|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 41 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עידן - לכולם יש שאיפה לפרוש בגיל מוקדם ולטייל בעולם (אגב יש לך שאיפה מאוד יפה גם לי יש שאיפה דומה רק שיש כמה מקומות בעולם שאני לא ממש רוצה לטייל בהם ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 42 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
במקרה, ביל גייטס כבר פרש. אבל אני מבין את הכוונה ואכן תאוות בצע ( או חזירות ) היא תכונה רעה ( לפי דעתי ). לפי דעתי, אם יש לך 50 מיליון, אתה לא עובד בשביל הכסף - אתה עובד בגלל שאתה אוהב את העבודה שלך.
![]() |
# 43 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא נראה לי שזה תעוות בצע וגם לא חזירות. זה טבעי מאוד שאדם שמרוויח הרבה יוציא הרבה ובעקבות כך יחפש להרוויח יותר כדי להוציא יותר ולחיות יותר טוב. אם תגיע למצב הזה ואני מאחל לך שתגיע אז תראה שזה לא תכונה רעה אלא דבר טבעי לרצות יותר כדי לשפר יותר את איכות החיים. |
|
![]() |
![]() |
# 44 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
איכות חיים ושיפור רמת החיים לא צריכה להתבצע באופן פזיז אבל היא צריכה להתבצע בהתאם להכנסות. אגב - בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לכל המשתמשים כאן לקרוא את הספר "אבא עשיר אבא עני". זה כיאלו שאתם קונים זהב ב80 שקל (משהו באזור). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|