הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 21-06-07, 13:27   # 41
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pavel צפה בהודעה
אנחנו מדינה יהודית, גרמניה הנאצית היתה גרמנית... אז אם אתם מצדיקים את הפגיעה בהומואים(בוא נקרא להם - המיעוט במדינה) אז אני מצדיק את הפגיעה ביהודים שהיו מיעוט בגרמניה.
וזה לא חולי נפש, אולי להיות גבר ולאהוב אישה זה להיות חולה נפש? למה אתה חושב שהקבוצה שבה אתה נמצא היא הנורמלית?
חרדי עם כיפה שזורק אבנים זה לא חרדי, חרדי שמתנהג כמו טרוריסט ודוקר אנשים זה לא חרדי, חרדי שפוגע באנשים ששונים ממנו בקצת ואחר כך הולך לבית כנסת - זה מתחזה לחרדי, ואלוהים רואה הכל..
חלאס לחשוב שאם זאת מדינת ישראל והרוב בה הוא יהודי מותר ליהודים לעשות מה שהם רוצים, אני מצדיק את השנאה של העולם כלפי ישראל, ישראל מתנהגת לאחרים כאל זבל למה שהאחרים לא יחזירו לישראל?
אין אין אני אוהב לקרוא את התגובות שלך...
כל הכבוד... סוף כל סוף טיפה הגיון........ ואם המצעד אכן לא יתקיים בירושלים אני רואה את זה כבושה ענקית לעם ישראל! וסליחה על המילים הבוטות אבל אם אנחנו מתנהגים ככה אין לנו מה להתבכיין על השואה שהייתה... וסליחה על התגובה הזו אבל לפי התגובות פה ככה זה נשמע...

ישן 21-06-07, 14:10   # 42
Mg-maor
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Mg-maor לא מחובר  

מה הקשר? אני לא מצדיק שום פגיעה פשוט יש דברים שלא עושים,ושלא תעזו להשוות את זה לשואה

ולא,לא היה לנו כ"כ טוב בכל ארצות הגויים פגעו בזכויות שלנו
ואם אתה שאול אז כן,אני כן שייך לקבוצה הנורמלית ותשאל למה? כי ככה נוצר העולם שגבר יאהב אישה אין מה לעשות...ועובדה שרוב העולם לא הומואים או לסביות ועובדה שלקרוא למישהו "הומו" זו קללה ועובדה שאנשים מתרחקים הרבה פעמים מהומואים מה לעשות? ולעוז: אני רואה בושה ענקית אם המצעד הזה כן יתקיים בירושלים כי זאת עיר הבירה שלנו! מה שמתקיים שם יכול לאפיין אותנו כעם ואם אתה משווה לשואה ואומר שאין לנו מה להתלונן אז באמת תלך ללמוד קצת היסטוריה זה לא יזיק...איתך גמרתי את הדיון
E-mail-maorhag@gmail.com

ישן 21-06-07, 14:20   # 43
Pavel
WBD.co.il

מיני פרופיל

Pavel לא מחובר  

למה לנו אסור להשוות ולחרדים מותר לקרוא לשוטרים נאצים ולמצעד גטו? ח?
חוץ מזה, הומו זה לא קללה אם אתה לא מחשיב את זה לקללה.. מה לעשות שהיום אפילו להגיד "אמא שלך" זה קללה.
בארצות ה"גויים" פגעו בזכויות שלנו, ואנו פוגעים בזכויות של המיעוט במדינה שלנו!
מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך? אם אתה מאמין בתורה למה אתה לא מקיים את המצוות?
הרי אתה לא הייתה רוצה שישללו לך את חופש הביטוי והבחירה נכון?
ירושלים סלח לי, זאת עיר הבירה של ישראל, אם בכל העולם המדינות הדמוקרטיות עושות בעיר הבירה - למה שאנחנו לא נעשה בעיר הבירה?
מי החליט לעזאזל שבעיר הבירה אסור לצעוד ולשמוח קצת בבירה? כי עיר הבירה שלנו רובה חרדים שתלטנים שחושבים שמי שלא יהודי צריך למות, שמי שאוכל חזיר הוא חיה וכ'ו?

מהרגע שראיתי שהחרדים הפרימיטיבים האלה קראו למשטרה נאצים והשוו - אני בתור נכד לניצול שואה לא אשכח את ההשוואה הזאת(השוואה מגעילה שפוגעת בכל משפחה שיש לה בני משפחה שעברו את השואה).

Last edited by Pavel; 21-06-07 at 14:26..

ישן 21-06-07, 14:38   # 44
אבירם
חסום

מיני פרופיל

אבירם לא מחובר  

מה הבעיה שלהם לעשות את זה בת"א ?
לדעתי הם סתם רוצים להתגרות .

ישן 21-06-07, 14:43   # 45
Mg-maor
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Mg-maor לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pavel צפה בהודעה
למה לנו אסור להשוות ולחרדים מותר לקרוא לשוטרים נאצים ולמצעד גטו? ח?
חוץ מזה, הומו זה לא קללה אם אתה לא מחשיב את זה לקללה.. מה לעשות שהיום אפילו להגיד "אמא שלך" זה קללה.
בארצות ה"גויים" פגעו בזכויות שלנו, ואנו פוגעים בזכויות של המיעוט במדינה שלנו!
מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך? אם אתה מאמין בתורה למה אתה לא מקיים את המצוות?
הרי אתה לא הייתה רוצה שישללו לך את חופש הביטוי והבחירה נכון?
ירושלים סלח לי, זאת עיר הבירה של ישראל, אם בכל העולם המדינות הדמוקרטיות עושות בעיר הבירה - למה שאנחנו לא נעשה בעיר הבירה?
מי החליט לעזאזל שבעיר הבירה אסור לצעוד ולשמוח קצת בבירה? כי עיר הבירה שלנו רובה חרדים שתלטנים שחושבים שמי שלא יהודי צריך למות, שמי שאוכל חזיר הוא חיה וכ'ו?

מהרגע שראיתי שהחרדים הפרימיטיבים האלה קראו למשטרה נאצים והשוו - אני בתור נכד לניצול שואה לא אשכח את ההשוואה הזאת(השוואה מגעילה שפוגעת בכל משפחה שיש לה בני משפחה שעברו את השואה).

קודם כל אני רוצה להבהיר משהו: אני לא תומך באף אחד שמשווה דברים (משטרה הומואי או לא אכפת לי מה) לשואה.
דבר שני: "אם אתה מאמין בתורה למה אתה לא מקיים את המצוות"-אל תדבר על תורה כי זה נגד חוקי התורה והעונש על זה הוא מיתה עד כמה שזכור לי

וחופש הביטוי והבחירה-אם אני מחליט שאני הולך לעשות מצעד שכולם שם יהיו ערומים יאשרו את זה? לא. למה? כי זה לא נורמלי או שהם כבר ימציאו משהו.

ובמה אתה חושב שאנחנו מתבטאים בתור מדינה יהודית? להרשות דבר כזה שנוגד כל חוש של יהדות?
E-mail-maorhag@gmail.com

ישן 21-06-07, 14:50   # 46
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mg-maor צפה בהודעה
מה הקשר? אני לא מצדיק שום פגיעה פשוט יש דברים שלא עושים,ושלא תעזו להשוות את זה לשואה

ולא,לא היה לנו כ"כ טוב בכל ארצות הגויים פגעו בזכויות שלנו
ואם אתה שאול אז כן,אני כן שייך לקבוצה הנורמלית ותשאל למה? כי ככה נוצר העולם שגבר יאהב אישה אין מה לעשות...ועובדה שרוב העולם לא הומואים או לסביות ועובדה שלקרוא למישהו "הומו" זו קללה ועובדה שאנשים מתרחקים הרבה פעמים מהומואים מה לעשות? ולעוז: אני רואה בושה ענקית אם המצעד הזה כן יתקיים בירושלים כי זאת עיר הבירה שלנו! מה שמתקיים שם יכול לאפיין אותנו כעם ואם אתה משווה לשואה ואומר שאין לנו מה להתלונן אז באמת תלך ללמוד קצת היסטוריה זה לא יזיק...איתך גמרתי את הדיון
נראה לך שבוושינגטון לא היו נותנים לעשות מצעד כי היו חושבים שכל תושבי ארה"ב הם הומואים?
כנ"ל מדריד, רומא, פריז, לונדון וכו' וכו' וכו'...

אם למשל ירושליים הייתה כמו הוותיקן, שהוותיקן למי שלא יודע, נחשב למדינה...אז שם יכלו אפילו לחוקק חוק נגד זה, פה בישראל, זאת מדינה דמוקרטית שירושליים נכללת בתוכה וכל החוקים שחלים בחיפה, חלים גם בירושליים וגם בת"א וגם בשדרות.
בתור אזרח מדינה, בתור משלם מיסים, אני יכול לארגן איזה מצעד (באישור המשטרה כמובן מסיבות בטחוניות בלבד) שאני רוצה.

החרדים הם הגורם מספר 1 לפילוג בחברה הישראלית ונראה לי, שאין פה הרבה שלא יסכימו איתי.

ישן 21-06-07, 14:53   # 47
Pavel
WBD.co.il

מיני פרופיל

Pavel לא מחובר  

אני לא אמרתי משהו על התורה, אני שאלתי אותך למה אתה בתור אחד שמאמין בתורה לא מקיים את המצוות ששם.
אם אתה הולך ערום - לא יאשרו את זה כי ילדים (לאו דווקא חרדים) יראו דברים שלא לגילם ולא בגלל שזה לא נורמלי.
בוא נגיד ככה - חופש הביטוי והבחירה יכולים להתבטאות כל עוד הם לא פוגעים באחרים, המצעד לא פוגע בחרדים - הוא לא עובר ליד החרדים, הם סתם עושים עיניין מזה.
ובמה אנחנו מתבטאים בתור מדינה יהודית? ה"מדינה יהודית" לא נמצא בלקסיקון שלי, בשבילי ישראל היא קודם כל מדינה דמוקרטית. אז נכון הרוב פה יהודי(גם אני יהודי גאה מאמין חזק באלוהים) וצריך לדעת לשמור על כללי יהדות, אבל אי אפשר לכפות על אנשים ללכת על פי היהדות, למה אדם רוסי צריך להתבייש בזה שהוא אוכל חזיר פה במקום להיות גאה באוכל שלו? למה אדם לא יכול לנסוע בכיפור בלי שיזרקו עליו אבנים? תגיד לי למה
למה אנשים פה כופים אחד על השני מה לעשות?
שים את עצמך לרגע במקום ההומואים(קשה, אבל נסה) יום אחד אתה מגלה שיש לך סטיות מיניות על בנים, אתה תחיה באשליה כל החיים?
מספיק כבר, המצעד לא פוגע ביהדות(הוא לא עובר במקומות קדושים!) והוא חייב להתקיים בשביל להראות לעולם ולעצמנו קודם כל שאנחנו מדינה דמוקרטית ולא דיקטטורה.

Last edited by Pavel; 21-06-07 at 14:56..

ישן 21-06-07, 15:06   # 48
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

אנשים פה מדברים הרבה שטויות,
במאות הקודמות (1900-1400) הוכח שלהיות הומוסקסואלי זאת לא מחלת נפש (בראש) אלא דבר גנטי ותקין לחלוטין.

אפשר לרוץ עם זה על האישה - שפעם כבודה היה בשפל (ועדיין יש היום נשים שבשפל) רק בגלל שהחליטו שאשה צריכה להיות במטבח ולהיות אחראית על הכל והבעל לפרנס. היום אתה רואה את זה פחות, אבל זהו בדיוק אותו דבר - אתה ואני בתור גברים אמורים להבין שיש עוד צדדים (שאולי אנחנו לא מצודדים ביניהם) שהם שונים מאתנו.

למה בירושלים? גם אם יש מקומות אחרים, זוהי עיר הבירה של ישראל, כגאים וגאות של מדינת ישראל הם רוצים לעשות זאת בבירה הם יכולים לעשות את זה גם בחיפה וגם בירושלים (ואפילו בו זמנית).

גבר נועד לאהוב אישה ואישה גבר? לפי הנורמות שלנו כבני אדם זה נכון, אבל מה לעשות שמעבר לנורמות יש מציאות?

כל עוד הם לא פוגעים באחרים מותר להם עפ"י חוק לעשות מצעד.

אני באופן אישי לא מבין למה צריך לדעת "מה אני עושה במיטה" ולכן לא חושב שצריך מצעד, אבל אחרי שאני רואה איך החברה מגיבה לגאים/ות אני דווקא תומך במצעד שכזה דווקא בגלל שהם רוצים לעשות שינוי בחברה ורוצים שיכירו בזכויותיהם.

בקיצור,
דיי עם השטויות,
הגיע הזמן להבין שאף אחד מאתנו לא לבד.

ישן 21-06-07, 15:12   # 49
Byte
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Byte לא מחובר  

Pavel, מה שאתה אומר נשמע חכם לחילונים אבל ממש טיפשי לחרדים.

אתה כנראה לא כל כך יודע מזה חרדי אמיתי- אדם שכל חייו מתבססים על התורה ואם לא היינו בעידן מודרני יותר הם היינו הולכים לפי אותם חוקים קדומים:

לגויים אסור לגור על אדמת הארץ, ולכן:
ציטוט:
כי עיר הבירה שלנו רובה חרדים שתלטנים שחושבים שמי שלא יהודי צריך למות
לא, הם פשוט מקיים מצווה שאומרת שאסור לגויים לגור בארץ (בטח שלא למכור להם שטחים ו/או לוותר על עליהם). אם הגויים לא ביו רוצים להתפנות, הם היו נוהגים בדרכו של יהושע בן נון- פשוט להרוג אותם. למה? זאת הדת, לא החרדים.

ציטוט:
מי החליט לעזאזל שבעיר הבירה אסור לצעוד ולשמוח קצת בבירה?
מבחינתם בכל הארץ אסור לצעוד, אבל בכל הארץ אין להם השפעה. ומה שלא תגיד, ירושלים היא לא עוד עיר בירה. אין עוד עיר בירה בעולם שבכל מדינה תהיה אשר תהיה מזכירים אותה ואף יש להם זיקה דתית אליה.

ציטוט:
מספיק כבר, המצעד לא פוגע ביהדות
באמת? עפ"י היהדות קירוב לבבות וחזרה אל הדת תביא את הגאולה. שאלפי/עשרות אלפי יהודים צועדים בעיר המשכן וגאים בכך שהם עוברים על מצווה שדינה מוות (עפ"י התורה וההלכה 2 מיליוני בני ישראל צעקו "ארור" לאחר הקראת המצווה שאומרת שדינו של הומו מוות). שלא נדבר על עוד מאות אלפי יהודים שתומכים במצעד, גם זה עפ"י הדת/הלכה ירחק את הגאולה.

ציטוט:
המצעד לא פוגע בחרדים
הוא פוגע בדתם והלכתם.

ציטוט:
במה אנחנו מתבטאים בתור מדינה יהודית? ה"מדינה יהודית" לא נמצא בלקסיקון שלי, בשבילי ישראל היא קודם כל מדינה דמוקרטית.
זה דבר שעוד אלף שנה יהיה קשה לפתור. אם אנו מדינה יהודית (כפי שמוגדר), יש חלקים בדמוקרטיה שלא נוכל לקיים אך אם אנו מדינה דמוקרטית מלאה, יש דבריםבהגדרה מדינה יהודית שלא נוכל לקיים.

ציטוט:
גבר נועד לאהוב אישה ואישה גבר? לפי הנורמות שלנו כבני אדם זה נכון, אבל מה לעשות שמעבר לנורמות יש מציאות?
לא לא לא, זה לא שום נורמות חברתיות אלא דרך בטבע במשך 4 ומשהו מיליארד שנים בהם קיים הכדור שלנו.

וכן, אני מהקבוצה הנורמלית ולא צריך לשים שום מרכאות מסביב למילה הזאת.

הטבע בחר שאותו יצור רב תאי ראשון יוכל להזדווג עם נקבה ממינו בלבד. אותו קוף שאולי בזכותו אנו פה, לא הלך וזיין קופים אחרים כדי שנהיה פה אלא נקבה ממינו. הטבע מתנהל כך מיליארדי שנים, למה שאנו נשבור את זה? ואני לא שונא הומואים, שיפסיקו לחשוב שכולם שונאים אותם, גם לא איכפת לא ממה שהדת אומרת עליהם...אני לא מבין איך הם לא מגיעים למסקנה הפשוטה שרובנו פשוט נגעלים מהם ומעשיהם- שזה המקור לדחיקה מהחברה (איזו עוד קבוצה עושה בעולם מסיבות הדבקה באיידס למשל? זה מגעיל, מפחיד ומוזר).

אגב נכון שנצפתה התנהגות הומוסקסואלית בטבע, אך האחוזים ממש נמוכים מה שמראה לי לפחות שגם אצלהם זו סטייה כלשהי- אני מאמין שגם לחיות יש תבונה, זה שהאדם חושב שכל החיות הם סתם יצורים טיפשיים מראה כמה אנו פרימיטיביים (ע"ע- ההקלטה בה הקופים משתמשים בלוחמה מאורגנת על מנת להרוג קוף מסויים מ"שבט" אחר).

נ.ב

הדבר היחיד שמרתיח אותי בנושא שהם קוראים לזה "מצעד הדמוקרטיה והחופש" כאשר הם פונים לקהל שלא שייך לקהילה שלהם. למה הם עושים את זה? כדי לגייס את תמיכת הציבור. אבל בתכלס, אין פה שום דבר מרוב מוחץ של צועדים הומואים ולסביות וכמה סטרייטים שמצטרפים אליהם.

Last edited by Byte; 21-06-07 at 15:17..

ישן 21-06-07, 15:19   # 50
Eli-Hai
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Eli-Hai לא מחובר  

כולם שכחתם, שיחסי מין חד מיניים הם אסורים על פי התורה.
בעצם, הם מגיעים לעיר הקודש, שהיא העיר הקדושה לעם ישראל ע"פ התורה, ומזלזלים בה תוך כדי חטא.

אז לדעתי זה מה שבאמת מפריע לחרידים.
וכן, הולך להיות וואחד בלאגן...

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום