![]() |
# 41 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא רואה בזה בעייה זה המוטו שלי, עזוב שזה לא כזה חשיפה כמו שאתה מדבר, למנהלים מגיע יותר תגמול מאשר לך כמו שיש קובצת WINNERS וכמו שיש היכל תהילה.
תרום-קבל.
# 42 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
"אז אולי גם למנהלים כדי לכתוב חוקים"? לא יונתן, הוא משחק שחמט איתי כל היום, הוא לא זה שכתב את חוקי פורום גאוגרפיה. |
|
![]() |
![]() |
# 43 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל הבעיה שאתם לא מודים בטעות וממשיכים להילחם ומתי שהאמת יוצאת לאור ואתם לא מסכימים אם זה אתם נותנים אזהרה בשביל להשתיק את המישתמש ולי כבר יצא לחוות מקרה כזה. אז להגיד שאתם משתמשים כמו כולם, זה הייה עיוות של האמת!.
![]() |
# 44 |
תודה על תרומתך.
|
אם אנחנו עושים טעויות מה אתה עושה פה?
# 45 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
גישה כלפי חברי הפורום או כלפי מנהלי הפורום ?
בדיחה פרטית ביני לבינו, כואב הלב ?
# 46 |
חבר וותיק
|
למה בפורום הזה הוא היחדי בארץ שיש הבדל כל כך משמעותי בין המשתמשים לבין המנהלים. פשוט רואים חתך , עלומות נפרדים לחלוטין. פשוט ניגוד. אין שום סימפטיה משום צד.
הכי נוח והכי פשוט להאשים את משתמשי הקצה. המשתמשים הרגלים מרגישים שהמנהלים חיים בעולם נפרד לחלוטין באיזו אילוסטרציה משלהם, אולי אפילו גירסא משלהם לפורום הוסטס. תרדו מאולימפוס לעם, היגע הזמן. |
![]() |
![]() |
# 47 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הניהול כאן יותר קשוח מבפורומים אחרים, אין ספק..אבל אתה גם לא יכול להשוות את כמויות הספאם בפורומים אחרים מול הפורום כאן. אם משתשמש חושב שכל העולם נגדו בגלל שהוא קיבל אזהרה, שיחשוב..אין לי שום כוונה לרדוף אחרי הסימפטיה שלו. אם מנהל טועה (וזה קורה), שולחים תלונה..וכל תלונה מטופלת לגופה (וכן, למרות שהמשתמש המתלונן לא שותף לכל הLOOP של התלונה, התלונה מטופלת בכל הרמות). ברור שהכי נוח להאשים את משתמשי הקצה (ולמה זו טעות בדיוק?), בדיוק כפי שלמשתמשי הקצה הכי נוח להאשים את ההנהלה (הקבלה מחיי היום יום: כל "עם ישראל" מתלונן על הממשלה שלו, במקום להסתכל על עצמו). |
|
![]() |
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
Kel, מה לא מובן בזה שכדי לכתוב גם למנהלים חוקים, להגביל את המנהלים. אני מצטער שאני חלש בעברית ואני לא יכול לנקד או לנסח את זה בצורה טובה יותר... מנהלים יקרים, בפורום תכנות נפתח דיון "הודעה חשובה מאתר siteprice......". מה דחוף כל כך בדיון הזה שהוא מקבל "אישור מנהל" להיפתח בפורום תיכנות בזמן שאחרים נאלצים לפרסם את אתרם בפורום ביקורות אתרים?
או כן או לא, מה שבטוח אולי, וגם זה מוטל בספק. Last edited by יונתן; 15-04-07 at 17:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 50 |
תודה על תרומתך.
|
כנראה שנראה לנכון כי קהל היעד שלו הוא פורום תכנות ולא כלל הוסט, כו שאם תפתח תחרות עיצוב היא תהיה בפורום עיצוב וגראפיקה ולא הצעות ובקשות שונות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|