|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי ששם ממש אכפת להם כמה קיבלת בתנ"ך?...אם כן, זה ממש עצוב. ובקש לאוניברסיטה..ברור שיש דברים שלא תוכל ללמוד כל מה שתרצה עם ציונים כאלו...בסוף גם ככה כולם עושים פסיכומטרי... |
|
![]() |
![]() |
# 42 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נראה לי שהבית ספר שומר את המידע אצלו, אז תברר גם עם המזכירות..
![]() |
# 43 | ||
Rar.co.il
|
הערת התחלה: אני מדבר על מקצועות ההנדסה, מדע ומשפטים.
ציטוט:
באוניברסיטת ב"ש לדעתי יש את העניין (בקבלה להנדסה) שאם יש לך ציון טובים בפיסיקה ומתמטיקה (שניהם 5 יח"ל) לא מתחשבים בשאר המקצועות, שתי המקצועות האלה ממש תורמים לקבלה לתחום המדע וההנדסה בכל אוניברסיטה (מי שרוצה ללמוד הנסדה ולא עשה בגרות בפיסיקה יצטרך לעבור קורס מייגע). ציטוט:
בואו לא נשכח גם את הפסיכומטרי, שממש לא צריך להיות חכם כדי להוציא בו ציון גבוה (מי שחורש יצליח). אני אישית מסודר מתקופת התיכון לקבלה למקצועות שאני מעוניין ללמוד [הנדסת מכונות או הנדסה אזרחית (דומה להנדסת בניין עם התמחויות נוספות), יש לי שנה להחליט], רק הצעתי לאנשים לא לדחות את עניין הלמידה לאחרי הצבא, הרבה עשו את הטעות הזאת, כולם הצטערו.
![]() |
# 44 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
דיברתי על מקומות עבודה, שבראיון דורשים תעודות תכל'ס. אתה יכול לספר שהוצאת רק 60 בבגרות במחשבים כי המורה שנאה אותך ואתה הכי תותח בעיר והתקנת את הרשת בבית ספר שלך לשעבר אבל לא הלך לך בבגרויות.. זה לא ממש תופס, כי אנשים מצפים לראות ניירות. ואותו כנ"ל לגבי לימודים באוניברסיטה, אם מישהו רוצה ללמוד מדעי המחשב בטכניון למשל וקיבל 100 סופי במדעי המחשב על כל ה 5, 10, 15 יחידות שהוא עשה, זה לא אומר שהוא יוכל ללמוד שם. מתחשבים בסך הציונים ויכול להיות שדווקא הבגרות בתנ"ך וספרות שבהם קיבל 55 תוריד לו את הסכם ואז באסה לו ציטוט:
![]() |
# 45 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לאלעד..ולשני..לא התכוונתי לעתודה, התכוונתי ללימודים על חשבון הצבא..שזה לא בהכרח אוניברסיטה, זה קורסים למקצוע מכוון וכו'....דברים שבעולם החיצוני גם עליהם מסתכלים לא רע בכלל.
מקומות עבודה, כמובן, אם אין לך תואר או הכשרה מסויימת אתה יכול לחפש מי ינענע אותך..... |
![]() |
![]() |
# 46 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
מה מנסים לעשות? להתחרות בפקולטות הנדסה אחרות. מה העיקרון? מי שלא הצליח להתקבל לטכניון או לת"א (למקצועות הנדסה) מוזמן לנסות ולהתקבל בעזרת סכם הנדסה מיוחד לב"ש. סכם שמורכב מפיסיקה ומתמטיקה (5). אני מאמין שככה הם גם מקבלים סטודנטים מוכשרים (לא כולם, אבל בטוח יש כמה), שהיו גרועים במקצועות הומנים או שפשוט לא היה להם כח ללמוד... בגלל זה למשל, כאלה שיש להם ממוצע בגרויות גבוה לפעמים לא מקבלים להנדסות בב"ש (כי הם בלי פיסיקה ובגלל שיש אחרים עם ממוצע נמוך יותר אך נגיד פיסיקה ומתמטיקה מעל 90-95). אני אישית מבחינת ציונים מסודר, שנה הבאה בטכניון. ציטוט:
ובכלל בקשר לעתודה, המסלול לכסף לדעתי לפחות הוא לימודי הנדסת חשמל (גם לא בעתודה, אך בעיקר), תעשייה יצרנית ורווחית במיוחד.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 28-08-06 at 15:28.. |
||
![]() |
![]() |
# 47 | |||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
וגם אני מסודר לטכניון בכל מסלול (גם רפואה, פסיכו' 718), מה אתה מתלהב? ![]() ציטוט:
![]()
![]() |
# 48 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
יכול להיות שעדיין ובמידה ויש 5 יח"ל משתי המקצועות שהזכרתי זה מחשב רק אותם. ציטוט:
ציטוט:
![]()
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 28-08-06 at 15:39.. |
|||
![]() |
![]() |
# 49 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |