה. הזמנתי רשיון חדש עם מערכת הפעלה תואמת. והכול עבד! יום אחרי זה היה נפילה ב 012 אתם מוזמנים לשאול את גלעד מי בסטסרב. והשרת לא עלה. דיברתי עם דודי ואמרתי לו שאני מתקשר לעלות,התקשרתי גלעד ביקש לעלות תשרת והוא לא עלה. דודי ביקש החזר כספי אמרתי לו אין בעיה והוא יקבל את זה עד יום ראשון-שני. ואתם תמיד יכולים לחושב שאני "לא יודע לטפל בלקוחות" אתם חושבים שדיגיטק זה עוד אחת מהחברות כאן. בקיצור שיהיה לכם ערב טוב. בברכה,משה
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש כאלו שבטוחים ויש כאלו שכבר יודעים
![]() |
# 43 |
חבר מתקדם
|
אי אי סלביק.
נחייה ונראה. אוקי? נחייה ונראה.
מתאורר
|
ציטוט:
משה חבל אתה הרסת לעצמך את השם |
|
![]() |
# 45 |
חבר מתקדם
|
לא הרסתי לעצמי שום שם.
אתם חושבים פה שהרסתי לעצמי תשם. מה יש פה? ילדים בני 12 -18. אוקי אז שיחשבו שהרסתי לעצמי תשם אוקי? תאמין לי שאני לא בלחץ מי הביקורת פה. כי אני יודע שיצאתי בסדר ![]() לקוח תמיד יכול לבוא ולומר בהוסטס דברים. וכולם פה יאימנו אין לי ספק בזה. הרי כולם אוהבים לראות מלחמות. בקיצור אני לא מתכוון להגיב כאן יותר יום טוב
עסק רשום [?]
|
העניין המצחיק הוא שאתה טוען שאתה לא מאלה שסתם מאיים לתבוע,
אבל משה פה טוען ששילמת לו 200 שקל. העלות של פתיחת תיק בביהמ"ש לתביעות קטנות - מה שאתה אומר שאתה מייצג את עצמך - עולה לך לבד 250 שקל שלא לדבר אם אתה רוצה לערב עם זה עורך דין וללכת עם זה לבית משפט אחר יעלה לך לפחות 3000 שקל, במקרה והסתדרת עם העורך דין ממש טוב אז לפני שאתה מפיץ דברים תבדוק לעומק ![]() |
![]() |
# 47 |
מתאורר
|
איפה יצאת בסדר?
לפחות איתי אישית לא יצאת בסדר. ועם עוד אנשים. ואתה יודע מה עצם זה שאתה מזלזל בלקוחות שבאו אליך מהוסטס זה עוד יותר מגעיל אתה עוד יותר יוצא בנאדם מגעיל. לא אכפת לך מי שמפרסם עלייך תגובה בהוסטס כאילו זה אנשים שלא מענינים אותך. וואלה משה אתה מפתיע אותי מפעם לפעם כמה בנאדם יכול להיות מגעיל. וסלביק צודק זה לא שאתה בן 20 |
![]() |
# 48 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 49 |
חבר מתקדם
|
אני אמרתיש אני מזלזל?
חס וחלילה!! על תגיד דברים לא נכונים אביב! אני יצאתי בסדר כי 1 אם דודי סגרתי שאני מחזיר לו תכסף והוא אמר סבבה משה ורק לא התבחרתי יום אחד בטח הוא פחד והוא רץ לרשום. 2 בקשר לשרת משחק הוא לא רצה לעבור לשרת החדש של השרתי משחק בגלל שהוא רצה להשאר על האייפי או משהו כזה.
מתאורר
|
צודק למה אתה צריך לטרטר אותו לוקח שבועיים עד שהסרבר ממש מתפרסם אתה מוכן לתת לו שבועיים חינם?אז אין בעיה אני לא חושב שאם היית אומר לו שאתה נותן לו שבועיים חינם שיתפרסם הסרבר שלו והוא לא היה מסכים.
ואתה מדבר בצורה שמראה את מה שרשמתי. שלא אכפת לך מהביקורות פה. אל תשחק אותה משה חבל שההיסטורי שלי לא עובד מאותו יום שדיברת איתי אתה פוחד מהביקורות עלייך יותר משאתה פוחד אנל'א יודע מה.. חברים פעילים הצופים באשכול זה: 10 (10 חברים ו- 0 אורחים) 5 עמודים של תגובות. עוד אחד מהאשכולות הפעילים של הוסטס חעחע Last edited by aviv53; 19-11-05 at 16:56.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|