|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל עכשיו כולם ידעו לא לקנות מהם בהמשך... אני האחד שיעצור עוד ילדים מלשלוח כסף לחברות שמנוהלות ע"י ילדים קטנים. |
|
![]() |
# 2 | |
Senior Member
|
ציטוט:
אתה יכול לתבוע אותם אם הם לא .. |
|
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם הוא לא ירשם היום אנחנו נתחיל לנקוט בצעדים יותר חמורים. |
|
![]() |
# 4 | |
Senior Member
|
ציטוט:
אתה יכול לתבוע אותם ואפשר להגיד להם 'ביי ביי' , וגם שהם יצטרכו לשלם סכופ יותר גדול מ-30 ש"ח זה בטוח . ![]() וגם , ה"חברה" תעלם ! אני מציע לך לעשות את זה .. |
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עדיף לכם להזמין לי את הדומיין ונגמור עם זה יפה, נשכח וניסלח, לפחות תצאו בני אדם....
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אנחו לא רוצים לפגוע בכם על ידי לקיחת הכסף ללא מתן השירות, כל שירות ששילמתם עליו תקבלו....
# 7 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אבל הם שילמו עליו!
הם רוצים את הדומיין מהר ולא בעוד שבוע אולי כשבכסף יחזור...לדעתי זוהי פשוט רשלנות.
חבר מתקדם
|
תעזבו אותכם , אין טעם להתכווח עם 2 ילדים שמנהלים "חברה" ולא מבינים מה הם עושים.
לדוגמא : עידן פרץ "מנהל החברה" אומר שהוא לא טעה ושהוא יצא הכי בסדר זה מאוד נוגע לליבי חח ועוד מנסה להגן על החברה שלו אמרתי לך עידן עם זה לא היה 30 שקל זה היה יותר לא הייתי מקנה בך באמת שלא אז בוא נסגור תעניין בשבילי אתם לא חברה אתם סתם בלוף או בררה איך שלא תיקראו לזה המשך דרך "צלחה" יום טוב . |
![]() |
# 9 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
היום ה15,אם הם לא רשומים אסור להם לפרסם את עצמם פה..
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשששששששש מנהלי ה"חברה" הזאת ממש דפוקים!
הם נותנים פרטים שגואים ובאים בטענות נתתם פרטים שגואים? תשלמו על זה! איך הכסף יגיע עם פרטים לא נכונים??? תחשבו קצת לפני שאתה רושמים משהו תודה שרשמתה את האשקול הזה רציתי לקנות מהם ריסלייר של 6 דומיינים אבל עכשיו שאני רואה את האשקול הזה אין מצב! שאני שולח להם אגורה המשך יום טוב לכם |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|