|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר על
|
ברור שיש וזה לא למתרוממים אתם יודעים כמה בשוויץ לובשים וורוד והם לא מתרוממים (הייתי לא מזמן בשוויץ וראיתי מלא שלובשים וורוד)
|
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
עזבו אותכם שטויות...
כל העולם לובש וורוד , וזה לא בגלל שכל העולם לובש ורוד אלא זו האופנה! כנראה שעוד לא קלטם את זה , אבל ככה זה בהתחלה. יום יבוא וגם אתם תלבשו ורוד |קורץ| וגם אני לובש ורוד! (צריך לעשות איזה חתימה כזו :P חח..)
הוסטסניון
|
וורוד כבר נמצא בכל מקום בעולם..
אני רואה הרבה שלובשים וורוד גם בעיר שלי גם בפ"ת (שם אני לומד), ת"א, חיפה ועוד.... אז תעשו טובה ותשמרו את ההערות שלכם לעצמכם (כמו: "וורוד זה למתרוממים" וכו') אני אישית יש לי חולצה אחת של דיאדורה שהיא בצבע שחור והכתב בוורוד (משהו בן ז***). ויש לי הרבה חברים (וגם חברות למי ששואל ![]() |
![]() |
# 44 |
Permanently Banned
|
בתל-אביב יש וורוד, אבל זה Pale Pink (וורוד חיוור) וגם אז זה לא דבר נפוץ, קיים, כן, מוכרים, כן, קונים ? לא יותר מדי, גברים הולכים עם זה, בעיקר הומואים ואנשים שרוצים לשבור מוסכמות.
זה לא בהכרח אומר שרק הומואים עם זה כמובן, אבל זה או הומואים או אנשים שרוצים לשבור מוסכמות חברתיות וסטיגמות. |
![]() |
# 45 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי על מה הוויכוח... חבר שלך לא יוצא מהבית? הוא לא רואה מה מוכרים בחנויות?
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל זה ממש לא נכון לא רק אנשים שרוצים לשבור מוסכמות חברתיות וסטיגמות לובשים וורוד... גם אנשים שסתם חושבים שזה צבע יפה.. והיום עושים הרבה חולצות וורודות בסטיילים שונים ויפים. |
|
![]() |
# 47 |
הוסטסניון
|
מוכרים ורוד, זה נהיה ממש באופנה .
משתמש - היכל התהילה
|
צירוף מיקרים כי בידיוק עכשיו אני לובד חולצה ורודה של לי קופר D:
אני בכלל שנאתי ורוד עד שמדדתי ראיתי שיפה לי וקניתי ![]() ואפשר להגיד שזה שיא האופנה |
![]() |
# 49 |
הוסטסניון
|
מי שחושב שוורוד מכל סוגיו הוא צבע רק בשביל בנות זה אומר שהוא לא בטוח בזהות המינית שלו.. =\
|
![]() |
# 50 |
הוסטסניון
|
לא צריך להגזים,
זה באופנה אבל לא יותר מידי, ובטח שלא על בסיס יום יומי ללבוש ורוד.. אבל מדי פעם ליציאות לובשים... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|